Προς το περιεχόμενο

Resident Evil Revelations 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα αρκετά χτες με έναν φίλο(Όχι co-op). Αν πω ότι μου άρεσε σε γενικές γραμμές, θα με πάρετε με τις πέτρες ; Μου θύμισε Outlast που ήταν πολύ πετυχημένο σαν horror game. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει καλύτερο αν, δεν είχες partner μαζί σου, αλλά να ήσουν μόνος και το concept δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.

ΝΑΙ!!! Just kidding, όχι φυσικά γιατί με φίλους και το χειρότερο game παίζεται...εδώ έχουμε 300+ ώρες DayZ τι να λέμε τώρα..εγώ από single player πλευράς πάντως το game όπως το έβαλα έτσι το έβγαλα.

Δημοσ.

Για 16:10 support, πάτε στο Users/(YourName)/AppData/Local/CAPCOM/RESIDENT EVIL REVELATIONS2/Config. Το ανοίγεται και σχεδόν κάτω κάτω στο τέλος θα δείτε ''Resolution''/''Aspect'' κλπ. Απλά βάζετε 16:10 εκεί που λέει 16:9 και ξεκινάτε το παιχνίδι.

Δημοσ.

Παιζω λιγο το raid mode, ωραιο ειναι και εθιστικο και τρεχει και καλυτερα απο το single player. Νομιζω ενα γρηγορο playthrough θα το κανω το single και τελος και θα ασχοληθω με raid.

Δημοσ.

Μολις το εγκατεστησα και εγω.Εμφανισε σε κανεναν κολληματα?Το παιζω σε λαπτοπ με χαρακτηριστικα i7 4710,geforce 860gtx 8gb ram και οτι ρυθμισεις και να βαλω στα γραφικα απο ολα στο low η ολα full τα frame ειναι τραγικα.απο 60 πεφτουν στο 20 και δεν μενουν ποτε σταθερα.Συμβαινει και σε αλλους?

Δημοσ.

Μολις το εγκατεστησα και εγω.Εμφανισε σε κανεναν κολληματα?Το παιζω σε λαπτοπ με χαρακτηριστικα i7 4710,geforce 860gtx 8gb ram και οτι ρυθμισεις και να βαλω στα γραφικα απο ολα στο low η ολα full τα frame ειναι τραγικα.απο 60 πεφτουν στο 20 και δεν μενουν ποτε σταθερα.Συμβαινει και σε αλλους?

Ειχε και μενα καποια Drops βεβαια οχι τοσο τραγικα οπως αυτα που γραφεις παραπανω,αλλα γενικα δεν ειναι και η καλυτερη μεταφορα. Στο Raid mode ευτυχως καπως φτιαχνει η κατασταση.

Δημοσ.

Το τερμάτισα μόλις το πρώτο επεισόδιο, 'ντάξει..Ήταν πολύ τραγικός ο δεύτερος γύρος με τον τύπο στο ίδιο σημείο. Το παιχνίδι είναι πιο πολύ action και με χαλάει το ότι έχεις partner, ειδικά αυτό που πρέπει να φωτίσεις/δείξεις για να πάρεις το αντικείμενο είναι τελείως fail. Αν ήσουν μόνος θα σου έδινε την αίσθηση του survival-horror πιο έντονα και θα πρόσθετε αρκετούς πόντους στο παιχνίδι. Όσο για τις επιδόσεις, το παιχνίδι έτρεχε άψογα, μόνο το ΑΑ το είχα Off αφού έχει μόνο σαπιο-FXAA σαν επιλογή.

Δημοσ.

Δεν σου εκανε κατι περιεργα stutter δηλαδη πουθενα στο campaign?? Τα fps δεν επεφταν αλλα ο χαρακτηρας φαινοταν να τρεμει καπως και εκανε και ενα slowdown.. Στο raid mode κομπλε δεν κανει τιποτα τετοιο.

Δημοσ.

Και μενα μια χαρα μου επαιζε χωρις καθολου stuttering,το παιχνιδι ειναι βαρετο που θελει ολη την ωρα να αλλαζεις παιχτη κτλ για να ψαχνεις αντικειμενα,ευτυχως το τερματισα με τον ανηψιο μου σε coop με το mod,η capcom ειναι οτι ναναι,επαιζα coop με το mod και καποια στιγμη μου εβγαλε tutorial για coop,που στην ουσια δεν θα επρεπε να υπαρχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...