hmmaros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας! Τις τελευταίες μέρες μου έχει εμφανιστεί το εξής πρόβλημα. Τελείως ξαφνικά κλείνει ο υπολογιστής (χωρίς μπλε οθόνες) αλλά φαίνεται να λειτουργεί αφού μένει ανοιχτό το λαμπάκι του κουτιού και τα ανεμισηρακια. Μετά δεν ανοίγει αμέσως. Σκέφτομαι μήπως είναι αυτήν θερμοκρασία... Έχετε κάποια ιδέα; είναι πολύ καινούργιο το μηχάνημα. Ευχαριστώ
iamIcarus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αν δεν κλείνει τελείως o υπολογιστής τότε ίσως να χάνετε το output από την κάρτα γραφικών?
hmmaros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αυτό εμφανίζεται όταν ξανανοίξει [ATTACH]644270[/ATTACH] Δηλαδή θέλουν κούμπωμα τα καλώδια;
iamIcarus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Τότε έλεγξε τις θερμοκρασίες για αν τυχόν υπερβαίνουν το όριοδοκίμασε αυτό http://cam.nzxt.com/ η αυτό http://www.alcpu.com/CoreTemp/
iamIcarus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 δοκίμασε το http://cam.nzxt.com/ αφού αποθηκεύει τις θερμοκρασίες στο προφίλ σου
hmmaros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μόλις τον άνοιξα.... Άνοιξαν τα ουιντοους και έγινε πάλι το ίδιο... Μάλλον πρέπει να τον αφήσω για αρκετή ώρα σβηστό...
iamIcarus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Για κοίταξε λίγο την ψήκτρα του επεξεργαστή αν μπλοκάρει τι κυκλοφορία του αέρα σκόνες αλλά και γενικά αν γίνετε κάλος εξαερισμός από το κουτί
hmmaros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ειναι ολα πεντακαθαρα.. η θερμοκρασια στην cpu ειναι 45 και στην gpu 67 νορμαλ μου φαινονται...
Jason 93 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Και normal ειναι οντως. Πιο πιθανος ενοχος μου φαινεται το τροφοδοτικο εμενα.
hmmaros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου για να πω την αληθεια αλλα δεν θελω να το πιστεψω γιατι δεν το εχω ουτε ενα χρονο...ειναι corsair TX650.... τι ακριβως μπορει να παιζει με αυτο?να αρχιζει να τα παιζει? πως μπορω να το ελεγξω? Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2014 από hmmaros 1
vrykolakas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Βασικά, πρέπει να είναι και καλό αυτό... Πάντως, μακάρι να είναι αυτό κι όχι κάτι άλλο, για να στο καλύψει η εγγύηση. Δε μπορείς να βρεις τροφοδοτικό από αλλού; 1
hmmaros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ισως μπορω να βρω κατι... οταν το ακουμπαω ζεματαει το τροφοδοτικο οταν ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται το ανεμιστηρκι του για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματει...ακομα και σε gaming δεν αρχιζει να γυριζει...διαβασα οτι εχει fan less operation το οποιο σημαινει οτι αυτο που συμβαινει ειναι λογικο...παρολαυτα ζεματαει και δεν αρχιζει να γυριζει...απο την αρχη το εκανε αυτο...εχετε γνωμη περι αυτου? ειναι το corsair tx650 enthusiast series
hmmaros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Το άφησα να κρυώσει κάμποσες ώρες και μόλις το άνοιξα μετά από ένα λεπτό έκανε πάλι το ίδιο. Νομίζω πρέπει να το πάω σε κάποιον πιο ειδικό από εμένα γιατί δεν βγάζω άκρη... Ευχαριστώ για την βοήθεια
skfn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ισως μπορω να βρω κατι... οταν το ακουμπαω ζεματαει το τροφοδοτικο οταν ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται το ανεμιστηρκι του για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματει...ακομα και σε gaming δεν αρχιζει να γυριζει...διαβασα οτι εχει fan less operation το οποιο σημαινει οτι αυτο που συμβαινει ειναι λογικο...παρολαυτα ζεματαει και δεν αρχιζει να γυριζει...απο την αρχη το εκανε αυτο...εχετε γνωμη περι αυτου? ειναι το corsair tx650 enthusiast series Πάρε το παραμάσχαλα και πίσω με την εγγύηση του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα