Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Την παλεύει, θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο(Έχω γράψει τι και πως σε προηγούμενη σελίδα), αλλά σε σχέση με τα RE 5 και 6 φυσάει.
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μετριοτατο το λεω, με performance issues που δεν θα επρεπε να εχει και κακο shooting ειδικα στα headshots, το σωζει η ιστορια του και η οποια ατμόσφαιρα που διαθετει.
Oroku Saki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Βγηκε η πληρης εκδοση του παιχνιδιου με τα 4 επεισοδια. Ερχεται.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Βγηκε η πληρης εκδοση του παιχνιδιου με τα 4 επεισοδια. Ερχεται. http://www.skroutz.gr/s/6084417/Resident-Evil-Revelations-2-PC.html?keyphrase=resident+evil+revelations+2 Αυτο εννοεις??
Oroku Saki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ναι αλλα εγγω κατεβαζω την ψηφιακη εκδοση απο θειο που εχει μεσα και τα 4 επεισοδια. Τι μαλακια αυτη να βγαλουν ενα ενα τα επεισοδια αντι να κυκλοφορησουν ολο το παιχνιδι ολοκληρωμενο απο την αρχη δεν μπορω να καταλαβω. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ναι αλλα εγγω κατεβαζω την ψηφιακη εκδοση απο θειο που εχει μεσα και τα 4 επεισοδια. Τι μαλακια αυτη να βγαλουν ενα ενα τα επεισοδια αντι να κυκλοφορησουν ολο το παιχνιδι ολοκληρωμενο απο την αρχη δεν μπορω να καταλαβω. Στειλε τα παραπονα σου στην Capcom ή στον θειο για να σε κραξουν οπως σου αξιζει θα ελεγα εγω
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το τερματισα, δεν μου αρεσε το τελος ουτε το episode, εχει καποιες ωραιες στιγμες με barry(οσοι εχουν παιξει το r1/remake θα καταλαβουν) αλλα μεχρι εκει. Τουλαχιστον ετρεχε καλα το 4ο.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το τερματισα, δεν μου αρεσε το τελος ουτε το episode, εχει καποιες ωραιες στιγμες με barry(οσοι εχουν παιξει το r1/remake θα καταλαβουν) αλλα μεχρι εκει. Τουλαχιστον ετρεχε καλα το 4ο. Παντως ακουσα οτι εχει 2 τελη το παιχνιδι και πρεπει να ξαναπαιξεις προηγουμενα κεφαλαια για να ξεκλειδωσεις το δευτερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το τερματισα, δεν μου αρεσε το τελος ουτε το episode, εχει καποιες ωραιες στιγμες με barry(οσοι εχουν παιξει το r1/remake θα καταλαβουν) αλλα μεχρι εκει. Τουλαχιστον ετρεχε καλα το 4ο. Έπαιξα μόνο της Claire/Moira, εκεί που κατέβαζε τις γεφυρούλες η Moira και έπρεπε να μετακινήσεις κάτι χαζαμάρες(Εκεί που μέτραγε χρόνο λέω), έτρωγε κάτι απίστευτες βούτες στα frames..Με τον Barry δεν το έπαιξα ακόμη. Btw, βγήκε και patch που βελτιώνει το rendering performance.(Δεν το είχα βάλει)
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το καλυτερο ξεκλειδωσα(χωρις να το ξερω) και το αλλο το ειδα στο yt, δεν ειναι τιποτα απλα μια επιλογη σε ενα QTE. Εμενα στα frames ολα καλα στο 4ο δεν επεσε ποτε καθολου.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το παιχνιδι ειχε ουτως ή αλλως σοβαρα θεμαρα με Performance απο τις κονσολες,οπου εκει τα Frame drops ειναι και πιο εμφανη και χτυπαμε και ασχημα στο ματι απο οτι στο Pc.
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μετριοτατο το λεω, με performance issues που δεν θα επρεπε να εχει και κακο shooting ειδικα στα headshots, το σωζει η ιστορια του και η οποια ατμόσφαιρα που διαθετει. Εν οψη της Boxed εκδοσης,ερχονται Day One drivers... εμ εννοω Day One patch για την εκδοση του ps4 που εχει τα περισσοτερα θεματα http://www.ign.com/articles/2015/03/20/resident-evil-revelations-2-patch-improves-frame-rate-on-ps4 Κοινως το παιχνιδι γενικα βιαστηκανε κλασσικα να το βγαλουνε,εξου και ολα τα προβληματα που παρουσιαζει,ακομα και στις κονσολες.
Oroku Saki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Εξαλοι οι κονσολαδες οπως φαινεται απο τα σχολια στο IGN.! Τσακωνοντια για το ποια κονσολα τρεχει το παιχνδιι στα 30 fps σε 1080p τη στιγμη που εμεις με τα σουπερ pc μας μπορουμε να το παιξουμε σε 4κ 60 fps!! Βλεπω πολλα παιχνιδια βγηκαν φετος που ειναι γεματα bugs και issues σε ολες τις πλατοφρμες ειτε pc ειτε κονσολα. Γι αυτο δεν εχει βγαλει ανακοινωση η capcom μεχρι τωρα να μας πει ποσο εχει πουλησει το παιχνιδι.
Oroku Saki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Βρισκομαι στο 3 επεισοδιο. Παιχνιδαρα ειναι σφαζω ζομπι με πολυ αγριο τροπο και μου αρεσει πολυ αυτο! 4Κ 60 Fps ολα ultra παιζω και τα γραφικα ειναι πολυ καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα