Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ IPHONE 4 ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ.ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ USB 2 ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ

is not supported with this accessory ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΕΓΕ

Δημοσ.

Το χα πάθει και γω όταν είχα το αι φον και ήταν ο λόγος που ξενέρωσα.Το χα βάλει στην μπρίζα και το άφησα για κάνα δίωρο.Εννοείται πως δεν έβγαζε ένδειξη πως φορτίζει ούτε άνοιξέ αμέσως μετά.Επειδή ήμουν στρατό και είχα πάει ξενερωμενος στο φυλάκιο την επόμενη πως δεν θα χω ίντερνετ για τις σκοπιές το άφησα πίσω για 3 μέρες γυρνάω κάνω μια προσπάθεια και άνοιξε και όλα οκ από τότε.Πριν από αυτήν την;φορά μου το χε ανοίξει ένας γνωστός μου από πίσω και μάλλον κάτι πάτησε(το χα αφήσει πάνω του και δεν έδινα σημασία)αλλά άντε να βρεις τέτοιο κατσαβίδι για να το ανοίξεις.

Δημοσ.

Μηπως εχει χαλαση η επαφη τησ μπαταριασ εσωτερικα? η το βυσμα που κανει επαφη για φορτιση ?

Δημοσ.

δοκιμασε καταρχήν να κανεις ενα Hard reset 

"Η διαδικασία του Hard Reset δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο τα δεδομένα της συσκευής σας και πραγματοποιείται κρατώντας ταυτόχρονα πατημένα τα On/Off button και το Home Button, για περίπου 10 δευτερόλεπτα και μέχρι να εμφανιστεί το logo της Apple στην οθόνη. Στη συνέχεια, απλώς εκκινείτε και πάλι την συσκευή."

Δημοσ.

τα εκανα ολα αυτα φιλε και τιποτα...τελικα σημερα αλλαξα πλακετα εκει που φορτιζει το κινητο .σας ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...