aekoupoli Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 guess who's back bitches απο τους αγαπημενους μου char,κριμα που τοσα χρονια τον ειχαν εξαφανισει
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Resident Evil: Revelations 2 – New Screenshots & Trailer Released
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ποιος είναι; Μπάρι; Προφανως αφου η πιτσιρικα ειναι η κορη του Μετα το παγκοσμιο κραξιμο απο τους οπαδους και τα Review sites βλεπε Gamespot για το RE6 και για να καλοπιασουν τους οπαδους,αφου ξεζουμισαν οσο παει τον Chris και την Jill(βλεπε και RE Remaster)τωρα αποφασισουν να ξεθαψουν 2 αγαπημενους χαρακτηρες απο τα παλια παιχνιδια.Ευχαριστη η προσθηκη του Barry αν και εγω ειμαι οπαδος της Clair
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλό trailer. Αν είναι έτσι in game, παίζει να είναι καλό και ατμοσφαιρικό.
Despotas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Τα 4 επεισόδια θα βγουν Φλεβάρη και Μάρτη: http://www.ign.com/articles/2014/12/02/resident-evil-revelations-2-gets-a-release-date-and-new-info Για να δούμε..
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Resident Evil Revelations 2 – New Screenshots Focus On Enemies
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Resident Evil Revelations 2 – New Screenshots Showcasing Its Raid Mode
Oroku Saki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Βγηκε το πρωτο επεισοδιο. Λενε οτι σαν παιχνιδι ειναι σαν τα RE 1-3 αλλα εχει και καποια στοιχεια απο το 5.
MSSB Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε το και πες να ξέρουμε. Πάντως βλέπω πολλά αρνητικά σχόλια στο Steam.
Oroku Saki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αρνητικα σχολια βλεπω αλλα οχι για το gameplay παρα μοο σχετικα με τεχνικα θεματα μονο. Σαν παιχνιδι λενε οτι ειναι καλο. Επειδη τωρα παιζω far cry 4 θα το παιξω πιο μετα αφου το τερματισω.
MSSB Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Έγινε. Εγώ λέω να πάω να το δοκιμάσω αν μου αρέσει. Αν ναι, θα πάω να το πάρω αφού πέσει λιγάκι η τιμή.
aekoupoli Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρα παιζει το παιχνιδι και μεχρι ωρας μου αρεσει πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα