Bermudakias33 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Πάνω από 4 ίντσες είναι ταμπλέτα; Πως τα κουβαλάμε αυτά όλη την ώρα μαζί μας; Υποτίθεται ότι το «κινητό» πρέπει να είναι και «φορητό».Θυμάμαι πολύ καλά ότι παλιότερα τα κινητά μεγάλου μεγέθους τα λέγαμε «παντόφλες». Άλλαξε κάτι;Εσείς πόσες ίντσες την έχετε (την οθόνη ); Σας βολεύει; Φτάνει να παρατηρήσουμε προσεκτικά τον κορεάτη στα δεξιά σε αυτή τη διαφήμιση της Samsung .Για εκεί πάει το πράμα. Και εις ανώτερα.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Note 3 με 5.7 Κανενα προβλημα με τη φορητοτητα, κανενα προβλημα με τη χρηση. Δεν εχω σκεφτει ποτε "Ρε γμτ να ειχα μικροτερο τηλεφωνο τι καλυτερα που θα ηταν τωρα". Μπαινει στην κωλοτσεπη ανετα (οχι δεν ειμαι rapper). Βεβαια τα χερια μου δεν ειναι σαν του Κορεατη και δεν φαινεται και τοσο γελοιο γιατι ειμαι και 1.94 αλλα και παλι who gives a crap, το θεμα ειναι η δικη μου ευκολια και οχι η αισθηση που δινω στους γυρω μου 7
triastros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Πιστεύω πως είναι πολύ σχετικό το τι ταιριάζει ατον καθένα.Προσωπικά,έπιασα το s5 και σκέφτηκα,σε ποιό κεφάλι να το πετάξω... Μετά από λίγο βέβαια που το πείραξα,γλυκάθηκα και μου ψιλοκακοφάνηκε όταν ξανάπιασα το δικό μου μήλο 5. Οπότε πιστεύω όλα είναι θέμα συνήθειας.Άλλωστε όλο και τα μεγαλώνουν όπως πάει...-έχουν γίνει πολύ επικίνδυνοι οι καβγάδες πλέον,το νού μας- :) 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ετσι παει παντως, οσο το χρησιμοποιεις γλυκαινεσαι με τη μεγαλυτερη οθονη. Και λογικο γιατι βλεπεις περισσοτερη πληροφορια. Οταν ειχα το S2 ελεγα πως ημουν μια χαρα καλυμμενος. Πηρα το Nexus τοτε και παλι μια χαρα καλυμμενος ημουν. Μετα παιρνω το πρωτο Note για πειραμα και παλι ελεγα πως δεν υπαρχει πισωγυρισμα. Τωρα με το Note 3 παλι το ιδιο λεω, αλλα ειμαι σιγουρος πως αν προκυψει καμια 6ρα οθονη παλι τα ιδια θα λεω 1
sistah Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Θαρρω πως 4 ιντσες με καλη αναλυση μπορεις να κανεις την δουλεια σου ανετα και να τηλεφωνησεις φυσικα.Απο 4 και πανω ειναι παντοφλα για εμενα.Γιαυτο και οι ιδανικες ιντσες για ταμπλετ κατ'εμε ειναι 7 με καλη αναλυση ή 8 max.Αλλωστε και τα δυο εχουν συγκεκριμμενη δουλεια και γι'αυτο λεγονται smartphone, tablet, laptop κτλ. 1
triastros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ετσι παει παντως, οσο το χρησιμοποιεις γλυκαινεσαι με τη μεγαλυτερη οθονη. Και λογικο γιατι βλεπεις περισσοτερη πληροφορια. Οταν ειχα το S2 ελεγα πως ημουν μια χαρα καλυμμενος. Πηρα το Nexus τοτε και παλι μια χαρα καλυμμενος ημουν. Μετα παιρνω το πρωτο Note για πειραμα και παλι ελεγα πως δεν υπαρχει πισωγυρισμα. Τωρα με το Note 3 παλι το ιδιο λεω, αλλα ειμαι σιγουρος πως αν προκυψει καμια 6ρα οθονη παλι τα ιδια θα λεω Εξέλιξη!!!Μεγαλώνει μεγλώνει γερά παιδιάααα!!,:)
mathsrule Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Εγώ, προσωπικά, δεν θέλω να είναι κάτω από 4" αλλά ούτε πάνω από 6". Μια 5άρα είναι ό,τι πρέπει. 2
AntiCambeR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 4,5"-5" ειναι οτι πρεπει.Αλλα να εχει καλα bezels.Μεγαλυτερη οθονη απο 5" αρχιζει και φαινεται μεγαλο το κινητο.Ειναι θεμα συνηθειας στο ματι,αν εχεις κινητο πχ 3,5" και πας σε 5" θα σου φανει μεγαλο,αλλα μονο στην αρχη.Αν πας απο 5" σε 3,5" θα ξενερωσεις γιατι θα σου φανει μικρο.Εγω οπως τωρα μπορω και πληκτρολογω σχετικα γρηγορα σε οθονη 3,2".Το επομενο κινητο που θα παρω θα ειναι 4,5"-5". 2
Bermudakias33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Παιχνιδάκια ποιος παίζει; Στις 4 ίντσες, είσαι οκ ή στραβώνεσαι για να δεις;
overpower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 το ιδανικο ειναι στις 5 για τους περισσοτερους. Οσο για τα παιχνιδια, πολλοι φιλοι μου εχουν τα ιδια παιχνιδια με εμενα, αλλα και παλι παιρνουν το note 2 (5.5") μου για να παιζουν (αυτοι εχουν 3,5-4,7)
panos2171 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δε νομίζω ότι υπάρχει ιδανικό μέγεθος αλλά με το τι βολεύεται ο καθένας. Εγώ είμαι στις 5.5 ίντσες, μέχρι 5 με καλύπτει, λιγότερες μου φαίνεται μικρό σε άλλους το αντίθετο.
