Προς το περιεχόμενο

Resident Evil Revelations 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει και το δεύτερο επεισόδιο, πιο καλό από το πρώτο ήταν και ευτυχώς με τον Barry ήταν κάπως διαφορετικός ο δρόμος για το Tower, στο πρώτο επεισόδιο ήταν ακριβώς ο ίδιος και ήταν αισχρό. Αναμένουμε το 3ο.

***Edit: Btw, το έβαλα το παιχνίδι σε σύστημα φίλου με FX6100/R9 280/Win7/14.12 Omega και το παιχνίδι είχε τρελά κολλήματα με το Frame-rate στο Variable, το έβαλα σε 60 και πήγαινε νερό.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Θεωρητικα καλα το πανε απο πλευρας Story και ετσι οπως το σκεφτονται για Weekly αν και εχω περιεργεια να δω πως θα βγει στο συνολο.

Δημοσ.

Δυο πράγματα για το 3ο επεισόδιο μιας και δεν το τέλειωσα ακόμη.

1. Τρέχει χειρότερα από τα δύο προηγούμενα

2. Οι δημιουργοί έβλεπαν πολύ ''Σε βλέπω'' όταν το έφτιαχναν.

Δημοσ.

Πειτε μου

στο δωματιο με τις φωτιες και το countdown

πως τρεχει, εμενα unplayable ηταν αν και fps εδειχνε 60+, δεν μπορω να το εξηγησω αυτο..

Δημοσ.

Εγω μαλλον αυριο θα το παιξω,παντως ειδα λιγο σε Stream χτες το βραδυ κατα τις 1 η ωρα και απο το λιγο που ειδα,μου αρεσαν τα περιβαλλοντα τυπου Evil Within με την Claire.

Δημοσ.

Σε αυτο φταιει που ειναι χρονικα πριν το RE6 και αρα πριν το κεφαλαιο με τον Leon οπου και σκαει ο νεος ιος και εμφανιζονται παλι τα Zombie.

Δημοσ.

Στις φωτιές ήταν καλά εμένα, αν και είχε κάποια drops. Γενικά το 3ο επεισόδιο μου εμφάνισε occasional stuttering σε κάποια σημεία και μερικά fps drops εδώ κι εκεί, τίποτα το σπουδαίο βέβαια, απλά δεν τρέχει όπως έτρεχαν τα δύο προηγούμενα που ήταν βούτυρο.

Δημοσ.

Αυτο που ειπες το παρατηρησα και χτες οταν το εβλεπα απο Stream Οτι σε καποια σημεια(πχ εκει που ειχε πολυ αιμα στο περιβαλλον ειχε αρκετα Frame drops).

Δημοσ.

Τελος και αυτο το episode, αυτη τη φορα δεν ειχαμε το ιδιο backtracking καθως και καποια ωραια σκηνικα στο scenario του Barry, της claire ηταν εντελως evil within και μεγαλυτερο αυτη τη φορα. Τα προβληματα στον τεχνικο τομεα παραμενουν σε εμενα, δεν μπορει να κρατησει 120fps χωρις περιεργη συμπεριφορα στις ανοιχτες τοποθεσιες.

Δημοσ.

Τέλος και 'γω, ήταν μεγαλύτερο όντως με την Claire, αλλά του Barry ήταν πιο καλό το σενάριο. Βέβαια λίγο πριν το τέλος, είχε πολλά frame-drops και δεν ξέρω γιατί, γενικά αυτό το επεισόδιο είχε θέματα ενώ τα προηγούμενα ήταν τζετ. Να φανταστώ ότι βαρέθηκαν να κάνουν optimize τα δύο τελευταία επεισόδια ; Μάλλον. Πάντως σαν RE είναι καλύτερο από τα 5 και 6.

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε στην Αμερική η retail έκδοση, σε μας θα έρθει στις 20 Μαρτίου. Άντε να βγει και το τελευταίο επεισόδιο, θέλω ωραίο τέλος.

Δημοσ.

Εγω παντως βλεπω διχασμενες γνωμες στα Reviews οσον αφορα το παιχνιδι. Και δεν ξερω και τα 2 extra επεισοδια που ταχα μου εχει τι ρολο βαρανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...