Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά αυτού και 10 ίντζες μια χαρά θα του είναι :)

Έχω δει τύπο με 12"ρι στο αυτί. Με το ένα κρατούσε το βατραχοπεδιλο (πάσχιζε μπας και το καταφέρει) και με το άλλο εφραζε το ένα αυτί. 10 βήματα πίσω λοιπόν, φόρα για τρέξιμο προς την πλάτη του και κλωτσιά από κάτω.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, στις 5 ίντσες δεν σας δυσκολεύει λίγο στην φορητότητα;

Δεν είναι λίγο μεγάλο για τσέπες;

Μια χαρά χωράει στις τσέπες μου το G3 και είμαι νορμάλ μεγέθους άντρας, 182-85

• Like 1
Δημοσ.

Είμαστε περίπου στα ίδια κυβικά. Οπότε μάλλον ούτε εγώ θα έχω θέμα.

Απλά το φοβάμαι λίγο διότι για την ώρα έχω ένα παλιό κινητό (όχι smart) μήκους 10,5 εκατοστών και πλάτους 4,5.

Η αλλαγή στο 5 ιντσών LUMIA 535 (14x7,5) θα μου φανεί κοσμογονική. :-D 

Δημοσ.

εγώ σαν γυναίκα προτιμώ μικρά κινητά γιατι όντως πρέπει να είναι φορητά, βέβαια υπάρχει και η άλλη λογική οτι αφού πάντα κυκλοφορούμε με τσάντες και δεν έχουμε ανάγκη να το βάλουμε στην τσέπη δεν πειράζει να έχουμε και κάτι μεγαλύτερο.
Γενικά θεωρώ σωστό τηλέφωνο όταν το πιάνω με το χέρι μου και φτάνω την άκρη της οθόνης με τον αντίχειρα μου, να μην αναγκάζομαι δηλαδή για να πάρω τηλέφωνο να χρησιμοποιώ δύο χέρια ( τελικά έχω κινητό 5 inch πέρα της φιλοσοφίας μου ) :D 

• Like 3
Δημοσ.

Εγω θεωρουσα οτι το 5αρι θα ηταν πολυ αλλα σαν κατοχος του g2 αλλαξα γνωμη.Ειναι μια χαρα και χωραει και σε τσεπες

Δημοσ.

Είμαστε περίπου στα ίδια κυβικά. Οπότε μάλλον ούτε εγώ θα έχω θέμα.

Απλά το φοβάμαι λίγο διότι για την ώρα έχω ένα παλιό κινητό (όχι smart) μήκους 10,5 εκατοστών και πλάτους 4,5.

Η αλλαγή στο 5 ιντσών LUMIA 535 (14x7,5) θα μου φανεί κοσμογονική. :-D 

Εσύ δεν είσαι φανατικός υπερμαχος των παλαιών κινητών με κουμπιά; Τελικά έχεις 5ιντσο smartphone;

Πριν λαλήσει ο κόκορας ...

Δημοσ.

Εσύ δεν είσαι φανατικός υπερμαχος των παλαιών κινητών με κουμπιά; Τελικά έχεις 5ιντσο smartphone;

Πριν λαλήσει ο κόκορας ...

Αν με διάβαζες προσεκτικά θα παρατηρούσες καθαρά ότι έχω ήδη και τα 2…

Είδες ότι τελικά αυτός που δεν αντιλαμβάνεται τον άλλο είσαι μόνο εσύ;

Έχω ένα feature (για κανονικό, που κουβαλώ πάντα μαζί μου) και ένα 3,5 ίντσες σμαρτ που έχω στο σπίτι και το παίρνω μόνο αν χρειαστεί... Θα αντικαταστήσω το 3,5 με 5αρι και έχω μια ανησυχία για το κατά πόσο αυτό θεωρείται «φορητό».

Για το feature δεν τίθεται θέμα… Θα το έχω πάντα μαζί μου διότι αυτό είναι το τηλέφωνο μου.

Το άλλο θα είναι απλά το μίνι τάμπλετ μου.

Δημοσ.

Εγώ που έχω μεσαία παλάμη μπορω και χειριζομαι 5-6 ίντσες. Τώρα που έχω το Lumia 1320 το χειριζομαι. δεν το αλλαζω με μικροτερο.

Δημοσ.

Αν με διάβαζες προσεκτικά θα παρατηρούσες καθαρά ότι έχω ήδη και τα 2…

Είδες ότι τελικά αυτός που δεν αντιλαμβάνεται τον άλλο είσαι μόνο εσύ;

Έχω ένα feature (για κανονικό, που κουβαλώ πάντα μαζί μου) και ένα 3,5 ίντσες σμαρτ που έχω στο σπίτι και το παίρνω μόνο αν χρειαστεί... Θα αντικαταστήσω το 3,5 με 5αρι και έχω μια ανησυχία για το κατά πόσο αυτό θεωρείται «φορητό».

Για το feature δεν τίθεται θέμα… Θα το έχω πάντα μαζί μου διότι αυτό είναι το τηλέφωνο μου.

Το άλλο θα είναι απλά το μίνι τάμπλετ μου.

Φορητό είναι βρε αγόρι μου, πάρε ένα τσαντάκι τύπου POLO για μέση να τελειώνουμε. Τι αρτηριοσκληρωτικοί τύποι είσαστε.

Εγώ που έχω μεσαία παλάμη μπορω και χειριζομαι 5-6 ίντσες. Τώρα που έχω το Lumia 1320 το χειριζομαι. δεν το αλλαζω με μικροτερο.

Εγώ την έχω ~8ίντζες, μια χαρά χωράει στην παλάμη και περισσεύει κιόλας άλλη μιά [sic]

Την συσκευή λέμε, έτσι;

Δημοσ.

Πλέον οι 5.5 ίντσες μου φαίνονται οριακες. Οι 6 μάλλον θα ναι ιδανικές για μένα. Το κακό είναι ότι έχω σχετικά μικρή παλάμη.

Δημοσ.

με τον καιρο χρησης ακομα και τα 5.5 ιντσες φαινονται νορμαλ

Για μενα ιδανικο μεγεθος ειναι 5 ιντσες, παραπανω γινεται προβλημα στην μεταφορα και στις τσεπες που θα μπει

εχω δει και το 5.5 ιντσες, μπαουλο βρε παιδι μου , ειπαμε να ειναι μεγαλη οθονη αλλα μεχρι ενα σημειο

εκτος και αν εχει χρηση pad λιγο tablet λιγο τηλεφωνο ok αλλα για τηλεφωνο πιστευω max 5 ιντσες ειναι ιδανικο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...