madsc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Thanks για τη συμπλήρωση Joshua. Σύγχρονα αυτοκίνητα εννοείς 2007 και μετά ή 2011 και μετά; Από μοντέλα '11 και μετά πάντος δεν έχει τύχει να "λύσω" κάποιο euro ακόμη. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σήμερα που πήγα να γεμίσω πετρέλαιο κι ενώ ο δείκτης ήταν λίγο κάτω από τη μέση(χωρητικότητα 45λ)στο βενζινάδικο πήρε 30 λίτρα!!! Όταν ρώτησα τη κοπέλα πώς γίνεται να πήρε 30λ με το δείκτη στη μέση και ενώ παίρνει 45 μέγιστα, μου απάντησε ότι τα grande punto παίρνουν κάπου δεκα(!!!!) επιπλέον λίτρα με τον "αέρα". Δεν το πολύ πιστεύω και ήθελα μια γνώμη παραπάνω. Το πρατήριο ήταν shell και βάζω πάντα vpower diesel. για να έχεις πάντα τον έλεγχο και να καταλαβαίνεις πότε σε κλέβει ένα βενζινάδικο.να θυμάσαι πως το καντραν στο grande punto , στην ένδειξη για τη στάθμη βενζίνης κάθε κεντρική βελόνα (όχι η μέση , ούτε η αρχή και τέρμα τέλος) απέχει 5,625 λίτρα . δηλάδη πες πως είσαι τίγκα γεμάτος, η πρώτη πιο μεγάλη γραμμή που θα συναντήσεις λίγο πιο κάτω από το full απέχει από αυτό 5,625 λίτρα. με τη μέθοδο αυτή έχω καταλήξει πως κατά μέσο όρο τα βενζινάδικα κλέβουν γύρω στα 3 λίτρα το αυτοκίνητο.όχι όλα , αλλά η πλειοψηφία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Thanks για τη συμπλήρωση Joshua. Σύγχρονα αυτοκίνητα εννοείς 2007 και μετά ή 2011 και μετά; Από μοντέλα '11 και μετά πάντος δεν έχει τύχει να "λύσω" κάποιο euro ακόμη. /sc Δεν κάνει τίποτα madsc. Σύγχρονα αυτοκίνητα εννοώ αυτά που κυκλοφορούν σήμερα στους δρόμους, της τελευταίας 20ετίας. Από τη δεκαετία του 80 είχαν αρχίσει να καταργούν τη λαμαρίνα και να φτιάχνουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων από πλαστικό. Πχ το Seat Ibiza MK2(1993+) πλαστικό είχε, nissan primera ομοίως, opel astra κτλ κτλ. Ακόμα και στο Peugeot 205(1983+) πλαστικό τεπόζιτο έβαζαν. Το τελευταίο που θυμάμαι με μεταλλικό ρεζερβουάρ ήταν το renault 19, το megane από το 1995 που το αντικατέστησε πλαστικό είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σε δεξαμενες με υγραεριο να δειτε τι γινεται !!!Δεν βγαζεις ακρη με τιποτα γιατι απλα ποτε δεν ξερεις ποσο εχει μεσα από την δεικτη που είναι κατι λαμπάκια εντελως αναξιοπιστα . το αφηνω να αδειασει και να γυρισει βενζινη και ξαναγεμιζω στο ιδιο βενζιναδικο παντα τα ιδια λιτρα παιρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 το αφηνω να αδειασει και να γυρισει βενζινη και ξαναγεμιζω στο ιδιο βενζιναδικο παντα τα ιδια λιτρα παιρνει. Ισως να είναι και θεμα πρατηριου...Παλια εβαζα στο πιο φτηνο ένα όπως πηγαίνουμε από Μεταμορφωση για Μενιδι αλλα νομιζω ηταν αναξιοπιστο γιατι μια φορα μου ειχε βαλει ... παραπανω από ότι χωραγε η δεξαμενή . Σε κάθε γεμισμα η διαφορα αναμεσα στις τιμες δεν είναι πανω από 2-3 ευρω οποτε είναι καλυτερο σε καποιο επωνυμο πρατηριο νομιζω παρα στο πιο φτηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 εγω βαζω φαωνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ξανά επανέρχομαι. Ξανά γέμισα στο ίδιο πρατήριο έχοντας κάνει 510χλμ,αυτή τη φορά πήρε δέκα λίτρα λιγότερα. Φαίνεται ο αέρας ήταν όντως κοπανιστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ξανά επανέρχομαι. Ξανά γέμισα στο ίδιο πρατήριο έχοντας κάνει 510χλμ,αυτή τη φορά πήρε δέκα λίτρα λιγότερα. Φαίνεται ο αέρας ήταν όντως κοπανιστος. Δεν είναι παντα η ιδια καταναλωση για να λες κατι τετοιο .Εξαρτάται από πολλους παραγοντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι παντα η ιδια καταναλωση για να λες κατι τετοιο .Εξαρτάται από πολλους παραγοντες.στα ίδια μέρη πήγα. Ασε που κρατάω αρχείο στο carango pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στα ίδια μέρη πήγα. Ασε που κρατάω αρχείο στο carango pro Ακομα κι ετσι η καταναλωση δεν είναι απολυτως η ιδια ...Κι εγω κάθε μερα τα ιδια 10χλμ κανω για τη δουλεια πηγαινε ελα αλλα η καταναλωση διαφερει για το ολο και καπου αλλου θα παμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 δεν υπαρχει αυτο που σου ειπε να παρει 1-2 λιτρα παραπανω παει στο διαλο 10 λιτρα μαλλον σε κλεβει για μενα ο μονος τροπος να το δεις ειναι να πας σε εταιρικο και το τονιζω μονο εταιρικο καταστημα shell και να βαλεις να δεις ποσο θα παρεις, κοντα στην περιοχη μου δοκιμασα να βαλω σε 4 βενζιναδικα και ολοι με κλεβανε(Και το ενα ηταν ΕΚΟ απο αυτα που ειχανε το χαρτι οτι ειχαν ελεγχθει και καλα) καποιοι βεβαια λιγοτερο αλλα παλι ετυχε να βαλω σε εταιρικο και ξαφνικα ξεκινησα να γραφω παραπανω χιλιομετρα οποτε κανε αυτο 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 δεν υπαρχει αυτο που σου ειπε να παρει 1-2 λιτρα παραπανω παει στο διαλο 10 λιτρα μαλλον σε κλεβει για μενα ο μονος τροπος να το δεις ειναι να πας σε εταιρικο και το τονιζω μονο εταιρικο καταστημα shell και να βαλεις να δεις ποσο θα παρεις, κοντα στην περιοχη μου δοκιμασα να βαλω σε 4 βενζιναδικα και ολοι με κλεβανε(Και το ενα ηταν ΕΚΟ απο αυτα που ειχανε το χαρτι οτι ειχαν ελεγχθει και καλα) καποιοι βεβαια λιγοτερο αλλα παλι ετυχε να βαλω σε εταιρικο και ξαφνικα ξεκινησα να γραφω παραπανω χιλιομετρα οποτε κανε αυτό Shell εννοεις εκει που λεει CoralGas ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Shell εννοεις εκει που λεει CoralGas ? http://www.coralenergy.gr/el-gr/gia-ton-odigo/pratiria-shell/184-diktyo-pratiriwn-shell.cmt απο εδω βαζεις το νομο και τα βρισκεις Εγω επειδη ειμαι απο θεσσαλονικη απλα βλεπω ποια ειναι στην ερμης κατι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα