Physiciant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Οκ..τότε δε θα χάσεις τίποτα. Το είπα σε περίπτωση που αφαιρούσες το cpu για να βάλεις καινούρια πάστα. Προσωπικά όταν την αλλάζω αφαιρώ το cpu για να το καθαρίσω καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 εσυ φιλε μου θα εισαι γνωστης των πραγματων γι αυτο και τα κανεις ολα , εγω πρωτη φορα εκανα το μπαξιμο τα συνδεσα ολα και απ οτι βλεπω δουλευει μια χαρα, το τροφοδοτικο τερας πολυ καλο, πολυ καλωδιο βρε παιδι μου, καμια σχεση με το no name,το κουτι καλο αλλα σαν να ειναι λιγος ο χωρος που εχει μεσα, ισως μου φαινετε, εχω κανα δυο αποριες, ρευμα στην καρτα γραφικων εδωσα με αυτο το καλωδιο, καλα εκανα? https://www.dropbox.com/s/gitvgy9r39dxqgm/IMG_20140828_224224.jpg?dl=0 , επισης δεν εχω δωσει ρευμα στον ενα ανεμιστηρα πισω διοτι δεν ειχα που να τον συνδεσω, εχει τετοιο βισμα https://www.dropbox.com/s/ggb4hovvwl4sn7u/IMG_20140828_221810.jpg?dl=0 , τι ανταπτορα να παρω? θ ανεβασω στο thread δειξτε το κουτι σας ολοκληρο το συστημα , και κατι τελευταιο εμπαινα στα win σε 28 δευτερα και τωρα κανει 34, που οφειλετε αυτο? παιζει ρολο αν στην μητρικη εχω τον ssd στην θηρα 2 και οχι στην 1 η στην 0? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 εσυ φιλε μου θα εισαι γνωστης των πραγματων γι αυτο και τα κανεις ολα , εγω πρωτη φορα εκανα το μπαξιμο τα συνδεσα ολα και απ οτι βλεπω δουλευει μια χαρα, το τροφοδοτικο τερας πολυ καλο, πολυ καλωδιο βρε παιδι μου, καμια σχεση με το no name,το κουτι καλο αλλα σαν να ειναι λιγος ο χωρος που εχει μεσα, ισως μου φαινετε, εχω κανα δυο αποριες, ρευμα στην καρτα γραφικων εδωσα με αυτο το καλωδιο, καλα εκανα? https://www.dropbox.com/s/gitvgy9r39dxqgm/IMG_20140828_224224.jpg?dl=0 , επισης δεν εχω δωσει ρευμα στον ενα ανεμιστηρα πισω διοτι δεν ειχα που να τον συνδεσω, εχει τετοιο βισμα https://www.dropbox.com/s/ggb4hovvwl4sn7u/IMG_20140828_221810.jpg?dl=0 , τι ανταπτορα να παρω? θ ανεβασω στο thread δειξτε το κουτι σας ολοκληρο το συστημα , και κατι τελευταιο εμπαινα στα win σε 28 δευτερα και τωρα κανει 34, που οφειλετε αυτο? παιζει ρολο αν στην μητρικη εχω τον ssd στην θηρα 2 και οχι στην 1 η στην 0? 1) Ναι,το σωστό βύσμα είναι! 2) Θα χρειαστείς Molex-to-3pin 3) Η μητρική έχει τον sata controller στο AHCI? Πάντως δεν θα χάσεις κάτι να δοκιμάσεις να αλλάξεις θέσεις. Με'γεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ευχαριστω πολυ φιλε, θα δω σε λιγο τι παιζει στο bios με το achi και βλεπουμε λοιπον στο bios ειμαστε κανονικα ACHI, αυριο θα δοκιμασω αλλες θεσεις των σκληρων στην μητρικη, οταν κανω reboot δεν ακουω το μπιπ που ακουγα, το εβαλα κανονικα το ηχειακι στη θεση του, ποιος ξερει τι να θελει και αυτο τωρα, αν ειχε κανα θεμα το pc θα το καταλαβαινα? λεω μηπως δε δουλευει κατι σωστα και δε το πηρα χαμπαρι edit μπορεις να μου δωσεις λινκ για να παραγγειλω καλωδιο Molex-to-3pin ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Για να συνδέσεις τον ανεμιστήρα θα χρειαστείς αυτό το καλώδιο http://www.e-shop.gr/sharkoon-adapter-4-pin-to-3-pin-p-PER.804330 Την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών την σύνδεσες σωστά. Και ως συνήθως ο σκληρός που έχει μέσα το λογισμικό πάει στη sata0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 να σαι καλα φιλε μου, καλημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 λοιποοον, εβαλα τον ssd στη θηρα sata0 και απογειωθηκε παλι το εργαλειο, συνεχιζω να μην ακουω αυτο το μπιπ κατα το ξεκιννημα του pc, γιατι αραγε? στην μητρικη πανω εβαλα ενα καλωδιο απο την μοναδα που ελεγε audio και το ηχειακι στη σωστη θεση, πως το βλεπετε?