Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συμφορουμιτες,πριν λιγες μερες μου ηρθε το καινουριο συστημα που παρηγγγειλα ομως εχω ενα προβλημα με τον hdd ...Το συστημα αποτελειται απο : i5-4690k , asus z97-a ,r9 280,8 gb ram και ενα xfx 750 core edition..οταν μου ηρθε,εγκατεστησα τα windows 8.1 ,και ενω στο bios μου εδειχνε τον σκληρο(western digital caviar blue 1tb) ,οταν εμπαινα στα windows δεν τον εδειχνε πουθενα,ουτε στο disk managment....τον δοκιμασα και σε αλλο συστημα αλλα παδι δεν τον εδειχνε .... παρολα αυτα τον εστειλα για αντικατασταση αλλα ειπαν οτι δεν βρηκαν καποιο ελλατωμα...τωρα δουλευω μονο με τον ssd(samsung 840 evo) και γενικα δεν εχω κανενα προβλημα ....τι μπορει να φταιει??Παρακαλω λιγο αναλυτικη απαντησηγιατι δεν σκαμπαζω και πολλα  :-) ..

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως δεν φαινόταν στο disk managment ? Θα έπρεπε να φαινόταν στην κάτω καρτέλα(όχι στην πάνω), σαν Unallocated space.

Δημοσ.

Χμμμ... Ξεκινά δοκιμές. Βάλτον σε άλλη θύρα, με άλλο καλώδιο, παίξε με τα τζαμπεράκια... Και μάθε τι έκαναν αυτοί στο service. Παρεμπιπτόντως, έχεις περάσει όλους τους drivers της μητρικής;

Δημοσ.

Σίγουρα είναι ανησυχητικό αλλά παίζει να έχει και το άλλο pc κάποιο πρόβλημα ή κάτι τέτοιο. Παίζει να χρειάζεται και καμιά ρύθμιση στο BIOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...