aekoupoli Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ετσι μου φαινεται,δες και εδω τι λενε http://steamcommunity.com/app/287290/discussions/0/610573567800593397/
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Resident Evil Revelations 2 – PC Version Lacks Offline Co-Op Support in Campaign & Raid Mode
spacecowboy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 αν ειναι τοσο καλο οσο φαινεται να ειναι (απο οτι λενε) ας της στειλουμε ενα μηνημα (της capcom) σαν καταναλωτες οτι τετοια resident evil θελουμε και οχι 5-6 αν πουλησει θα εχει και συνεχεια,αν ολοι το παιξουν πειρατικο θα ειναι και το τελευταιο...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το game είναι απλά λιγότερο τραγικό από το προηγούμενο, από τους εχθρούς μέχρι το level design.
Oroku Saki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Απο πωλησεις θα ξεπερασει το RE1 Remake αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα φτασει τα επιπεδα των 5 και 6
ADHD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το προηγουμενο μου αρεσε αν και εκανε μπαμ οτι ειναι port απο φορητο, αυτο λιγο καλυτερο να ειναι παλι θα μου αρεσει.
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ειδα το παιχνιδι την ωρα ακριβως που βγηκε(νομιζω 7 ωρα Ελλαδος)σε Stream.Μπορω να πω οτι ειχε πραγματακια που μου αρεσουν και αλλα παλι που δεν μου αρεσαν καθολου,οπως την πιτσιρικα την Moira που την ειδε θυληκη εκδοση του νεου Dante του DmC. Επισης το οτι ο δευτερος χαρακτηρας που ελεγχεις ειναι σχεδον τελειως αχρηστος,ειδικα η Moira ουτε αυτο μπορω να πω οτι μου αρεσε αν καποιος δηλαδη θελει να παιξει Co Op σε σχεση πχ με το RE 5 co op. Τα video reviews του Ign και του Gamespot ειναι απο τις λιγες φορες που συμφωνουν σε παιχνιδια που δεν βαζουν ψηλες βαθμολογιες και εχουν δωσει εμφαση σε διαφορετικα στοιχεια οπως πχ στο review του Ign γινεται περισσοτερο λογος για τα περιβαλλοντα και τους εχθρους που βλεπεις ενω σε αυτο του Gamespot περισσοτερο βαση δινει στην Moira και την Natalia . Κοινως νομιζω οτι το 7αρι που δινουν ειναι σχετικα λογικη βαθμολογια για να εκφρασει το παιχνιδι εστω απο το πρωτο Chapter,αν και προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου η ολη ιδεα του να αγοραζεις τετοια παιχνιδια σε Chapters και κακως η Capcom το εκανε και ετσι.
ADHD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τα εχει και ολα μαζι 25ε, σου δινει την επιλογη δεν ειναι κακο αυτο.
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Τα εχει και ολα μαζι 25ε, σου δινει την επιλογη δεν ειναι κακο αυτο. Κακο δεν ειναι,κακο ειναι ομως που πρεπει να περιμενεις να βγουν ολα πρωτα και μετα να τα παρεις μαζεμενα. Και επισης δεν κολλαει και στο παιχνιδι το να το χωριζεις σε κομματια οπως πχ στα Walking dead,game of thrones κλπ
ADHD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εξαρταται τη διαρκεια του καθε episode, αν ειναι ολοκληρωμενο οκ αν σε αφηνει στη μεση σαν να βλεπεις σειρα τοτε ειναι χαζομαρα ναι. Για παραδειγμα το RE6 ανετα θα μπορουσαν να ειχαν σπασει το καθε campaign σε episodes και να τα πουλαγαν ξεχωριστα.
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αν ομως το εσπαγαν το RE6 σου βαζω στοιχημα οτι δεν θα ειχε ουτε τις μισες συνολικες πωλησεις που εκανε Αντε λιγο να πουλαγε το Campaign του Leon αλλα και αυτο προς το τελος ειχε καταντησει αηδια.
ADHD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μας συμφερει ομως εμας, δεν κρινω πως θα πηγαινε σε πωλησεις απλα λεω οτι δεν με χαλαει αυτο το μοντελο τιμολογησης..
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Βασικα μονο για το Raid mode θα το αγορασουν οι περισσοτεροι αλλιως αν ηταν μονο Campaign απο το θειο
phanispal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο action είναι σε σχέση με τα 5 και 6;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα