paulchro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καποια noiseblocker, bequiet η corsair θα κανουν τη δουλεια που ψαχνεις. Δεν μπορω ν σου προτεινω μοντελα δεν εχω αππψη περι αυτου. Αλλα 2 της σειρας AF νομιζω corsair που εχω δεν ακουγονται..αλλα αυτο ειναι κ υποκειμενικο γιατι και να ακουγονταν δεν θα χα θεμα εγω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τα ανεμιστηράκια τα έχεις συνδέσει στη μητρική; Αν τα έχεις απευθείας στο τροφοδοτικό δουλεύουν σε max στροφές και ακούγονται . Στη μητρική γίνεται έλεγχος pwm και θα είναι αθόρυβα σε idle. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 τα δυο τα εχω στην μητρικη , τ αλλα δυο στο τροφοδοτικο, εχω ομως καλωδια μετατροπης που μειωνουν τα volt ,ετσι δε δουλευουν τερμα ,μπορω να τα βαλω και τα 4 στην μητρικη;νομιζω δυο θεσεις εχει, θα εχω θεμα; τι καλωδιο να παρω; ευχαριστω. edit εδω http://www.asrock.com/mb/Intel/H97M%20Pro4/?cat=Specificationsλεει οτι εχει 2 για cpu και δυο chassis ,τα δικα μου ειναι με 4 pin ,πως θα το κανω να εχει 3 pin για να κερδισω την μια θεση; επισης στη δευτερη θεση cpu fan δεν βαζω κατι σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τα 4 pin και τα 3 pin είναι συμβατά το ένα με το άλλο. Απλώς θα περισσεύει ένα pin τέρμα αριστερά όπως κοιτάς το καλώδιο. Με ένα y-cable σαν αυτά http://www.e-shop.gr/noctua-na-syc1-y-cable-set-for-4-pin-sleeved-pwm-fan-p-PER.814700μπορείς να συνδέσεις 2 fans σε μία υποδοχή της μητρική πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ωραιος ,την δευτερη θεση fan cpu δεν βαζω κατι σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή η θέση είναι συνήθως για την αντλία της υδρόψυξης ή για δεύτερο cpu fan. Αλλά και case fan να συνδέσεις δεν πιστεύω πως υπάρχει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 κατι τελευταιο φιλε, στο power fan ποιο βαζουμε; η δεν εχει παλι καμια σχεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καμία σχέση , όποιο fan θες βάλε εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ok , ωραιος ,καλο βραδυ φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καληνύχτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Για την ιστορια, ο θορυβος που ειχα ηταν θεμα απο το ενα ανεμιστερακι που δουλευε στο φουλ , δεν το ειχα συνδεδεμενο πανω στο καλωδιο μετατροπης ρευματος και ετσι εκανε θορυβο ,τωρα τα εχω και τα 4 σε 7 volt και δεν ακουω σχεδον τιποτα, καμια σχεση με πριν, ειχα δοκιμασει να τα βαλω ολα στην μητρικη αλλα και εκει πηγαιναν σφαιρα ,φουλ στροφες ,τωρα ολα καλα ,καναμε δουλεια Επισης οι θερμοκρασιες που εχω τωρα ειναι ιδιες με πριν, με την διαφορα μονο στον σκληρο δισκο ssd που ανεβηκε 4 βαθμους ,απο 28 σε 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα