sancroth Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλησπερα.Η μητερα μου εκανε μια σχετικα χαζη αγορα απο ενα γνωστο στο σχολειο της.Ειχε ο τυπος αγορασει απο εδω(!) ενα iphone5 κλειδωμενο στην AT&T αν καταλαβα καλα.Και η μανα μου επειδη σπουδαζω προγραμματισμο νομιζε οτι τα κατεχω ολα...Οχι ακομα μανα!Με τα πολλα τωρα αυτο πως το ξεκλειδωνουμε?Εχουμε καποιο μαγαζι που αναλαμβανει στην Αθηνα?Η καποιο μελος?Δεν εχω βρει κατι σε μαγαζια που παιρνω και αγορασα και 2 καρτες sim9 η κατι τετοια(δεν θυμαμαι τωρα το ονομα παει κανα 2μηνο)και δεν καταφερα κατι.Τσαμπα 40 γιουρος.Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας παιδια.
triastros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς έμπλεξες...Θα βρεις πολλούς τρόπους για ξεκλείδωμα αν ψάξεις,επειδή αλριβώς η πολιτιλή της εταιρίας είναι να μην τα ξεκλειδώνει!Τολάχιστον τα μεταχειρισμενα από δεύτερο χέρι και πάνω. Αν δεν κάνω λάθος,οι περισσότεροι οδηγούν στο επίσημο σάιτ της AT&Τ,όπου εκεί ξεκινούν τα δύσκολα.ΙΜΕΙ,απόδειξη αγοράς και δεν ξέρω γω τι άλλο. Οι κατέχοντες περισσότερες γνώσεις,ας φωτίσουν. Επίσης καλό θα ήταν να ψαχτείς και στο iphonehellas.gr, όπου σιγουρα θα βρεις αρκετό υλικό.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δεν βλεπει sim?Μπες στα settings και δεν στο icldou αν εχει λογαριασμο.Αν εχει παιζει να ειναι και κλεμενο,να εχει δηλωθει σαν bared και να μην μπορει κανεις να στο ξεκλειδωσει[και φυσικα αν κανεις restore θα κλειδωσει για παντα].Αν δεν εχει τιποτα απο αυτα και ειναι οκ,απλα θες ενα ξεκλειδωμα [περιπου 50-70 ευρω]
darklordvader77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 1) Τσεκάρεις εδώ αν ειναι Blacklisted το IMEI της συσκευης σου: http://checkesnfree.com (Αν ειναι ξεχνας Unlock απο οπουδηποτε-ακομη κ θειο στην AΤ&T να χεις) 2) Αγόρασε ενα Unlock AT&T iPhone 5 απο καποιον αξιοπιστο πωλητη στο eBay
forgotten Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 η παιρνεις μια r-sim απο το νετ 10 ευρω με 15 και τελειωσες ... πριν αγορασεις τις καρτες κοιταξε τι baseband φορα το κινητο και τι λογισμικο υποστηριζουν ,οσο αφορα το λοκαρισμα παιδες ειπαμε οτι ειναι απο αμερικη δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι και κλεμενo ts ts
iamIcarus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Φιλέ έχω ξεκλειδώσει 4-5 μέχρι τώρα με r-sim .. Κοστίζουν περίπου 10 εύρω από eBay και δουλεύουν μια χαρά.Μονό μειονέκτημα είναι το mobile internet. Ίσως δεν παίρνεις 3G ή 4G αλλά αυτό εξαρτάτε για πιο πρόχεα είναι κηδόμενο (Sprint , AT&T) . Αν απαραίτητα θες και mobile internet τότε ίσως χρειαστεί και Jailbreak.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα