Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να αγοράσω το Moto G (8GB) στα 160 ευρω.

Διαβάζοντας αρκετά πράγματα σε φορουμ για αυτό, κατέληξα στο  ότι δεν θα κάνω την αναβάθμιση σε kitkat με το που το αγοράσω.Σκέφτομαι να μη την κάνω καν και για αυτό θα ήθελα την γνώμη κατόχων του κινητού αν αξίζει να το αναβαθμίσω.

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν το κινητό αυτό πρόκειται να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, μιας και είναι απο εταιρία που δεν είχα καλές σχέσεις απο προηγούμενες αγορές.

Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν έχεις απολύτως κανένα λόγο να μην κάνεις την αναβάθμιση σε 4.4.4 είναι ότι πιο παράλογο έχω ακούσει. έχω το κινητό και είναι μια χαρά. είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα λεφτά και να είσαι χαρούμενος με την επιλογή σου :)

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί κάποιος δεν θα έκανε την αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο android. Ως κάτοχος του δηλώνω εντυπωσιασμένος σε όλα του εκτός της κάμερας. Πριν από αυτό είχα nexus 4 το οποίο πέθανε ύστερα από πτώση στη λεκάνη και μπορώ να πω πως είναι καλός αντικαταστάτης το Moto g, μάλλον για να το θέσω καλύτερα είναι ο καλύτερος αντικαταστάτης. Αυτά

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντήσεις.

Το σκεφτόμουν γιατί όπου και να έψαχνα γράφουν ότι η αναβάθμιση σε kitkat δημιουργεί πολλά προβλήματα σε αυτό το κινητό.

Απο εκεί κ πέρα ελπίζω να αντέξει στο χρόνο :D

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινουριο θέμα θα ήθελα να ρωτησω αν θα έχω καπιο πρόβλημα εαν κάνω την αναβάθμιση σε android kitkat στο lg l9ii

Δημοσ.

Γιατι να μην κανεις την αναβαθμιση? Θα εχει καλυτερες λειτουργιες μετα.

Δειτε την εφαρμογη μου στο Apps Geyser Market. "This is quiz". Μονο δυο ερωτησεις quiz ομως θα αναβαθμισω την εφαρμογη με περισσοτερες ερωτησεις.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά γράφουν πολλά άτομα για προβλήματα στην 4.4.2 έκδοση.Προβλήματα με το σήμα του κινητού,προβλήματα με την κάμερα,προβλήματα με το wifi....Βέβαια με την 4.4.4 υποτίθεται οτι διορθώνονται ολα αυτά ,κάτι που επίσης θα ήθελα να μάθω κατα πόσο ισχύει.

Επίσης κατι τελευταίο όσον αφορά την μπαταρία. Θα μπορώ να φορτίζω το κινητό με φορτιστή ενός sony μπαταρίας με 1200 mAh ?

Δημοσ.

παιδια ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά γράφουν πολλά άτομα για προβλήματα στην 4.4.2 έκδοση.Προβλήματα με το σήμα του κινητού,προβλήματα με την κάμερα,προβλήματα με το wifi....Βέβαια με την 4.4.4 υποτίθεται οτι διορθώνονται ολα αυτά ,κάτι που επίσης θα ήθελα να μάθω κατα πόσο ισχύει.

Επίσης κατι τελευταίο όσον αφορά την μπαταρία. Θα μπορώ να φορτίζω το κινητό με φορτιστή ενός sony μπαταρίας με 1200 mAh ?

Εγώ το φορτίζω με μετασχηματιστή από. Xperia x10 και είναι μια χαρά... Για τις αναβαθμίσεις εγώ δεν είδα πρόβλημα ούτε στην 4.4.2 ούτε στην τωρινή οπότε μάλλον αυτοί που τα λένε έχουν προβληματική συσκευή
Δημοσ.

Επίσης κατι τελευταίο όσον αφορά την μπαταρία. Θα μπορώ να φορτίζω το κινητό με φορτιστή ενός sony μπαταρίας με 1200 mAh ?

Nαι δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τον φορτιστη.

Δημοσ.

δηλαδή όποιον φορτιστή και να βάλουμε δεν θα έχει πρόβλημα?<< έχω ένα φορτιστή από tablet lenovo a-3500fl θα έχει κάποιο πρόβλημα?>>

Δημοσ.

Σχετικα με τους φορτιστες απ'οτι ξερω οι διαφορες στα Amper ειναι στην ταχυτητα-χρονο φορτισης.Αν πχ 1 φορτιστης 500 Amber θα φορτισει πληρως 1 μπαταρια 1250 mAh σε 3 ωρες τοτε 1 φορτιστης 1000 Amber θα φορτισει την ιδια μπαταρια στον μισο χρονο.Αυτο γινεται γιατι ο 2ος φορτιστης θα στειλει ρευμα στην μπαταρια πιο γρηγορα απ'οτι ο 1ος,μαλλον στον μισο χρονο.Και μαλλον οσο πιο πολλα Amber ειναι 1 φορτιστης τοσα πιο πολλα Volt outpout εχει.

Μηπως γνωριζει καποιος να μας πει αν η ταχυτερη φορτιση φθειρει πιο γρηγορα την μπαταρια?

Δημοσ.

Σχετικα με τους φορτιστες απ'οτι ξερω οι διαφορες στα Amper ειναι στην ταχυτητα-χρονο φορτισης.Αν πχ 1 φορτιστης 500 Amber θα φορτισει πληρως 1 μπαταρια 1250 mAh σε 3 ωρες τοτε 1 φορτιστης 1000 Amber θα φορτισει την ιδια μπαταρια στον μισο χρονο.Αυτο γινεται γιατι ο 2ος φορτιστης θα στειλει ρευμα στην μπαταρια πιο γρηγορα απ'οτι ο 1ος,μαλλον στον μισο χρονο.Και μαλλον οσο πιο πολλα Amber ειναι 1 φορτιστης τοσα πιο πολλα Volt outpout εχει.

Μηπως γνωριζει καποιος να μας πει αν η ταχυτερη φορτιση φθειρει πιο γρηγορα την μπαταρια?

Γενικά μέχρι 2A φορτιστή μπορείς να χρησιμοποιήσεις γιατί μετά κάνει κακό στην μπαταρία αλλά οι καινούριες περιορίζουν το ρεύμα αυτόματα στα 2A όσο και αν είναι ο φορτιστής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...