{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα αρκετά χτες με έναν φίλο(Όχι co-op). Αν πω ότι μου άρεσε σε γενικές γραμμές, θα με πάρετε με τις πέτρες ; Μου θύμισε Outlast που ήταν πολύ πετυχημένο σαν horror game. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει καλύτερο αν, δεν είχες partner μαζί σου, αλλά να ήσουν μόνος και το concept δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί. ΝΑΙ!!! Just kidding, όχι φυσικά γιατί με φίλους και το χειρότερο game παίζεται...εδώ έχουμε 300+ ώρες DayZ τι να λέμε τώρα..εγώ από single player πλευράς πάντως το game όπως το έβαλα έτσι το έβγαλα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Για 16:10 support, πάτε στο Users/(YourName)/AppData/Local/CAPCOM/RESIDENT EVIL REVELATIONS2/Config. Το ανοίγεται και σχεδόν κάτω κάτω στο τέλος θα δείτε ''Resolution''/''Aspect'' κλπ. Απλά βάζετε 16:10 εκεί που λέει 16:9 και ξεκινάτε το παιχνίδι.
ADHD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Παιζω λιγο το raid mode, ωραιο ειναι και εθιστικο και τρεχει και καλυτερα απο το single player. Νομιζω ενα γρηγορο playthrough θα το κανω το single και τελος και θα ασχοληθω με raid.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Resident Evil Revelations 2 – Modder Brings Back Local/Offline Co-Op to the PC Version
murcielago580 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μολις το εγκατεστησα και εγω.Εμφανισε σε κανεναν κολληματα?Το παιζω σε λαπτοπ με χαρακτηριστικα i7 4710,geforce 860gtx 8gb ram και οτι ρυθμισεις και να βαλω στα γραφικα απο ολα στο low η ολα full τα frame ειναι τραγικα.απο 60 πεφτουν στο 20 και δεν μενουν ποτε σταθερα.Συμβαινει και σε αλλους?
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μολις το εγκατεστησα και εγω.Εμφανισε σε κανεναν κολληματα?Το παιζω σε λαπτοπ με χαρακτηριστικα i7 4710,geforce 860gtx 8gb ram και οτι ρυθμισεις και να βαλω στα γραφικα απο ολα στο low η ολα full τα frame ειναι τραγικα.απο 60 πεφτουν στο 20 και δεν μενουν ποτε σταθερα.Συμβαινει και σε αλλους? Ειχε και μενα καποια Drops βεβαια οχι τοσο τραγικα οπως αυτα που γραφεις παραπανω,αλλα γενικα δεν ειναι και η καλυτερη μεταφορα. Στο Raid mode ευτυχως καπως φτιαχνει η κατασταση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Το τερμάτισα μόλις το πρώτο επεισόδιο, 'ντάξει..Ήταν πολύ τραγικός ο δεύτερος γύρος με τον τύπο στο ίδιο σημείο. Το παιχνίδι είναι πιο πολύ action και με χαλάει το ότι έχεις partner, ειδικά αυτό που πρέπει να φωτίσεις/δείξεις για να πάρεις το αντικείμενο είναι τελείως fail. Αν ήσουν μόνος θα σου έδινε την αίσθηση του survival-horror πιο έντονα και θα πρόσθετε αρκετούς πόντους στο παιχνίδι. Όσο για τις επιδόσεις, το παιχνίδι έτρεχε άψογα, μόνο το ΑΑ το είχα Off αφού έχει μόνο σαπιο-FXAA σαν επιλογή.
ADHD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν σου εκανε κατι περιεργα stutter δηλαδη πουθενα στο campaign?? Τα fps δεν επεφταν αλλα ο χαρακτηρας φαινοταν να τρεμει καπως και εκανε και ενα slowdown.. Στο raid mode κομπλε δεν κανει τιποτα τετοιο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Όχι, δεν είχε το παραμικρό stutter, ήταν βούτυρο τελείως.
ADHD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Περιεργο, 144hz επιλογη και στα options?? Εχουμε παρομοιο συστημα τι στο καλο..
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 60, αλλά και άλλοι που βλέπω στα φόρουμς λένε ότι πάει κομπλέ.
aekoupoli Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Και μενα μια χαρα μου επαιζε χωρις καθολου stuttering,το παιχνιδι ειναι βαρετο που θελει ολη την ωρα να αλλαζεις παιχτη κτλ για να ψαχνεις αντικειμενα,ευτυχως το τερματισα με τον ανηψιο μου σε coop με το mod,η capcom ειναι οτι ναναι,επαιζα coop με το mod και καποια στιγμη μου εβγαλε tutorial για coop,που στην ουσια δεν θα επρεπε να υπαρχει
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Resident Evil Revelations 2 – Open Beta Program Brings Official Local Split-Screen Co-Op 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα