andrikakis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Έχω 4.5 αλλα θα μου άρεσε και μια 5αρα. Κάτι παρα πάνω θα με χαλούσε για λόγους πρακτικότητας.ήδη μερικές φορές η 4.5 μου φαίνεται λίγο μεγαλουτσικη μιας και ήρθα από 3.7 Γενικά είναι θέμα συνήθειας και τι χρήση θέλει να κάνει ο καθένας
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 εγω με το G2 στα 5.2 μπορω να πω οτι εχω καταβολευτει!και οπως λενε κ καποιοι πιο πανω και σε μεγαλυτερο να πηγαινα οπως ενα Note 3 δεν θα ειχα θεμα...αλλα μεχρι εκει οχι πανω απο 6!γτ μετα οντως τιθεται θεμα φορητοτητας...και οχι μονο,πρπ να εισαι προσεκτικος πχ εισαι σ ενα μετρο και τσεκαρεις κατι στο Note 3...ειναι πιο ευκολο καποιος να σπρωξει το κινητο και να πεσει παρα ενα μικροτερο...βεβαια αυτα ειναι λεπτομερειες και τυχαινουν σπανια απλα σ λεω την γνωμη μου...κατα τα αλλα αναλογως την χρηση που κανεις εγω παιζω παιχνιδια και παρακολουθω και stream Πολλες φορες απο το κιν οποτε με εχει βολεψει αρκετα καλα...καποιον αλλον δεν τον νοιαζει οποτε με 4.5 ειναι αρχοντας!
panos2171 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Χθες φίλος εμφανίστηκε με tablet 8ιντσο που αντικατέστησε το κινητό του. Η ομιλία γινόταν μέσω ακουστικού bluetooth. Δε το βρίσκω κακή ιδέα αν κυκλοφορεί κάποιος με τσαντάκι.
Bermudakias33 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Χθες φίλος εμφανίστηκε με tablet 8ιντσο που αντικατέστησε το κινητό του. Η ομιλία γινόταν μέσω ακουστικού bluetooth. Δε το βρίσκω κακή ιδέα αν κυκλοφορεί κάποιος με τσαντάκι. Σε λίγο και με τσάντα… Αυτά έχει η «φορητότητα»
CarbonFibre Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάλι πήγα από Nexus 4 σε Lg G2 και το μετάνιωσα από άποψη φορητότητας. Καλό και χρυσό το g2 αλλά παντοφλίτσα για τα δικά μου γούστα. Σκέφτομαι προς Sony Xperia Z3 compact που είναι πολύ μικρό σε μέγεθος με 4.6 ίντσες οθόνη. Για multitasking και άλλα έχω ταμπλετ.
stamatinho Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Mεχρι note 2 με λιγο δυσκολια καποιες ωρες.Οποτε ισως G2 θα πω ειναι οι καταλληλοτερες.
maddoctor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέχρι 5'' νομίζω είναι αρκετά. Εξάλλου παραπάνω θεωρείται phablet όχι κινητό. Όλοι πια, και η Apple που έσκιζε τα ιμάτιά της παλιότερα, έχουν ανέβει ίντσες γιατί χρησιμοποιούμαι το κινητό μας αντί του υπολογιστή. Σερφάρουμε, βλέπουμε email, κάνουμε γρήγορες διορθώσεις αρχεία office. Όλα αυτά θέλουν καλή οθόνη για να μην βγάζεις τα μάτια σου.
annorax Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Για μας τους πρεσβύωπες, οι 5 ίντσες και πάνω είναι στη σωστή κατεύθυνση. Ειδάλλως, 4,5 με 5 ίντσες, αλλά με ανάλυση 1280Χ720 τουλάχιστον...
Bermudakias33 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Είδα από κοντά ένα 6αρι και μου φάνηκε σαν αεροπλανοφόρο.
Tragic! Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 5- 5,5" ειναι συνήθως το ιδανικό για τους περισσότερους. Εγώ είχα ένα "τεράστιο" 4αρι επειδή μόλις είχα έρθει από 2,8 (!!!). Πλέον το 5αρι μου φαίνεται ιδανικό. Έχει βέβαια μεγάλα σχετικά bezels και για μεγάλη οθόνη σε μικρό τηλέφωνο πραγματικα σπουδαιο ειναι το g2 αλλά είμαι και capacitivomaniac τι να κάνουμε ναούμ'.. *Ερώτηση: Αν και τεράστιο στις 5,7 επειδή το έχω δοκιμάσει πως σκατα κάθεται το Note τόσο καλά στο χέρι??
Stogianz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγω 5άρα πιστεύω είναι κομπλέ. Είχα s4 Και τώρα Lg g2 το οποίο αν κ έχει 5"2 δεν είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος. Είναι πάντα αναλογος Ότι βολεύει τον καθένα. Εμένα στην αρχή το s4 Μου φαινόταν μεγάλο αλλά η μεγάλη οθόνη έχει κι τ Καλά της Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
GianniSM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ξεκίνησα από τις 3.5 έφτασα στις 5.5 του G3, και νομίζω πως βρήκα το ιδανικό μέγεθος για μένα. Έχω μεγάλα χέρια πάντως
Tragic! Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ξεκίνησα από τις 3.5 έφτασα στις 5.5 του G3, και νομίζω πως βρήκα το ιδανικό μέγεθος για μένα. Έχω μεγάλα χέρια πάντως
GianniSM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ξεκίνησα από τις 3.5 έφτασα στις 5.5 του G3, και νομίζω πως βρήκα το ιδανικό μέγεθος για μένα. Έχω μεγάλα χέρια πάντως Καλά αυτού και 10 ίντζες μια χαρά θα του είναι
Hael Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Είχα 4,7 και τώρα έχω 5,5, πλέον οτιδήποτε μικρότερο μου φαίνεται "αστείο". Το επόμενο επιθυμώ να είναι 6". Once you go big you never go twig ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα