Προς το περιεχόμενο

Επιλογές Για Απόδοση Μέγιστης Ποιότητας Εικόνας - Ήχου

anaximandros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω ένα δέκτη mpeg4, στον οποίο θέλω να έχω την -όσο το δυνατόν- καλύτερη μέγιστη απόδοση ποιότητας εικόνας - ήχου. Έχω να επιλέξω ανάμεσα από αυτές τις επιλογές:

1. Video Resolution: (Έχω να επιλέξω ανάμεσα στα 3 ακόλουθα) PAL / 576i / 576p
2. Video Output: (Έχω να επιλέξω ανάμεσα στα 2 ακόλουθα) CVBS / RGB
3. Digital Audio Output (Έχω να επιλέξω ανάμεσα στα 2 ακόλουθα) LPCM Out / BS Out

Ποιός είναι ο σωστός συνδυασμός των 3ων που θα μου δώσει την καλύτερη ποιότητα εικόνας-ήχου??? Ξέρει κανείς???

(Δεν έχω Home Cinema συνδεδεμένο, ούτε και HDMI σύνδεση)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. 576p

2. RGB

3. LPCM OUT αν και δεν παιζει ρολο.

Απο τα πιο καίρια ειναι το 2. Τα άλλα δεν εχουν διαφορες

Σημαντικό να συνεργάζεται και η TV με αυτα. (συνηθως τα τελευταια 15 με 20 χρονια ειναι οκ)

• 3 μήνες μετά...

1. 576p

2. RGB

3. LPCM OUT αν και δεν παιζει ρολο.

Απο τα πιο καίρια ειναι το 2. Τα άλλα δεν εχουν διαφορες

Σημαντικό να συνεργάζεται και η TV με αυτα. (συνηθως τα τελευταια 15 με 20 χρονια ειναι οκ)

Εψαξα να βρω αυτο αυτο το τοπικ για να μην ανοιξω νεο και θελω να με πει ο graphist,η οποιος γνωριζει καλα, ποιες  ρυθμισεις να βαλω σε αποκωδικοποιητη με HDMI..(ειναι συνδεμενος σε full hd tv στην οποια λογω προβληματικου-μην την ψαχνεις-"εσωτερικου κοσμου",συνδεθηκε ο αποκωδικοποιητης).Ευχαριστω πολυ.

Οι επιλογες που εχει για το ερωτημα-απαντηση (1) του φιλου ειναι

By source

By native tv

480i

480p

576i

576p

720p-50

720p-60

1080i-50

1080i-60

1080p-50

1080p-60

1080p-25

1080p-30

1080p-24

Και παλι ευχαριστω εκ των προτερων.

Η ανάλυση 1080p (progressive) ειναι η καλυτερη. Το framerate εχει να κανει και με την συμβατότητα του μεσου απεικόνισης. Τα 60 ειναι συνηθως τα πιο ομαλα. Τα 24 ειναι το καθιερωμενο του cinema και πολυ hi-end το θεωρουν το πιο σωστο. Μερικοι ενοχλούνται ομως. Σε αυτο πειραματίσου.

Η ανάλυση 1080p (progressive) ειναι η καλυτερη. Το framerate εχει να κανει και με την συμβατότητα του μεσου απεικόνισης. Τα 60 ειναι συνηθως τα πιο ομαλα. Τα 24 ειναι το καθιερωμενο του cinema και πολυ hi-end το θεωρουν το πιο σωστο. Μερικοι ενοχλούνται ομως. Σε αυτο πειραματίσου.

Καλως...Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ φιλε graphist....Να σαι καλα,θα πειραματιστω βεβαιως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...