chrispet Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλημέρα σας, φτιάχνω μια σελίδα τύπου news portal. Έχω επιλέξει για template το lumiere της RocketTheme όμως αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : Θέλω να βάλω ένα module στο κέντρο επιλέγω τα αντίστοιχα position που είναι στο κέντρο αλλά δεν μου το εμφανίζει σωστά. Θέλω να βάλω να article showcase το οποίο είναι τετράγωνο αλλά μου χαλάει το τετράγωνο και μου το βγάζει κατακόρυφα με στήλες. Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω φωτογραφίες να δείτε. Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δεν πολύ κατάλαβα... δώσε κανα screen shot ή κανα demo link.
chrispet Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Καλημέρα βεβαίως. Υποτίθεται ότι έχω επιλέξει να εμφανίζεται στο κέντρο και υποτίθεται πως είναι ένα πλαίσιο που βγάζει τα άρθρα αλλά όπως θα δεις τα βγάζει κατακόρυφα
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μου φαίνεται σαν conflict μεταξύ jQuery.To module είναι του θέματος που κατέβασες ή είναι εκτός...?Αν είναι εκτός θέματος, δοκίμασε να το κάνεις Install σε μια καθαρή joomla για να δεις αν θα παίξει εκεί.Αν ναι, τότε είναι θέμα conflict.Δες αν στο module αυτό έχει την επιλογή να μην χρησιμοποιεί δική του jquery.Αν δεν έχει..Είτε ψάχνεις κάτι σε jquery noconflict plugin ή δοκίμασε να βρεις κάποιο άλλο module ή δοκίμασε χειροκίνητα να πειράξεις το module για να μην προσθέτει το δικό του jquery.Αν είναι του θέματος το module δοκίμασε να επικοινωνήσεις με την rocket theme για βοήθεια.
chrispet Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Είναι εξωτερικό module. Καλώς θα κοιτάξω αυτά που μου είπες και θα σου πω. Ευχαριστώ Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
chrispet Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Το κοίταξα δυστυχώς πρέπει να είναι από το template. Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιο άλλο template σχετικό με το θέμα?
XPHSTOS_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω να σου πω, εγώ συνήθως δουλεύω με frameworks όπως το helix ή το YooMaster τα οποία είναι free.Αυτά είναι εντελώς άδεια θέματα (τα πολύ βασικά CSS και σχεδόν κανένα extra module) με πάρα πολλά positions και απλά χτίζεις...Εσύ θα βρεις sliders εσύ θα βρεις image gallery κτλπ και κυρίως εσύ θα πρέπει να ασχοληθείς με το CSS για να το φέρεις στα μέτρα σου. Site: YooMaster 2 Site: Hellix II
chrispet Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα διαπίστωσα πως έφταιγε το θέμα τελικά. Άλλαξα template και όλα δουλεύουν σωστά. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχω βάλει login. Θέλω με το που κάνει κάποιος login στο ίδιο position να εμφανίζεται το menu να εμφανίζεται άλλο menu.
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Απλά στο θα κάνεις 2 μενού modules το ένα θα είναι για τους registered users και το άλλο για τους public.Αν θέλεις να αλλάζει κάποιο μενού... πχ να εμφανίζεται +1 ακόμη μενού... μόνο εκείνο θα το κάνεις για registered users και θα κρατήσεις 1 module.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα