broxopios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Χθες έκανα εγκατάσταση τον H80i στο σύστημά μου και δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο θέμα επίδοσης. Κρατάει χαμηλές θερμοκρασίες. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ο θόρυβος και μάλιστα χωρίς να έχω κάνει κάποιο OC. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μειώσω τον θόρυβο? Από τη μητρική έβαλα silent mode, αλλά δεν είδα διαφορές. Γενικά κάνει τόσο θόρυβο ή υπάρχει πιθανότητα να μην έχω κάνει κάτι σωστά?
Prospector8 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Εβαλες το προγραμμα της Corsair που ρυθμιζεις τα παντα στην υδροψηξη? στο CorsairLink αναφερομαι..
broxopios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ναι το έχω βάλει. Το έχω σε quiet mode, αλλά τα ίδια. Έχει καμιά άλλη ρύθμιση?
Prospector8 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Quiet mode και ακομα κανει θορυβο??Wtf?? Τοτε απλα αλλαζεις το ανεμιστηράκι. Eγω αυτα εβαλα http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-quiet-edition-high-static-pressure-120mm-fan-p-PER.640219και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο με την αποδοση/θορυβο.
broxopios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Έχεις την ίδια ψύκτρα? Edit: Τώρα είδα ότι έχεις την h100i. Εσύ από θόρυβο πως πας? Αν θυμάσαι πριν αλλάξεις ανεμιστηράκια
Prospector8 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Σε full στροφες κανανε οντως πολυ θορυβο αλλα σιγουρα οχι στο quiet mode.
pnick Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Στο quiet mode είναι αρκετά ήσυχη. Είσαι σίγουρος ότι έβαλες τους ανεμιστήρες σωστά; Τραβάνε και οι δύο από μέσα προς τα έξω;
broxopios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Στο quiet mode είναι αρκετά ήσυχη. Είσαι σίγουρος ότι έβαλες τους ανεμιστήρες σωστά; Τραβάνε και οι δύο από μέσα προς τα έξω; Φαντάζομαι ναι. Είδα και αρκετά βιντεάκια στο youtube να σιγουρευτώ. Θα προσπαθήσω να κάνω εγκατάσταση από την αρχή.
achilles_g_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 αν έχεις windows 8.1 πρέπει να αλλάξεις κάποιες τιμές στη registry.
broxopios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 αν έχεις windows 8.1 πρέπει να αλλάξεις κάποιες τιμές στη registry. Windows 7 64bit έχω. Τελικά βρήκα στα 33€ την CoolerMaster Hyper 212 Evo και την έβαλα και είναι μια χαρά. Χαμηλές θερμοκρασίες & αθόρυβη. Τώρα την H80i ή θα την πουλήσω ή θα την έχω στην άκρη για όταν κάνω OC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα