kaliakman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Κοίτα ίσως πρέπει να κατεβάσω την ψύκτρα γιατί όπως το κόβω θα πάω σε υδρόψυξη γιατί συνιστάται σε αυτό το κουτί ειδικά αν πάρει και τον ξεκλείδωτο..Και σε κάτι τέτοιο http://www.amazon.com/Corsair-Hydro-Performance-Liquid-Cooler/dp/B00B4OCW7K/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1408823633&sr=1-2&keywords=corsair+h100i το ξέρω πως δεν είναι καλή ιδέα το Amazon αλλά δεν υπάρχει εδώ κατάστημα σε τέτοια τιμή... Αλλά για να μην λέω μεγάλα λόγια έτσι το βλέπει αυτός και θέλει να είναι η επόμενη αναβάθμιση του..Οπότε και εμφανισιακά δεν θα τον πολυνοιάξει το κόκκινο το της Themis Evo οπότε σε αυτή θα κινηθεί.. Το Bundle είναι τα δωρεάν παιχνίδια ε? Στο vision studio δεν αναφέρει κάτι..
rowain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Στην themis μπορείτε να αλλάξετε ανεμιστηράκι με πολύ καλύτερο αργότερα αν σας πειράζει το χρώμα ή η απόδοση (βέβαια δεν γίνονται και μεγάλες αλλαγές στην ψύξη με έναν καλύτερο ανεμιστήρα αλλά υπάρχουν επιλογές και γούστα).
Millennium Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Αλλά για να μην λέω μεγάλα λόγια έτσι το βλέπει αυτός και θέλει να είναι η επόμενη αναβάθμιση του..Οπότε και εμφανισιακά δεν θα τον πολυνοιάξει το κόκκινο το της Themis Evo οπότε σε αυτή θα κινηθεί.. Το Bundle είναι τα δωρεάν παιχνίδια ε? Στο vision studio δεν αναφέρει κάτι.. Δε νομίζω να δίνουν το bundle από εκεί αλλά ας ρωτήσει,δε χάνει κάτι.
kaliakman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Σόρρυ παιδιά δεν είχα ίντερνετ... Λοιπόν θα το κοιτάξω για το bundle αλλά ακόμα και να μην το έχει δεν αξίζει να πληρώσει παράπανω για παιχνίδια...(Ας είναι το kinguin καλά).. Α γίνεται να αλλάξω ανεμιστηράκι??? Τότε θα πάω για αυτή και θα αλλάχθει σε κάτι που να ταιριάζει... Σας ευχαριστούμε!!
Millennium Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Γιατί να πληρώσει παραπάνω για τα παιχνίδια;
kaliakman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Κάτσε το bundle με το BF4? Αν ναι τότε από ότι διαβάζω έχει τον κωδικό μέσα η συσκευασία.. Δεν έχει να κάνει με το κατάστημα...
Millennium Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Αυτό είναι άλλο.Εγώ λέω για το μεγάλο πακέτο με παιχνίδια που διαλέγεις εσύ http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx http://hexus.net/gaming/news/pc/73641-amd-never-settle-space-edition-adds-alien-isolation-star-citizen/
Millennium Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Με το δικό σου το σύστημα τι έγινε παρεμπιπτόντως;
kaliakman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1987379/ripped-sapphire-290-tri.html Νομίζω πως για αυτό εδώ μιλάς.. Ακόμα και αλήθεια να είναι αυτά που γράφονται εδώ πέρα η επιλογή έγινε...Το δικό μου τελικά μπήκε σε ένα πανέμορφο μαύρο(και πραγματικά μεγάλο) colossus... Είχα ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών με θερμοκρασίες αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ήταν ελλατωμάτικη και έγινε αντικατάσταση και προς το παρόν όλα βαίνουν καλώς(Μέσα σε 5 χρόνια 4 Nvidia μου έχουν βγει ελλατωματικές...Αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως δεν με θέλουν για πελάτη )
Millennium Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Όχι δεν μιλάω για αυτό αν και μπορεί να πετύχει και με BF4.Ακόμα και θέμα να χει πάντως κάποιος στέλνει email στην amd.Ξέρω άτομα που δεν είχαν δικαίωμα καν να πάρουν παιχνίδια και πήραν ^ Σε οθόνη να μη πέσει btw. Καλά σε θυμήθηκα λοιπόν.. 1
kaliakman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεν πρόκειται να πέσει.. Τον έπεισα για την Dell.. Αύριο που τελικά θα τα παραγγείλουμε θα φτιάξω και την λίστα να την ανεβάσω εδω... Πραγματικά το colossus αξίζει μέχρι και το τελεύταιο ευρώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα