Προς το περιεχόμενο

αντικατασταση κουτιου pc με καποιο της προκοπης

arma1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παληκαρια, η παραγγελια εγινε , κουτι Ν200, τροφοδοτικο xfx, 2 ανεμιστηρες artic f12, δε πηρα φιλε @Phisiciant τα καλωδια μετατροπης ρευματος επειδη ειχα κανει ειδη την παραγγελια, θα δω τωρα τι θορυβο θα βγαζουν και βλεπουμε, η καλυτερη λυση για τους ανεμιστηρες για παροχη ρευματος ειναι η πρωτη επιλογη η η δευτερη? με την πρωτη που θα ειναι ολοι στην ιδια παροχη δεν θα εχει θεμα? σας ευχαριστω για αλλη μια φορα, χωρις τις αποψεις σας, δουλεια δε θα εκανα, και αν εκανα δε θα ηταν σωστη  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλ' τους πάνω στο τροφοδοτικό καλύτερα και αν χρειαστεί ρυθμίζεις τις στροφές με τα καλώδια που είπαμε. Για να τους βάλεις πάνω στη μητρική θα μπλέξεις, γιατί τα 4pin Y-cables είναι λίγο δυσεύρετα. Δε ξέρω αν θα βρεις, άσε που θα πρέπει όλοι οι ανεμιστήρες να είναι 4pin για να τους ρυθμίσεις και είναι σχεδόν σίγουρος ότι οι 2 προεγκατεστημένοι θα είναι 3pin ή molex

Επεξ/σία από Physiciant
  • Like 1

ok φιλε ευχαριστω, κατι αλλο οσο αφορα για το τροφοδοτικο, στο κουτι που θα μπει, ο ανεμιστηρας του θα κοιτα προς τα κατω η προς τα πανω? τι ειναι καλυτερα? 

ωραια, ευχαριστω, τωρα το μονο που μενει ειναι να ερθουν τα πραγματα και ν αρχισω το μονταρισμα, οτι αλλο χρειαστω κατα την συναρμολογηση θα το αναφερω εδω  :D

• Like 1

ωραια, ευχαριστω, τωρα το μονο που μενει ειναι να ερθουν τα πραγματα και ν αρχισω το μονταρισμα, οτι αλλο χρειαστω κατα την συναρμολογηση θα το αναφερω εδω  :D

Να βάλεις και φώτο στο thread : Δείξτε το κουτί σας!!!!!

• Like 1

θα βαλω φιλε , ας το μονταρω μια , πρωτη φορα θα το κανω, θα πετυχει αραγε? ξεκινησα ειδη την αφαιρεση μητρικης και λοιπων απο το παλιο κουτι ,βλεπω πως αυριο θα εχω την εχω την παραγγελια, αυτο που εχω να πω ειναι πως τωρα που διελυσα το pc οι ρυθμισεις και το update απο το bios θα χαθουνε? την μπαταρια δεν την πειραξα καθολου, παρατηρησα πως η μητρικη εκτος απο εισοδο  cpu fan εχει και cpu system , σε αυτο το cpu system τι βαζουμε? δεν ειχα κατι εγω εκει πανω συνδεδεμενο, μηπως θα επρεπε?

ευχαριστω φιλε, και δε θυμαμαι πως ειχα κανει τις ρυθμισεις για ACHI, που θα παει θα την βρουμε την ακρη, οσο αφορα το fan header βαζω καποιο συγκεκριμενο ανεμιστηρα η δεν εχει σημασια? (τον μπροστα πχ)

Όχι όποιον να ναι βάλε. Βάλε εκεί δύο με αυτό το καλώδιο

http://www.e-shop.gr/sharkoon-3-pin-y-cable-p-PER.804329

ή βάλ' τους όλους πάνω στο τροφοδοτικό. Όπως σε βολεύει τέλος πάντων

Δεν είναι και 100% σίγουρος αλλά αν θυμάμαι καλά, όταν βγάλεις το cpu πάνω απ' τη μητρική οι ρυθμίσεις χάνονται. Εκτός και αν δε το έχει βγάλει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...