Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Τις τελευταίες μέρες μου έχει εμφανιστεί το εξής πρόβλημα. Τελείως ξαφνικά κλείνει ο υπολογιστής (χωρίς μπλε οθόνες) αλλά φαίνεται να λειτουργεί αφού μένει ανοιχτό το λαμπάκι του κουτιού και τα ανεμισηρακια. Μετά δεν ανοίγει αμέσως. Σκέφτομαι μήπως είναι αυτήν θερμοκρασία... Έχετε κάποια ιδέα; είναι πολύ καινούργιο το μηχάνημα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό εμφανίζεται όταν ξανανοίξει

post-281110-0-97867300-1408625901_thumb.png

[ATTACH]644270[/ATTACH]

Δηλαδή θέλουν κούμπωμα τα καλώδια;

Δημοσ.

Μόλις τον άνοιξα.... Άνοιξαν τα ουιντοους και έγινε πάλι το ίδιο... Μάλλον πρέπει να τον αφήσω για αρκετή ώρα σβηστό...

Δημοσ.

Για κοίταξε λίγο την ψήκτρα του επεξεργαστή αν μπλοκάρει τι κυκλοφορία του αέρα σκόνες αλλά και γενικά αν γίνετε κάλος εξαερισμός από το κουτί

Δημοσ.

ειναι ολα πεντακαθαρα..

η θερμοκρασια στην cpu ειναι 45 και στην gpu 67

νορμαλ μου φαινονται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου για να πω την αληθεια αλλα δεν θελω να το πιστεψω γιατι δεν το εχω ουτε ενα χρονο...ειναι corsair TX650....

τι ακριβως μπορει να παιζει με αυτο?να αρχιζει να τα παιζει?

πως μπορω να το ελεγξω?

Επεξ/σία από hmmaros
  • Like 1
Δημοσ.

Βασικά, πρέπει να είναι και καλό αυτό... Πάντως, μακάρι να είναι αυτό κι όχι κάτι άλλο, για να στο καλύψει η εγγύηση. Δε μπορείς να βρεις τροφοδοτικό από αλλού;

• Like 1
Δημοσ.

ισως μπορω να βρω κατι...

οταν το ακουμπαω ζεματαει το τροφοδοτικο

οταν ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται το ανεμιστηρκι του για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματει...ακομα και σε gaming δεν αρχιζει να γυριζει...διαβασα οτι εχει fan less operation το οποιο σημαινει οτι αυτο που συμβαινει ειναι λογικο...παρολαυτα ζεματαει και δεν αρχιζει να γυριζει...απο την αρχη το εκανε αυτο...εχετε γνωμη περι αυτου?

ειναι το corsair tx650 enthusiast series

Δημοσ.

Το άφησα να κρυώσει κάμποσες ώρες και μόλις το άνοιξα μετά από ένα λεπτό έκανε πάλι το ίδιο. Νομίζω πρέπει να το πάω σε κάποιον πιο ειδικό από εμένα γιατί δεν βγάζω άκρη... Ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

ισως μπορω να βρω κατι...

οταν το ακουμπαω ζεματαει το τροφοδοτικο

οταν ανοιγω τον υπολογιστη ακουγεται το ανεμιστηρκι του για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματει...ακομα και σε gaming δεν αρχιζει να γυριζει...διαβασα οτι εχει fan less operation το οποιο σημαινει οτι αυτο που συμβαινει ειναι λογικο...παρολαυτα ζεματαει και δεν αρχιζει να γυριζει...απο την αρχη το εκανε αυτο...εχετε γνωμη περι αυτου?

ειναι το corsair tx650 enthusiast series

Πάρε το παραμάσχαλα και πίσω με την εγγύηση του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...