theodoros8 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Αν και ξερω να χρησιμοποιώ αυτο το πραγμα που λεγεται google , θα ήθελα πραγματικές αποψεις για ssl cert και απο που να αγοράσω. με ενδιαφέρει Domain ssl με καλή υποστήριξη αν έχω κολλημα στο setup του server και τιμη περιπου στα 40Ε. Απλο ssl θέλω, οχι με πράσινη σταμπα. Ευχαριστω
evkar Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Για ελεύθερο ssl cert ρίξε μια ματιά στο startssl , αλλιώς στο godaddy με 67 ευρώ το χρόνο . Το πρώτο έχει γίνει λίγο περίεργο στο να δίνει certs , το δεύτερο είναι κλασικό και στάνταρ.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Εγω με την σειρά μου προτείνω Comodo Positive SSL, στα 49€ τον χρόνο. Εδω για περισσότερα!
angelos_io Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Κι εγω comodo προτείνω. Με 30 ευρώ τον χρόνο, κοίταξε εδώ: https://b3website.com/ssl
CyberCr33p Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγώ θα πρότεινα το RapidSSL. Μπορείς να το βρεις και με 10 ευρώ / έτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα