Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Σημερα παρελαβα ενα pc που ειχα παραγγειλει και το προβλημα μου ειναι στους drivers. Δεν αγορασα dvd για αρχη τουλαχιστον και δε μπορω κατα στνεπεια να εγκαταστησω drivers μεσω των cd που υπαρχουν στη συσκευασια της gpu για παραδειγμα. Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να τα κατεβασω απλα? Και να μου πει και αναλυτικα ποια πρεπει να εγκαταστησω? Gpu,mb τι αλλο?

Δημοσ.

γεια σου !

λοιπον εσυ δε θα κανεις τιποτα .. θα κατεβασεις και θα τρεξεις αυτο https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php

και θα σου βρει μονος του ολους τους τελευταιους  οδηγους που χρειαζεσαι !

ειναι free εκδοση , αν μπορεις να το βρεις απ τον θειο ακομη καλυτερα ειναι πανευκολο ..

Δημοσ.

Καλυτερα να κατεβασεις απ' την ιστοσελιδα των κατασκευαστων  τους οδηγους.

Αν θες βοηθεια με κατι, πχ την καρτα γραφικων, πες μας ποια καρτα εχεις και ποιο λειτουργικο συστημα

ωστε να σου δωσουμε το Link. Ok Jiraya-Sensei? ^_^

Δημοσ.

Χαχαχα οκ. Εχω θεμα με το δικτυο ομως. Εβαλα κανονικα τα windows , ανοιξε το pc και τωρα δε μου αναγνωριζει το δικτυο. HOL εχω,δεν ειχε κανα δισκακι για εγκατασταση και δε καταλαβαινω γιατι δε το εντοπιζει. ανοιχτο κανονικα ειναι. Τι να κανω για αυτο?

Απο λειτουργικο ειναι win7 64bit . H gpu ειναι asus radeon R9 270X, και mb ειναι gigabyte 970A-DS3P

“Windows did not detect a properly installed network adapter. If you have a network adapter, you will need to re-install the driver.“ αυτο το μηνυμα μου εμφανιζει οταν παταω στο Troubleshoot.

Δημοσ.

Με το θεμα του δικτυου μπορεις να μου πεις λιγο τι να κανω? Το ιντερνετ ειναι wireless κ εχω κεραιουλα να πιανει. Αλλα η κεραια ειχε και το δικο της δισκακι για εγκατασταση. Εγω ομως οπως ειπα δεν εχω dvd. Γινεται να κατεβασω κ τους drivers της κεραιας? Και αν ναι πως τους φορτωνω μετα στο pc?

Δημοσ.

Με το θεμα του δικτυου μπορεις να μου πεις λιγο τι να κανω? Το ιντερνετ ειναι wireless κ εχω κεραιουλα να πιανει. Αλλα η κεραια ειχε και το δικο της δισκακι για εγκατασταση. Εγω ομως οπως ειπα δεν εχω dvd. Γινεται να κατεβασω κ τους drivers της κεραιας? Και αν ναι πως τους φορτωνω μετα στο pc?

Ποια κεραια εχεις?

Δημοσ.

Tp link μοντελο TL-WN722N 150mbps. Σκεφτομαι να παω σε φιλο ,να τα κατεβασω,να τα περασω σε usb αλλα μετα δε ξερω πως τα φορτωνω στο δικο μου pc. Ειναι ευκολο?

Δημοσ.

Την εβαλα και δεν εγινε κατι. Και στο λαπτοπ που την ειχα παλιοτερα ειχα εγκαταστησει το driver απο ενα δισκακι που ειχε μαζι στη συσκευασια. Επισης ψαχνωντας λιγο στη σελιδα τους εχει drivers που μπορω να τα κατεβασω. Αλλα τα ειδα απ το κινητο και δε μπορω να κανω πολλα. Αυτα τα κατεβαζω ,μπορω να τα περασω σε usb κ μετα τα πεταω απλα στο δικο μου pc?

Δημοσ.

o driver του TP Link υπάρχει στη σελίδα τους,έχω την ίδια κάρτα.

driver gpu πέρνα τον τελευταίο beta που υπάρχει δεν έχεις λόγο να μένεις σε παλίοτερη έκδοση επειδή έχει "σφραγίδα" ότι είναι stable.

και οι beta μια χαρά είναι.

αν έχεισ σμαρτφον μπορείς να κατεβάσεις το exe και να το περάσεις στο pc.

Δημοσ.

Λες? Εχω την αισθηση οτι εχει να κανει και με τη κεραια. Οτι αν εγκαταστησω το driver της μετα θα εντοπιζει δικτυα. Στη περιπτωση που χρειαζεται να περασω τον driver της καρτας δικτυου τι να κανω? Δεν εχω dvd r οπως ειπα ουτε ιντερνετ. θα παω σε φιλο με pc. Απο κει τι να κατεβασω και πως τα φιρτωνω στο δικο μου?

Δημοσ.

Αν έχεις ενσωματωμένη κάρτα δικτύου, πρέπει να βρεις τη μητρική και να κατεβάσεις απ' τη σελίδα του κατασκευαστή όλους τους drivers.

Αν είναι ξεχωριστή κάρτα, πρέπει να βρεις το μοντέλο και να πας στο site της εταιρείας και να τον κατεβάσεις.

Τον/τους περνάς σ' ένα USB και τους κάνεις εγκατάσταση στο pc σου.

Δημοσ.

Λοιπον κατεβασα τα drivers της κεραιας στο κινητο,τα περασα στο pc και τωρα συνδεθηκε στο ιντερνετ κανονικα. Ανοιξα τα λινκ του σαινομπι και κατεβαζω το catalyst, στη μητρικη ποιο απ ολα κατεβαζω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...