Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δε ξερω ποιο μου χρειαζεται. Ειμαι ασχετος μ ολα αυτα. Προγραμματα οπως driver toolkit,slimdrivers που προτινε ενας φιλος στην αρχη κανουν δουλεια? Υποτιθεται οτι σκαναρουν και βρισκουν τι drivers χρειαζονται.

Δημοσ.

για την περιπτωση σου που εισαι ασχετος  , που δε κατεχεις κ πολλα εννοω , ειναι οτι πρεπει !

απ την αρχη επρεπε να το ειχες κανει  να εχεις ξεμπερδεψει ! καληνυχτα φιλος  ..

Δημοσ.

Οχι καλα το πες,ασχετος ειμαι,δε τη βρισκω καθολου με αυτα. απλα ο επομενος ειπε καλυτερα να τα κατεβαζα απ το official. ευχαριστω πολυ παντως

• Like 1
Δημοσ.

μα κανει πολυ καλη δουλεια και το προγραμμα που σου εστειλα δοκιμασε το και θα δεις !

Δημοσ.

Το χρησιμοποιησα για μερικα. Πως θα ξερω αν ειναι ολα εκατεστημενα τελικα? Το catalyst μου βγαλε ενα λινκ που εγραφε αναλυτικα ολα τα drivers που μπηκαν. εχω ηχο και τα παντα τωρα. Πως ξερω οτι εχω τα ιδια ακριβως που χρειαζονται?

Δημοσ.

Το χρησιμοποιησα για μερικα. Πως θα ξερω αν ειναι ολα εκατεστημενα τελικα? Το catalyst μου βγαλε ενα λινκ που εγραφε αναλυτικα ολα τα drivers που μπηκαν. εχω ηχο και τα παντα τωρα. Πως ξερω οτι εχω τα ιδια ακριβως που χρειαζονται?

αφου εισαι κομπλε τι ψαχνεσαι ??  αυτα που χρειαζονται εβαλες ολα οκ ειναι ..

Δημοσ.

βασικά θα το ξαναπώ,κακώς χρησιμοποιείς προγράμματα που τα βρίσκουν έτοιμα γιατί τις περισσότερες φορές ειναι generic Και όχι απο τον κατασκευαστή.

Για amd συστήματα είναι πανεύκολο να βρεις τι σου χρειάζεται.

απο το λινκ της μητρικής στην προηγούμενη σελίδα δεν θα βάλεις μονο αυτό που λεει sata achi driver.

Όλα τα άλλα σου χρειάζονται.

επίσης μιας και έχεις amd θα ήταν προτιμότερο να περάσεις win8 μιας κ έχουν πολύ καλύτερη multicore διαχείριση απ ότι τα 7άρια ιδιαίτερα αν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...