Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλη ψυκτρα η macho, αλλα ειναι και πολυ ογκωδης και δεν θα γινει και oc. Καλυτερα σε μια πιο λεπτη και καλη ψυκτρα. Στην τελικη αν χρειαζεται απαραιτητα πολυ καλη ψυκτρα μπορει με λιγα € παραπανω να παει στην true spirit 140 power που αποδιδει σαν την  noctua nh-d14 και ξεμπερδευει. 

Αυτή η Enermax είναι πολύ καλή(πιστεύω πιο καλή απ' την Themis Evo)

http://www.skroutz.gr/s/417129/Enermax-ETS-T40-TB.html

Η συγκεκριμενη enermax δεν ειναι καλυτερη απο την themis evo. Εχει βγει χειροτερη και απο την coolermaster huper 212+ σε review.. Συγκρινεται περισσοτερο με την hyper 212 evo.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν η παραγγελία είναι έτοιμη.. Τελικά καρτούλα θα μπεί η AMD στο μπλε χρωματάκι και οθόνη κατα 90% θα μπεί η Dell του millenium.Τροφοδοτικό θα μπεί το XFX που προτάθηκε.Ψύκτρα σκέφτομαι να βάλω την Be Quiet Dark Rock 3 μιας και το airflow του κουτιου δεν ειναι το καλύτερο να έχω καλή απόδοση σε ψύκτρα..(Την true spirit δεν μπόρεσα να την βρώ κάπου) Και μία τελευταία ερώτηση για να τελείωνουμε.. Θα χωρέσουν οι συγκρεκριμένες RAM γιατι στα σχόλια της Ψύκτρας λέει οτί χρειάζεται Low Profile για να χωρέσει?

@rowain Δεν γίνεται να βάλω άλλη mobo καθώς θέλω τα χρώματα και το κόκκινο θα φαίνεται αρκέτα..

Δημοσ.

Λοιπόν η παραγγελία είναι έτοιμη.. Τελικά καρτούλα θα μπεί η AMD στο μπλε χρωματάκι και οθόνη κατα 90% θα μπεί η Dell του millenium.Τροφοδοτικό θα μπεί το XFX που προτάθηκε.Ψύκτρα σκέφτομαι να βάλω την Be Quiet Dark Rock 3 μιας και το airflow του κουτιου δεν ειναι το καλύτερο να έχω καλή απόδοση σε ψύκτρα..(Την true spirit δεν μπόρεσα να την βρώ κάπου) Και μία τελευταία ερώτηση για να τελείωνουμε.. Θα χωρέσουν οι συγκρεκριμένες RAM γιατι στα σχόλια της Ψύκτρας λέει οτί χρειάζεται Low Profile για να χωρέσει?

@rowain Δεν γίνεται να βάλω άλλη mobo καθώς θέλω τα χρώματα και το κόκκινο θα φαίνεται αρκέτα..

Εδώ είσαι http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=aabc2cba-cda3-4c73-9f95-fa60f4e12a64

• Like 1
Δημοσ.

Οι συγκεκριμενες ram που εχεις διαλεξει εχουν υψος μεχρι 40mm. Η raijintek themis evo τις χωραει. Το ιδιο και η true spirit 140 power καθως ειναι λεπτη ψυκτρα. Και στις 2 πεειπτωσεις πρεπει να μπουν οι μνημες σε dual channel mode προς τις δεξιες θεσουλες στις υποδοχες. Τωρα με την be quiet dark rock 3 δεν θυμαμαι τι clearance εχει για μνημες. Ψαξε σε reviews και τσεκαρε το. Εχει ενα πολυ καλο review στο techpowerup.com νομιζω.

Δημοσ.

Δεν είναι διαθέσιμο.. Όταν είπα οτί δεν την βρήκα εννοούσα διαθέσιμη :-)

@rowain θα το κοιταξω.. Σε ευχαριστω! :)

@Millenium όπως είπα και πιο πάνω το κουτί ενώ έχει καλό airflow δεν έχει από τα καλύτερα.. Για αυτό προτίμησα να βάλω έστω και κάτι υπερβολικό αλλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. (Αν έβρισκα την true spirit θα την έπαιρνα αλλά και το skroutz λέει οτί δεν υπάρχει διαθέσιμη...)

Δημοσ.

Πολύ δεν είναι η dark rock 3;

Πολύ είναι, αυτό άφησα να εννοηθεί. Και ειδικά από τιμή. Αλλά η επιλογή είναι του ΤS απο εκεί και πέρα. Πάντως @kaliakman η raijintek themis evo είναι ότι πρέπει αν θες μια καλή ψύκτρα, που στην ουσία και πάλι είναι παραπάνω από ότι θες γιατί κάνει και για oc. Αλλά αφού προτιμάς κάτι καλό (και καλά θα ήταν και σε καλή τιμή, μάλλον στην καλύτερη για τις ανάγκες σου), σου πάει γάντι.

Δημοσ.

Λοιπόν, έβαλα τον i7 περισσοτερο για future proof..Δεν νομίζω να τον χρησιμοποίησει σύντομα στο full.Άρα να πάμε σε έναν ξεκλείδωτο i5? ή λες να έχει πρόβλημα με OC(σε αυτό το κουτί..)

uDPE1O8.png

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει κάποιο λαθάκι έτσι?

Αν δεν κάνω λάθος, το site του Πλαισίου έχει κάποιες βασικές ασφαλιστικές δικλείδες για να αποφεύγονται λάθη (π.χ. να μην επιλέξεις DDR3 μνήμη με μητρική που υποστηρίζει μόνο DDR2). Για το e-shop δεν ξέρω. Πάντως, αν είναι όπως το προσωπικό τους, που σου δίνουν δίσκο ο οποίος δεν κάνει στη μητρική σου...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, το site του Πλαισίου έχει κάποιες βασικές ασφαλιστικές δικλείδες για να αποφεύγονται λάθη (π.χ. να μην επιλέξεις DDR3 μνήμη με μητρική που υποστηρίζει μόνο DDR2). Για το e-shop δεν ξέρω. Πάντως, αν είναι όπως το προσωπικό τους, που σου δίνουν δίσκο ο οποίος δεν κάνει στη μητρική σου...

Εδώ εμένα είχε το case ανεμιστήρα και δεν τον είχαν συνδέσει(Και εννοείται οτί μέχρι να τελείωσει η εγγύηση και να τον ανοίξω εγώ το είχα παει 2-3 φορές για κάτι προβλήματα και ούτε τότε το πήρανε χαμπάρι)

Δημοσ.

Καλύτερα σε i5 και καλύτερη οθόνη,αυτές που πρότεινα είναι καλύτερες (ή αν χρειάζεται κάποιο άλλο περιφερειακό μπορεί να τα βάλει εκεί).Για τη ψύκτρα όπως είπα πας σε overkill...Για τη κάρτα,αν πάει σε radeon να κοιτάξει και για το gaming bundle.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...