Προς το περιεχόμενο

αντικατασταση κουτιου pc με καποιο της προκοπης

arma1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτι λεει ο τιτλος παιδια , εχω αυτο εδω το κουτι http://prntscr.com/4ezh3lαπο multirama και θελω να παρω  καποιο αλλο που να ειναι οσο γινετε αθορυβο και πιο ελαφρυ σε σχεση με αυτο που εχω (σαν να ειναι λιγο βαρυ η μου φαινετε),σε μεγεθος δε θελω να ξεφυγω περα παο υτο που εχει, υψος 43χ48χ21 (για υψος υπαρχει περιθώριο 5 ποντους ακομη) απο  θερμοκρασιες δεν αντιμετωπιζω  καποιο θεμα ακομη και με αυτο (εως 45 βαθμους φτανει ο σκληρος στις ζεστες ημερες δεν ξερω αν ειναι πολυ η λιγο),,το συστημα ειναι της υπογραφης μου, το θελω και για μελλοντική αναβαθμιση που θα κανω, να μη χρειαζομαι παλι αλλαγη (να χωραει ας πουμε μεγαλυτερη καρτα γραφικων), διαθετω μεχρι 70 ευρω, τωρα ειναι και λιγο παραπανω δε πειραζει, καθε προταση βοηθεια δεκτή, ευχαριστω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

320mm καρτα γραφικων,165mm cpu cooler.Δεν παιρνει πολλα ανεμηστηρακια (κυριως λειπει το top exhaust :/).

Θα σου ελεγα για shinobi αλλα δεν παιρνει πολυ μεγαλες καρτες (300mm )Αν θες κατι πιο bulky υπαρχουν πολλα

απο θεμα ογκου προβλημα εχω στο βαθος να μη ξεφυγω τους 50 ποντους, απο υψος-πλατος εχω αρκετο περιθωριο, οπως ειπα και παραπανω με ενδιαφερει κατα πολυ να μην εχει θορυβο να ψυχετε καλα (δεν το ειχα αναφερει για νορμαλ καταστασεις αναφερω) αλλα και για μελοντικη αναβαθμιση να μην αντιμετωπισω καποιο προβλημα, σε γενικες γραμμες να μην εχω θεμα

Τι τροφοδοτικό έχεις; Γιατί αντί αν έχεις κάποιο φθηνό Multirama τότε μια καλή ιδέα είναι να δώσεις λιγότερα για κουτί και ταυτόχρονα να αγοράσεις κι ένα ποιοτικό τροφοδοτικό να'σαι ήσυχος

Σαν κουτί θα μπορούσα να σου προτείνω διάφορα,ανάλογα πόσο μεγάλο θέλεις κλπ!

Ευρύχωρο και μεγάλο : Carbide 300R
Μικρό,φθηνό με δυνατότητες : N200
Φθηνό,μεγάλο : Neos

Όλα τα παραπάνω κουτιά είναι (σχετικά) απλά και λιτά (εξωτερικά). 

300r_hero_down_1.png

185573-2.jpg

CA-162-BX_89912_350.jpg

Όχι,είναι κακό ποιοτικώς! Απο στιγμη σε στιγμή μπορεί να σκάσει κι αν συμβεί αυτό υπάρχει μεγαλος κίνδυνος να κάψει κι'αλλα πραγματα..καλη ιδέα είναι να πάρεις κι ενα καλό τροφοδοτικό τώρα

• Like 1

ωχ φιλε μη μου λες τετοια , τωρα που το λες οταν ακουμπω με το χερι την μοναδα σαν να μυρμηγκιαζει λιγο, καταλαβαινεις τι λεω,περιπου 5 χρονια ζωης εχει μεχρι τωρα , για πες μου σε παρακαλω τι προτεινεις να παρω? τι θα επερνες εσυ? πιο τροφοδοτικο και πιο κουτι? , το συστημα που εχω ειναι αυτο της υπογραφης, ισως αργοτερα να βαλω και καμια καρτα γραφικων μεγαλυτερη

Αυτο σημαινει οτι εχει καλη γειωση το πσ οχι οτι εχει προβλημα το τροφοδοτικο :P

Η βασικη διαφορα αναμεσα στα ακριβα τροφοδοτικο και στα φθηνα ειναι οτι ενα ακριβο οταν πεθανει απλα θα σβησει το πσ.Δεν θα σκασει η κατι τετοιο.

Αναλογως τι καρτα γραφικων θα βαλεις.Αυτο http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.htmlσηκωνει μεχρι 280x.Οι νεες σειρες στις καρτες γραφικων θα εχουν πιο λιγο καταναλωση οποτε μπορεις να το παρεις αφοβα

• Like 1

sakiz να μην ανησυχω για το μυρμηγκιασμα ε? δηλαδη δεν υπαρχει διαρροη ρευματος, αληθεια ποσο καιρο αντεχουν τα τροφοδοτικα? μου αρεσε πολυ σαν μεγεθος το κουτι  Ν200 που αναφερει ο φιλος πιο πανω και λεω να παρω αυτο, πιστευω να με καλυπτει, καλο φαινετε το τροφοδοτικο που αναφερεις, να μη παω σε 600W? οχι ε?

Αν έχεις "ευαισθησία" με τον θόρυβο κοίταξε αυτό

http://www.skroutz.gr/s/343008/CoolerMaster-Silencio-550.html

Το κουτί είναι πολύ καλά μονωμένο και μειώνει πολύ τον θόρυβο από τα ανεμιστηράκια.

Είναι σχετικά ευρύχωρο, εγώ το έχω με ΑΤΧ μητρική και δύο 660 gtx  σε sli.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το κουτί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...