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 ιδανικό για μένα στις 4.5-4,7 ιντσες με μικρό bezel .. Εγώ απο 4.7 πήγα σε z1 compact που είναι 4.3 και ζηλέυω το 4άρι το iphone που είναι μικρούλη. Γενικά η αίσθηση μου είναι οτι η μόδα με τις τεράστιες οθόνες-κινητά θα περάσει. 1
king2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ειχα ενα sharp gx10 το 2001.Κορυφαια οθονη για τοτε.Επειτα περασα σε ενα n80 με το καλυτερο ppi που ειχε κυκλοφορησει μεχρι τοτε.Εξαιρετικη οθονη και μου φαινονταν και μεγαλη.Το 2011 πηγα σε ενα ideos x5 pro.Moy φαινοταν τεραστιο και επαιζα κανονικα τα παιχνιδακια μου.Μετα απο 1.5 χρονο ειπα να παω παλι σε mid range κινητο οπως το lg 4x.Αυτο που φανηκε ακομα μεγαλυτερο απο το ideos αλλα ηταν απογοητευση στα παιχνιδια που σερνονταν πραγματικα.Πριν 5 μηνες χτυπησα ενα note 3 στις 5.7.Αυτο μου φανηκε φυσιολογικο μπορω να πω και το συνηθησα αμεσως.Θα μπορουσα ανετα να ζησω και με μεγαλυτερο με μικρα bezels.Απολαμβανω παιχνιδαρες/ταινιες/σειρες/απιστευτο multitasking και γενικα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.Οτιδηποτε μικροτερο μου φαινετε μινιατουρα.Καντε αυτη τη χαρη στον εαυτο σας και μην περνετε οθονη κατω απο 5".Τσαμπα χαλατε/χαλαγα τα ματια σας/μου.Το μελλον ειναι στις 5+ ιντσες οτιδηποτε μικροτερο ειναι μονο για μηνυματα και κανα facebook. 1
panos2171 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Στην 5.5 έφτασα να έχω ανοικτό ταυτόχρονα fb, tapatalk και τον browser, αυτά σε μια 4.7 σίγουρα δεν τα κάνεις με άνεση. Για εμάς που παίζουμε παιχνίδια, βλέπουμε ταινίες, κάνουμε multitasking κάτι λιγότερο από 5 ίντσες δε μας καλύπτει. Για άλλους όμως που απλά μπαίνουν fb, fora, yt και βλέπουν τα mail του είναι υπερβολή αν όχι οι 5 ιντσες σίγουρα απο κει και πάνω.
Heatspreader Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Note 3 με 5.7 Κανενα προβλημα με τη φορητοτητα, κανενα προβλημα με τη χρηση. Δεν εχω σκεφτει ποτε "Ρε γμτ να ειχα μικροτερο τηλεφωνο τι καλυτερα που θα ηταν τωρα". Μπαινει στην κωλοτσεπη ανετα (οχι δεν ειμαι rapper). Βεβαια τα χερια μου δεν ειναι σαν του Κορεατη και δεν φαινεται και τοσο γελοιο γιατι ειμαι και 1.94 αλλα και παλι who gives a crap, το θεμα ειναι η δικη μου ευκολια και οχι η αισθηση που δινω στους γυρω μου Έτσι. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Το συνηθίζεις αμέσως και μετά τα κανονικά κινητά όπως S4, κλπ σου φαίνονται mini. Υπάρχει ένα θέμα βέβαια ότι μπορεί να βρει όπως το κρατάς σε αντικείμενα. Θέλει λίγο παραπάνω προσοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα