Προς το περιεχόμενο

Resident Evil Revelations 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ειναι τοσο καλο οσο φαινεται να ειναι (απο οτι λενε)

ας της στειλουμε ενα μηνημα (της capcom) σαν καταναλωτες

οτι τετοια resident evil θελουμε και οχι 5-6

αν πουλησει θα εχει και συνεχεια,αν ολοι το παιξουν πειρατικο θα ειναι και το τελευταιο...

Δημοσ.

Το προηγουμενο μου αρεσε αν και εκανε μπαμ οτι ειναι port απο φορητο, αυτο λιγο καλυτερο να ειναι παλι θα μου αρεσει. 

Δημοσ.

Ειδα το παιχνιδι την ωρα ακριβως που βγηκε(νομιζω 7 ωρα Ελλαδος)σε Stream.Μπορω να πω οτι ειχε πραγματακια που μου αρεσουν και αλλα παλι που δεν μου αρεσαν καθολου,οπως την πιτσιρικα την Moira που την ειδε θυληκη εκδοση του νεου Dante του DmC. Επισης το οτι ο δευτερος χαρακτηρας που ελεγχεις ειναι σχεδον τελειως αχρηστος,ειδικα η Moira ουτε αυτο μπορω να πω οτι μου αρεσε αν καποιος δηλαδη θελει να παιξει Co Op σε σχεση πχ με το RE 5 co op. Τα video reviews του Ign και του Gamespot ειναι απο τις λιγες φορες που συμφωνουν σε παιχνιδια που δεν βαζουν ψηλες βαθμολογιες και εχουν δωσει εμφαση σε διαφορετικα στοιχεια οπως πχ στο review του Ign γινεται περισσοτερο λογος για τα περιβαλλοντα και τους εχθρους που βλεπεις ενω σε αυτο του Gamespot περισσοτερο βαση δινει στην Moira και την Natalia .

Κοινως νομιζω οτι το 7αρι που δινουν ειναι σχετικα λογικη βαθμολογια για να εκφρασει το παιχνιδι εστω απο το πρωτο Chapter,αν και προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου η ολη ιδεα του να αγοραζεις τετοια παιχνιδια σε Chapters και κακως η Capcom το εκανε και ετσι.

Δημοσ.

Τα εχει και ολα μαζι 25ε, σου δινει την επιλογη δεν ειναι κακο αυτο.

Κακο δεν ειναι,κακο ειναι ομως που πρεπει να περιμενεις να βγουν ολα πρωτα και μετα να τα παρεις μαζεμενα. 

Και επισης δεν κολλαει και στο παιχνιδι το να το χωριζεις σε κομματια οπως πχ στα Walking dead,game of thrones κλπ 

Δημοσ.

Εξαρταται τη διαρκεια του καθε episode, αν ειναι ολοκληρωμενο οκ αν σε αφηνει στη μεση σαν να βλεπεις σειρα τοτε ειναι χαζομαρα ναι. Για παραδειγμα το RE6 ανετα θα μπορουσαν να ειχαν σπασει το καθε campaign σε episodes και να τα πουλαγαν ξεχωριστα.

Δημοσ.

Αν ομως το εσπαγαν το RE6 σου βαζω στοιχημα οτι δεν θα ειχε ουτε τις μισες συνολικες πωλησεις που εκανε :P

Αντε λιγο να πουλαγε το Campaign του Leon αλλα και αυτο προς το τελος ειχε καταντησει αηδια.

Δημοσ.

Μας συμφερει ομως εμας, δεν κρινω πως θα πηγαινε σε πωλησεις απλα λεω οτι δεν με χαλαει αυτο το μοντελο τιμολογησης.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...