arisXania360 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλημέρα... Λοιπόν , θέλω να κάνω format σε ενα pc αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Ανοίγω το pc και δείχνει το start page της μητρικής. Πριν γίνει εκκίνηση των windows σταματάει η τροφοδοσία του ποντικιού και δεν υπάρχει εικόνα στην οθόνη,ταυτόχρονα το speaker κάνει ένα "μπιπ" . Στα bios μπορώ να μπω κανονικά. Τι μπορεί να φταίει?? Μήπως είναι θέμα ram??Τροφοδοτικού?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις συσκευές? Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη..
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλημέρα... Λοιπόν , θέλω να κάνω format σε ενα pc αλλά έχω το εξής πρόβλημα. Ανοίγω το pc και δείχνει το start page της μητρικής. Πριν γίνει εκκίνηση των windows σταματάει η τροφοδοσία του ποντικιού και δεν υπάρχει εικόνα στην οθόνη,ταυτόχρονα το speaker κάνει ένα "μπιπ" . Στα bios μπορώ να μπω κανονικά. Τι μπορεί να φταίει?? Μήπως είναι θέμα ram??Τροφοδοτικού?? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις συσκευές? Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.. δλδ απλα δεν φωρτωνει τα windows ή τον installer? για ram τρεξε το memtest αν δεν φωρτονουν τα windows μπορεις να κανεις το φορματ κανονικοτατα
arisXania360 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 δλδ απλα δεν φωρτωνει τα windows ή τον installer? για ram τρεξε το memtest δεν φορτώνει τα windows και σταματά η τροφοδοσία του ποντικιού.Τώρα που είδα υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα ο σκληρός?γιατι μου έγραφε IDE HARD DISK NOT DETECTED.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 δεν φορτώνει τα windows και σταματά η τροφοδοσία του ποντικιού.Τώρα που είδα υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα ο σκληρός?γιατι μου έγραφε IDE HARD DISK NOT DETECTED. τσεκαρε το σκληρο δες αμα τα καλοδια ειναι συνδεδεμενα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα