Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Σαν ατμοσφαιρα ειδικα απο τη μεση και μετα ειναι αρκετα καλη,αλλα εχει καποια πραγματακια που το κρατανε πισω. Μπορεις να το δοκιμασεις απο το θειο που ειναι και σχετικα μικρο να δεις αν θα σου αρεσει Παντως ρε γμτ τα γραφικα στα περιβαλλοντα ειναι απλα τραγικα...
gkalas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα απο το θείο δεν έχει ήχο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Ολα τα άλλα έχουν.
phanispal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πού φτάσαμε ε, να θεωρούμε τα 6GB+, σχετικά λίγα για game.
ADHD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 5gb ηταν σε εμενα, τωρα θα το ξεκινησω να δω.
fixxxer29 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Έχοντας τελειώσει πρόσφατα το εξαιρετικό Alien isolation , τούτο δω χωνεύεται δύσκολα είναι η αλήθεια.. Πάρολο που είμαι fan της σειράς μέχρι και το 4 και του genre γενικά , αναρωτιέμαι αν πότε θα δούμε μια σοβαρή προσπάθεια μετά το RE4 από την capcom... Και γιατί τέτοιο χάλι για άλλη μια φορά στον τεχνικό τόμεα?
ADHD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Το τελειωσα το episode, χειροτερο απο το 1 το βρισκω, τεχνικος τομεας μετριοτατος προβληματα με ενα περιεργο κολληματακι σε αρκετους και gameplay χαλια. Το AI και οι partners δεν παλευονται, απορω γιατι τους εβαλαν ετσι, πραγματικα εκει στην capcom δεν μαθαινουν ποτε?? Μεχρι στιγμης το σωζουν μερικες ατακες του barry η καποια ατμοσφαιρα που εχει και το γεγονος οτι λεει RE στον τιτλο, βεβαια δεν ασχοληθηκα με raid mode καθολου απο αυριο αν ειναι. Δεν νομιζω να σωθει κατι στα επομενα episodes, πηραν το ωραιο revelations εβαλαν ενα ηλιθιο co op και δεν μπορεσαν καν να φτιαξουν ομορφα γραφικα απο τη στιγμη που δεν ειναι 3ds port πλεον. Η ελπιδα ειναι να προχωρησει καλα η ιστορια να πεσουν μερικα patches και να φτιαξει καπως. Θα του εβαζα με επιείκεια ενα 5 οπως το ειδα τωρα.. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 "Checking downloadable content. Please do not turn off your CONSOLE" :D 2
MSSB Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 "Checking downloadable content. Please do not turn off your CONSOLE" :D Αν στο έβγαλε στο PC αυτό, πάνε βγάλε screenshot και ανέβασε το στο forum της Capcom. Κάνε τους λίγο ρεζίλι να το ευχαριστηθούμε!
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Το τελειωσα το episode, χειροτερο απο το 1 το βρισκω, τεχνικος τομεας μετριοτατος προβληματα με ενα περιεργο κολληματακι σε αρκετους και gameplay χαλια. Το AI και οι partners δεν παλευονται, απορω γιατι τους εβαλαν ετσι, πραγματικα εκει στην capcom δεν μαθαινουν ποτε?? Μεχρι στιγμης το σωζουν μερικες ατακες του barry η καποια ατμοσφαιρα που εχει και το γεγονος οτι λεει RE στον τιτλο, βεβαια δεν ασχοληθηκα με raid mode καθολου απο αυριο αν ειναι. Δεν νομιζω να σωθει κατι στα επομενα episodes, πηραν το ωραιο revelations εβαλαν ενα ηλιθιο co op και δεν μπορεσαν καν να φτιαξουν ομορφα γραφικα απο τη στιγμη που δεν ειναι 3ds port πλεον. Η ελπιδα ειναι να προχωρησει καλα η ιστορια να πεσουν μερικα patches και να φτιαξει καπως. Θα του εβαζα με επιείκεια ενα 5 οπως το ειδα τωρα.. To raid Mode σωζει καπως την κατασταση κυριως λογω της αναμονης.Για το Co op Ουτε εμενα μου αρεσει σαν ιδεα. ή το κανεις ρε φιλε σαν το Resident evil Zero ή μην το βαζεις καθολου. Δηλαδη συγνωμη αλλα αλλη δουλεια δεν εχω οταν παιζω μονος μου καθε φορα που μπαινω σε ενα δωματιο να πρεπει να αλλαζω στον αχρηστο(απο πλευρας οπλων)δευτερο χαρακτηρα για να σκαναρω ολο το δωματιο και αν μου την πεσουν τιποτα εχθροι το ΑΙ ειναι τοσο καλο που απλα καθονται και τις τρωνε. Ψιλο τραγικη κατασταση γιαυτο ειπα και εγω κατεβαστε το απο το θειο γιατι ειναι σχετικα για να πουμε αν αξιζει το παιχνιδι ή οχι. Τελος να πω οτι το τελος του ειναι μακραν οτι χειροτερο και πιο αστειο εχω δει στην σειρα αυτη...Next on resident evil revelations 2 που πιο πολυ ειναι λες και βλεπω το Walking Dead...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά λυπάμαι που προτιμώ να παίξω TWD παρα RE.
ADHD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 To raid Mode σωζει καπως την κατασταση κυριως λογω της αναμονης.Για το Co op Ουτε εμενα μου αρεσει σαν ιδεα. ή το κανεις ρε φιλε σαν το Resident evil Zero ή μην το βαζεις καθολου. Δηλαδη συγνωμη αλλα αλλη δουλεια δεν εχω οταν παιζω μονος μου καθε φορα που μπαινω σε ενα δωματιο να πρεπει να αλλαζω στον αχρηστο(απο πλευρας οπλων)δευτερο χαρακτηρα για να σκαναρω ολο το δωματιο και αν μου την πεσουν τιποτα εχθροι το ΑΙ ειναι τοσο καλο που απλα καθονται και τις τρωνε. Ψιλο τραγικη κατασταση γιαυτο ειπα και εγω κατεβαστε το απο το θειο γιατι ειναι σχετικα για να πουμε αν αξιζει το παιχνιδι ή οχι. Τελος να πω οτι το τελος του ειναι μακραν οτι χειροτερο και πιο αστειο εχω δει στην σειρα αυτη...Next on resident evil revelations 2 που πιο πολυ ειναι λες και βλεπω το Walking Dead... Ναι και εγω στο raid mode πονταρω, ειδικα το συστημα με το φακο κλεμενο λιγο και απο alan wake ειναι αθλιο, πρεπει πρωτα να κανεις scan το δωματιο και μετα να αλλαξεις με claire. Καλα το αλλο με τη natalia που δειχνει με το δαχτυλο ειναι τρολία απλα εκει το τερματισαν.. Το τελος σε αφηνει λιγο μαλακα ομως, καλα μετα που αρχιζει το "next on resident evil revelations" λες και βλεπεις σειρα ειναι λιγο αστειο..
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα αρκετά χτες με έναν φίλο(Όχι co-op). Αν πω ότι μου άρεσε σε γενικές γραμμές, θα με πάρετε με τις πέτρες ; Μου θύμισε Outlast που ήταν πολύ πετυχημένο σαν horror game. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει καλύτερο αν, δεν είχες partner μαζί σου, αλλά να ήσουν μόνος και το concept δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Η απάντηση στο co op για μένα όπως έχω ξαναπεί είναι το zero. Τουλάχιστον για το story είναι μακράν ότι καλύτερο έχει βγει. Sent from my RM-1045_1104
Donacgreece Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά το Co op είναι μόνο split screen η μπορούμε και μέσω ίντερνετ να παίξουμε δύο φίλοι μαζί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα