Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα...

Λοιπόν , θέλω να κάνω format σε ενα pc αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Ανοίγω το pc και δείχνει το start page της μητρικής. Πριν γίνει εκκίνηση των windows σταματάει η τροφοδοσία του ποντικιού και δεν υπάρχει εικόνα στην οθόνη,ταυτόχρονα το speaker κάνει ένα "μπιπ" . Στα bios μπορώ να μπω κανονικά.

Τι μπορεί να φταίει?? Μήπως είναι θέμα ram??Τροφοδοτικού?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις συσκευές?

Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.. :)

Δημοσ.

Καλημέρα...

Λοιπόν , θέλω να κάνω format σε ενα pc αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Ανοίγω το pc και δείχνει το start page της μητρικής. Πριν γίνει εκκίνηση των windows σταματάει η τροφοδοσία του ποντικιού και δεν υπάρχει εικόνα στην οθόνη,ταυτόχρονα το speaker κάνει ένα "μπιπ" . Στα bios μπορώ να μπω κανονικά.

Τι μπορεί να φταίει?? Μήπως είναι θέμα ram??Τροφοδοτικού?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις συσκευές?

Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.. :)

δλδ απλα δεν φωρτωνει τα windows ή τον installer?

για ram τρεξε το memtest

αν δεν φωρτονουν τα windows μπορεις να κανεις το φορματ κανονικοτατα

Δημοσ.

δλδ απλα δεν φωρτωνει τα windows ή τον installer?

για ram τρεξε το memtest

δεν φορτώνει τα windows και σταματά η τροφοδοσία του ποντικιού.Τώρα που είδα υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα ο σκληρός?γιατι μου έγραφε IDE HARD DISK NOT DETECTED.

Δημοσ.

δεν φορτώνει τα windows και σταματά η τροφοδοσία του ποντικιού.Τώρα που είδα υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα ο σκληρός?γιατι μου έγραφε IDE HARD DISK NOT DETECTED.

τσεκαρε το σκληρο δες αμα τα καλοδια ειναι συνδεδεμενα καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...