Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Πάει και το δεύτερο επεισόδιο, πιο καλό από το πρώτο ήταν και ευτυχώς με τον Barry ήταν κάπως διαφορετικός ο δρόμος για το Tower, στο πρώτο επεισόδιο ήταν ακριβώς ο ίδιος και ήταν αισχρό. Αναμένουμε το 3ο. ***Edit: Btw, το έβαλα το παιχνίδι σε σύστημα φίλου με FX6100/R9 280/Win7/14.12 Omega και το παιχνίδι είχε τρελά κολλήματα με το Frame-rate στο Variable, το έβαλα σε 60 και πήγαινε νερό. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2015 από Psycho_Warhead
aekoupoli Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Το τελειωσα και εγω σε coop mode.Εχω βαλει τον ανηψιο μου και εχει εξερευνησει τα παντα με τον φακο
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Θεωρητικα καλα το πανε απο πλευρας Story και ετσι οπως το σκεφτονται για Weekly αν και εχω περιεργεια να δω πως θα βγει στο συνολο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δυο πράγματα για το 3ο επεισόδιο μιας και δεν το τέλειωσα ακόμη. 1. Τρέχει χειρότερα από τα δύο προηγούμενα 2. Οι δημιουργοί έβλεπαν πολύ ''Σε βλέπω'' όταν το έφτιαχναν.
ADHD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πειτε μου στο δωματιο με τις φωτιες και το countdown πως τρεχει, εμενα unplayable ηταν αν και fps εδειχνε 60+, δεν μπορω να το εξηγησω αυτο..
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εγω μαλλον αυριο θα το παιξω,παντως ειδα λιγο σε Stream χτες το βραδυ κατα τις 1 η ωρα και απο το λιγο που ειδα,μου αρεσαν τα περιβαλλοντα τυπου Evil Within με την Claire.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Με χαλάει το ότι έχει τέρατα και όχι απλά zombie humans, κατά τα άλλα παίζεται.
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Σε αυτο φταιει που ειναι χρονικα πριν το RE6 και αρα πριν το κεφαλαιο με τον Leon οπου και σκαει ο νεος ιος και εμφανιζονται παλι τα Zombie.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Στις φωτιές ήταν καλά εμένα, αν και είχε κάποια drops. Γενικά το 3ο επεισόδιο μου εμφάνισε occasional stuttering σε κάποια σημεία και μερικά fps drops εδώ κι εκεί, τίποτα το σπουδαίο βέβαια, απλά δεν τρέχει όπως έτρεχαν τα δύο προηγούμενα που ήταν βούτυρο.
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αυτο που ειπες το παρατηρησα και χτες οταν το εβλεπα απο Stream Οτι σε καποια σημεια(πχ εκει που ειχε πολυ αιμα στο περιβαλλον ειχε αρκετα Frame drops).
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Πάρτε και γι' αυτό.. http://sfx.thelazy.net/games/preset/3067/ Όχι ότι κάνει καμία τεράστια διαφορά, αλλά έστω αυτό το κατι τίς.
ADHD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τελος και αυτο το episode, αυτη τη φορα δεν ειχαμε το ιδιο backtracking καθως και καποια ωραια σκηνικα στο scenario του Barry, της claire ηταν εντελως evil within και μεγαλυτερο αυτη τη φορα. Τα προβληματα στον τεχνικο τομεα παραμενουν σε εμενα, δεν μπορει να κρατησει 120fps χωρις περιεργη συμπεριφορα στις ανοιχτες τοποθεσιες.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τέλος και 'γω, ήταν μεγαλύτερο όντως με την Claire, αλλά του Barry ήταν πιο καλό το σενάριο. Βέβαια λίγο πριν το τέλος, είχε πολλά frame-drops και δεν ξέρω γιατί, γενικά αυτό το επεισόδιο είχε θέματα ενώ τα προηγούμενα ήταν τζετ. Να φανταστώ ότι βαρέθηκαν να κάνουν optimize τα δύο τελευταία επεισόδια ; Μάλλον. Πάντως σαν RE είναι καλύτερο από τα 5 και 6.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κυκλοφόρησε στην Αμερική η retail έκδοση, σε μας θα έρθει στις 20 Μαρτίου. Άντε να βγει και το τελευταίο επεισόδιο, θέλω ωραίο τέλος.
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εγω παντως βλεπω διχασμενες γνωμες στα Reviews οσον αφορα το παιχνιδι. Και δεν ξερω και τα 2 extra επεισοδια που ταχα μου εχει τι ρολο βαρανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα