Mikeasdf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλησπερα Θα ηθελα προτασεις για gaming mouse με budget 20-30 euro. Εχω δει logitech g300 και CM Xornet.Πιστευω το logitech ειναι top αλλα δεν εχει side buttons στα πλαγια και δε με πολυβολευει. Ριξτε μου και καμια αλλη προταση να ξεστραβωθω!
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλησπερα Θα ηθελα προτασεις για gaming mouse με budget 20-30 euro. Εχω δει logitech g300 και CM Xornet.Πιστευω το logitech ειναι top αλλα δεν εχει side buttons στα πλαγια και δε με πολυβολευει. Ριξτε μου και καμια αλλη προταση να ξεστραβωθω! Αν μπορεσεις και ανεβεις κανα 10 ευρω... παρε αυτο, κατ εμε. http://www.skroutz.gr/s/4389066/Razer-Deathadder-eSports-Edition.html
Mikeasdf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Προσπαθω να αποφυγω razer γιατι ειχα θεμα με το deathadder μου και λεω να δοκιμασω κατι αλλο υστερα κ απο αυτα που διαβαζα στο ιντερνετ..
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Προσπαθω να αποφυγω razer γιατι ειχα θεμα με το deathadder μου και λεω να δοκιμασω κατι αλλο υστερα κ απο αυτα που διαβαζα στο ιντερνετ.. Οκ φιλε μου, πάω πάσο. θα απαντησουν και αλλοι συμφορουμιτες, οποτε, κανε λιγο υπομονη.
Bermudakias33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Αν σου αρκούν 2 πλαινά κουμπάκια θα πας με κλειστά τα μάτια για εδώ, αν θες να δώσεις 11 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/64559/Gigabyte-M6800.html?keyphrase=GIGABYTE+M6800 ή για εδώ με 18 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/343569/Gigabyte-GM-M6900.html?keyphrase=GIGABYTE+M6900 Αυτά τα ποντίκια είναι πιο ανθεκτικά από ότι μπορεί να φτάσει η φαντασία σου. Αντέχουν άνετα 5 χρόνια lol και diablo. Μπορείς αν θέλεις και να τα βαράς πάνω στο γραφείο σου. Αυτός που τα σχεδίασε πρέπει να είχε κάτι τέτοιο στο νου του…
Mikeasdf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλα φαινονται για τα λεφτα τους και αποτι ειδα σε reviews ειναι οκ (εκτος απο 1-2 μικροπροβληματακια) Το θεμα μου ειναι να αντεξουν στη χρηση κ να μην αρχισουν να βγαζουν θεματα..τα ειχε κανενας απο εδω στο forum?
Bermudakias33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλα φαινονται για τα λεφτα τους και αποτι ειδα σε reviews ειναι οκ (εκτος απο 1-2 μικροπροβληματακια) Το θεμα μου ειναι να αντεξουν στη χρηση κ να μην αρχισουν να βγαζουν θεματα..τα ειχε κανενας απο εδω στο forum? Είχα για 5 χρόνια το M6800 και τώρα είμαι στον 6ο χρόνο με Μ6880. Ότι και να πάρεις από τη σειρά 6 είναι σκυλί. Και μιλάμε για πολύ σκληρή χρήση, όχι αστεία… Θα εκπλαγείς με την αντοχή τους.Θα ξεχάσεις να ξαναπάρεις ποντίκι.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 μιας και έχω το Xornet προσωπικά επειδή δεν έχω τεράστιο χέρι και παίζω claw style με έχει βολέψει τρομερά σε σχέση με τα μεγαλύτερα ποντίκια. το έχω πανω απο 8 μήνες και δεν έχει πάθει τίποτα παρ όλες τις κακουχίες που τραβάει στο BF4 και στο λάπτοπ καθημερινά. Αν είναι και το επιλέξεις τελικά,κατέβασε το τελευταιο firmware για το xornet μιας και το εργοστασιακό έχει τρομερο LOD. Μιλάμε για πανω απο 5mm και είναι εκνευριστικό άν κάνεις σοβαρή δουλεία με το συγκριμένο. Εγώ προσωπικά ήμουν έτοιμος να το γυρίσω,σηκώνεις το ποντίκι απο τη μια μερια για να το πας στο κέντρο πχ και δίαβαζε ακόμα την επιφάνεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα