Προς το περιεχόμενο

αντικατασταση κουτιου pc με καποιο της προκοπης

arma1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καποια noiseblocker, bequiet η corsair θα κανουν τη δουλεια που ψαχνεις. Δεν μπορω ν σου προτεινω μοντελα δεν εχω αππψη περι αυτου. Αλλα 2 της σειρας AF νομιζω corsair που εχω δεν ακουγονται..αλλα αυτο ειναι κ υποκειμενικο γιατι και να ακουγονταν δεν θα χα θεμα εγω...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα ανεμιστηράκια τα έχεις συνδέσει στη μητρική; Αν τα έχεις απευθείας στο τροφοδοτικό δουλεύουν σε max στροφές και ακούγονται . Στη μητρική γίνεται έλεγχος pwm και θα είναι αθόρυβα σε idle.

• Like 1

τα δυο τα εχω στην μητρικη , τ αλλα δυο στο τροφοδοτικο, εχω ομως καλωδια μετατροπης που μειωνουν τα volt ,ετσι δε δουλευουν τερμα ,μπορω να τα βαλω και τα 4 στην μητρικη;νομιζω δυο θεσεις εχει,  θα εχω θεμα; τι καλωδιο να παρω; ευχαριστω.

edit εδω http://www.asrock.com/mb/Intel/H97M%20Pro4/?cat=Specificationsλεει οτι εχει 2 για cpu και δυο chassis ,τα δικα μου ειναι με 4 pin ,πως θα το κανω να εχει 3 pin για να κερδισω την μια θεση; επισης στη δευτερη θεση  cpu fan δεν βαζω κατι σωστα; 

Τα 4 pin και τα 3 pin είναι συμβατά το ένα με το άλλο. Απλώς θα περισσεύει ένα pin τέρμα αριστερά όπως κοιτάς το καλώδιο. Με ένα y-cable σαν αυτά http://www.e-shop.gr/noctua-na-syc1-y-cable-set-for-4-pin-sleeved-pwm-fan-p-PER.814700μπορείς να συνδέσεις 2 fans σε μία υποδοχή της μητρική πάντως.

• Like 1

Για την ιστορια, ο θορυβος που ειχα ηταν θεμα απο το ενα ανεμιστερακι που δουλευε στο φουλ , δεν το ειχα συνδεδεμενο πανω στο καλωδιο μετατροπης ρευματος και ετσι εκανε θορυβο ,τωρα τα εχω και τα 4 σε 7 volt και δεν ακουω σχεδον τιποτα, καμια σχεση με πριν, ειχα δοκιμασει να τα βαλω ολα στην μητρικη αλλα και εκει πηγαιναν σφαιρα ,φουλ στροφες ,τωρα ολα καλα ,καναμε δουλεια  :D

Επισης οι θερμοκρασιες που εχω τωρα ειναι ιδιες με πριν, με την διαφορα μονο στον σκληρο δισκο ssd που ανεβηκε 4 βαθμους ,απο 28 σε 32  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...