εκανα καλη δουλεια? https://www.dropbox.com/s/bl3dms4f9wzuvic/IMG_20140830_145124.jpg?dl=0 πολυ καλωδιο αυτο το τροφοδοτικο,ολοκληρωμενο , αλλο χωρο δεν ειχα για να κρυψω και τα υπολοιπα καλωδια , αυτα προς το παρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αφού φτιάχτηκε μια χαρά! Νομίζω το ηχειάκι το βάζεις στο πορτοκαλί μέρος από τα front panel connections Καλή δουλειά,εγώ θα πρότεινα να περάσεις το καλώδιο τροφοδοσίας του CPU από το κόψιμο του κουτιού για αλλαγή ψύκτρας, όπως έχω κάνει σ'αυτό το build (δεν φαίνεται καλά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 που ειναι αυτο το κοψιμο φιλε? σε ποιο σημειο? επισης απο πισω τρομαξα να κλεισω το καπακι, δε πειραζει που μπηκε με το ζορι ε? το πατισα αρκετα κατω για να κλεισει, εχεις φωτο απο πισω να δω πως εχεις τα καλωδια? ευχαριστω. edit το ηχειακι δε δουλευει κατα το ξεκινημα, βγαζοντας ολες τις μνημες χτυπουσε κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 που ειναι αυτο το κοψιμο φιλε? σε ποιο σημειο? επισης απο πισω τρομαξα να κλεισω το καπακι, δε πειραζει που μπηκε με το ζορι ε? το πατισα αρκετα κατω για να κλεισει, εχεις φωτο απο πισω να δω πως εχεις τα καλωδια? ευχαριστω. edit το ηχειακι δε δουλευει κατα το ξεκινημα, βγαζοντας ολες τις μνημες χτυπουσε κανονικα Μήπως είναι κάποια ρύθμιση από το BIOS? Κόψιμο εννοώ αυτό : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 δε ξερω , δε το αναφερει καπου για bios, τωρα για το καλωδιο να το περασω απο εκει μεσα? θ ακουμπα στην μητρικη δε θα εχει θεμα? επισης μιας και εισαι γνωστης των πραγματων εχω αλλη μια απορια, εχω βαλει τους σκληρους δισκους στο sata2 (εχει 5 εισοδους) και οχι στο gsata2 (εχει 2), τι διαφορα εχει? διαβασα το manual και δεν εβγαλα ακρη edit επισης ν αναφερω εχω καλυτερες θερμοκρασιες απο πριν , αξιζε η αλλαγη πριν http://prntscr.com/4fbj18 και μετα την αλλαγη http://prntscr.com/4i3i45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 δε ξερω , δε το αναφερει καπου για bios, τωρα για το καλωδιο να το περασω απο εκει μεσα? θ ακουμπα στην μητρικη δε θα εχει θεμα? επισης μιας και εισαι γνωστης των πραγματων εχω αλλη μια απορια, εχω βαλει τους σκληρους δισκους στο sata2 (εχει 5 εισοδους) και οχι στο gsata2 (εχει 2), τι διαφορα εχει? διαβασα το manual και δεν εβγαλα ακρη edit επισης ν αναφερω εχω καλυτερες θερμοκρασιες απο πριν , αξιζε η αλλαγη Το καλώδιο δεν πειράζει να το περάσεις απο εκεί,το έχω κάνει σε 3 συστήματα χωρίς κανένα πρόβλημα,άλλωστε τα καλώδια είναι επενδυμένα. Λογικά το sata 2 θα είναι οι θύρες απο τον controller του CPU ενω οι θύρες gsata 2 θα'ναι έξτρα απο κάποιον add-on controller που έβαλε η gigabyte. Διάφορα μπορεί να υπάρχει στην ταχύτητα και στο οτι για τον add-on controller μπορεί να χρειαστούν drivers για να λειτουργήσουν οι δίσκοι. Αφού έπεσε κι η θερμοκρασία είσαι 100% κομπλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 φιλε @AMD παρατηρησα κατι , οταν λειτουργει το pc αναβοσβηνει ενα λαμπακι, μια στα 10 δευτερολεπτα μενει αναμενο αυτο το λαμπακι για ενα δευτερολεπτο και κανει ενα χαρακτηριστηκο ηχο <κτακ> , γιατι γινετε αυτο? υπαρχει προβλημα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τι λαμπάκι; που βρίσκεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 κατω απο το power, των σκληρων δισκων, εκανε αυτο το κτακ που αναφερω πιο πανω, τωρα σαν να σταματησε, το κανει πιο σπανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα