benign Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ισως μπορω να βρω κατι... οταν το ακουμπαω ζεματαει το τροφοδοτικο οταν ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται το ανεμιστηρκι του για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματει...ακομα και σε gaming δεν αρχιζει να γυριζει...διαβασα οτι εχει fan less operation το οποιο σημαινει οτι αυτο που συμβαινει ειναι λογικο...παρολαυτα ζεματαει και δεν αρχιζει να γυριζει...απο την αρχη το εκανε αυτο...εχετε γνωμη περι αυτου? ειναι το corsair tx650 enthusiast series Ειναι εργοστασιακο προβλημα που εχουν βγαλει πολλα τροφοδοτικα της Corsair τωρα τελευταια.Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με ενα 800W Gaming Series που μου το αλλαξαν.
rfc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 μπορει να μην ειναι και προβλημα αν και φαινεται να ειναι, μονο αν το στρεσαρει θα μαθει, για να δει αν γυριζει.
skfn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 μπορει να μην ειναι και προβλημα αν και φαινεται να ειναι, μονο αν το στρεσαρει θα μαθει, για να δει αν γυριζει. αφου το λεει ξεκάθαρα :΄ ¨....οταν το ακουμπαω ζεματαει το τροφοδοτικο οταν ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται το ανεμιστηρκι του για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματει...ακομα και σε gaming δεν αρχιζει να γυριζει...διαβασα οτι εχει fan less operation το οποιο σημαινει οτι αυτο που συμβαινει ειναι λογικο...παρολαυτα ζεματαει και δεν αρχιζει να γυριζει...απο την αρχη το εκανε αυτο...εχετε γνωμη περι αυτου? ¨ Τι άλλο να κάνει στο gaming δεν στρεσάρεται?
rfc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 εγω θα το δοκιμαζα με occt και ας μου εμενε στο χερι......
skfn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 εγω θα το δοκιμαζα με occt και ας μου εμενε στο χερι...... Αν είναι μέσα στην εγγύηση γιατί όχι? (Αρκεί να μη πάρε και τίποτα άλλο μαζί του)
kyriakh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αν είναι μέσα στην εγγύηση γιατί όχι? (Αρκεί να μη πάρε και τίποτα άλλο μαζί του) όχι, δε θα τον καλύψει η εγγύηση 'αμα το στρεσάρει.Προσοχή κάτι θα βρούνε να πούνε.Ας το πάει απο τώρα 1
hmmaros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικα μετα απο επισκεψη στον τεχνικο βγηκε το πορισμα...η καρτα γραφικων ηταν η αιτια αυτου το προβληματος! Το πιο ωραιο στην υποθεση ειναι οτι η ASUS με ενημερωσε οτι εντοπισε σημαδια οξειδωσης στην gpu μου και δεν καλυπτεται απο την εγγυηση κατι τετοιο. Ενημερωτικα θα ηθελα να μαθω απο καποιον...πως γινεται να οξειδωθηκε τοσο ευκολα-γρηγορα μεσα σε ενα χρονο η gpu?αποσο θυμαμαι δεν την εβαλα για πλυσιμο ?απο την υγρασια του χωρου γινεται αυτο η κατι αλλο?? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα