Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ναι ιδεες παιρνω απο ολες τις πλευρες αλλα στην τελικη σε windows phone θα καταληξω γιατι πολυ απλα με εχει -πεισει- με μια φθηνιαρικη συσκευη οτι "πεταει" (σκεψου πως θα παει με κατι δυνατοτερο) ενω το android απο την αλλη με εχει τρομαξει. Και ναι το ειπαμε μπορει το Moto G να ειναι το αγιο δισκοποτηρο σε αυτην την τιμη για τα android αλλα προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενος να το ανακαλυψω μονος μου. Σιγουρα οχι τωρα.

Αντιθετα η καλη λειτουργια και εμπειρια των windows ειναι εξασφαλισμενη  για ολες τις συσκευες windows μεχρι και το 2017 και η αναπτυξη τους ειναι επισης εξασφαλισμενη εστω και καθυστερημενα. Για να διαλεξω και παλι android θα πρεπει να μου παρουσιαστει τρελη ευκαιρια μπροστα μου. 

• Like 1
  • Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιθετα η καλη λειτουργια και εμπειρια των windows ειναι εξασφαλισμενη για ολες τις συσκευες windows μεχρι και το 2017 και η αναπτυξη τους ειναι επισης εξασφαλισμενη εστω και καθυστερημενα. Για να διαλεξω και παλι android θα πρεπει να μου παρουσιαστει τρελη ευκαιρια μπροστα μου.

Αυτο το 2017 το ανεφερες κ πιο πριν κ δεν σημαινει οτι θα παιρνεις νεες/επομενες εκδοσεις του λειτουργικού.

Μην πιστευεις ανακριβειες που γραφει ο καθενας λογω κολληματων.

Το ότι δηλαδή στο πρώτο ποστ ανέφερε ότι έχει "καταλήξει" σε WP, για εσένα δεν παίζει καμια σημασία;

Επισης δεν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο μέχρι το 925 τι να πρότεινα δηλαδή; συμφωνώ ότι το Moto g είναι αστέρι για τα λεφτά του αλλά από τη στιγμή που λέει WINDOWS PHONE γιατί να του το προτείνω; μετά που είπε ότι μπορεί να σκεφτεί και κάτι άλλο του πρότεινα και android! Και μην ξανά πεις ότι έχω κολλήματα γιατί όπως είπα ξανά φαίνεται ποιος είναι ο κολλημένος.

Sent from my RM-892_eu_euro1_249

Τον τιτλο του thread δεν τον ειδες ε;;

Που γραφει "windows phone, τωρα ή οχι;"

Ουτε ειδες οτι ο ιδιος ο topic starter θελει viber(αναξιοπιστο τελειως στα wp), οτι ο ιδιος μετα τις λανθασμενες προτασεις για 625/630 σκεφτοταν μεταξυ 925,moto g, nexus 5,lg g2;;

Ο ιδιος ειχε βαλει καποιες απαιτησεις που δυστυχως σε αυτο το budget τα Windows Phone δεν τον καλυπταν/ηταν χειροτερα.

Οποτε ή πήγαινε σε android ή ανεβαζε κατα πολυ το budget του για να παει σε σχετικα αξιοπρεπες Windows Phone.

Για αυτο εγιναν και οι αναλογες προτασεις, για να μην παρει κατι τελειως ακαταλληλο κ χειρότερο.

Μμ, ελεος πια με το κολλημα σου να προτεινεις κατι χειρότερο. Εφθασες μεχρι και να προτεινεις το 630(που δεν εχει μπροστινή καμερα) ενω γραφει οτι θελει skype ..

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Στο value for money του 925 πρεπει να προστεθει και το offline GPS του Here Drive που ερχεται δωρεαν με τη συσκευη

Μόνο αν δεν έχεις data plan θες offline GPS, το Google maps που σου δείχνει και live στατιστικά για την κίνηση κλπ δεν το ξεπερνάει...

Από την άλλη το 925 είναι πολύ καλό τηλέφωνο και πιστεύω πως αφού έχει θέμα με το Android (το οποίο κατά την γνώμη μου είναι τελείως παράλογο γιατί το kitkat και η επερχόμενη έκδοση που θα πάρει και το moto g είναι απίστευτες) το 925 θα του ταιριάζει γάντι... Απλά άντε δε ένα κατάστημα και παίξε λίγο μαζί του και θα καταλάβεις πόσο εργαλείο είναι

Δημοσ.

Τον τιτλο του thread δεν τον ειδες ε;;

Που γραφει "windows phone, τωρα ή οχι;"

Ουτε ειδες οτι ο ιδιος ο topic starter θελει viber(αναξιοπιστο τελειως στα wp), οτι ο ιδιος μετα τις λανθασμενες προτασεις για 625/630 σκεφτοταν μεταξυ 925,moto g, nexus 5,lg g2;;

Ο ιδιος ειχε βαλει καποιες απαιτησεις που δυστυχως σε αυτο το budget τα Windows Phone δεν τον καλυπταν/ηταν χειροτερα.

Οποτε ή πήγαινε σε android ή ανεβαζε κατα πολυ το budget του για να παει σε σχετικα αξιοπρεπες Windows Phone.

Για αυτο εγιναν και οι αναλογες προτασεις, για να μην παρει κατι τελειως ακαταλληλο κ χειρότερο.

Μμ, ελεος πια με το κολλημα σου να προτεινεις κατι χειρότερο. Εφθασες μεχρι και να προτεινεις το 630(που δεν εχει μπροστινή καμερα) ενω γραφει οτι θελει skype ..

Τράτζικ.

• Like 1
Δημοσ.

Η απάντηση στην ερώτηση όπως το θέτει στον τίτλο είναι πολύ απλή.

Τα Windows Phone αποτελούν ένα καλό λειτουργικό και αντιπροσωπευονται από αξιόλογες συσκευές αλλά υπολείπονται σε πολλά θέματα του ανταγωνισμού.

Οπότε πρόταση για αγορά ενός τέτοιου προϊόντος σαφώς και δεν μπορεί να γίνει, από την στιγμή που με τα ίδια λεφτά αγοράζεις πλήρως λειτουργική και καλύτερη συσκευή.

Δημοσ.

Μόνο αν δεν έχεις data plan θες offline GPS, το Google maps που σου δείχνει και live στατιστικά για την κίνηση κλπ δεν το ξεπερνάει...

Εχμμ...

Είσαι τόσο σίγουρος πως μόνο το Google maps σου δείχνει και live στατιστικά για την κίνηση;

Ας ξέρουμε καλύτερα τί είναι αυτό για το οποίο μιλάμε.

Λοιπόν ΚΑΙ το HERE maps/drive σου δείχνει και live στατιστικά για την κίνηση,

με εξοικονόμηση δεδομένων από τους offline χάρτες-πλοήγηση και χρήση κατ' επιλογήν online δεδομένων μόνο για λήψη πληροφοριών κίνησης.

Προς Topic starter:

Βάλε επίσης που θα κερδίσεις σε ευχρηστία και θα εξοικονομήσεις λεφτά χάρη και στο μεγάλο πακέτο των ενσωματωμένων δωρεάν παροχών-εφαρμογών των WP, ενδεικτικά Microsoft Office/OneNote , MixRadio, FM RDS radio, Office Lens, συγχρονισμός με ρυθμίσεις Windows PC, ενσωματωμένο Skype στο λειτουργικό, PC Remote κλπ κλπ.

Δημοσ.

Προς Topic starter:

Βάλε επίσης που θα κερδίσεις σε ευχρηστία και θα εξοικονομήσεις λεφτά χάρη και στο μεγάλο πακέτο των ενσωματωμένων δωρεάν παροχών-εφαρμογών των WP, ενδεικτικά Microsoft Office/OneNote , MixRadio, FM RDS radio, Office Lens, συγχρονισμός με ρυθμίσεις Windows PC, ενσωματωμένο Skype στο λειτουργικό, PC Remote κλπ κλπ.

Καλα, ειναι πλεονεκτημα το here maps (και στο android μπορεις να εχεις βεβαια offline gps), αλλα μην φθασουμε στο ακρο να λεμε οτι θα εξοικονομησει χρηματα λογω των εφαρμογων που αναφερεις.

Πρωτον , μπορει να μην τις χρειαζεται,

Δευτερον, αρκετες ειναι δωρεαν σε ολα τα λειτουργικα (microsoft office/one note, skype) ή υπαρχουν παρομοιες (συχνα καλυτερες) που ειναι free.

Tριτον, η windows phone πλατφορμα/store απαιτει πιο συχνα χρηματα για εφαρμογες που μπορεις να τις βρεις δωρεαν στο android.

(πχ το γνωστο παιχνιδι cut the rope το βρισκεις δωρεαν στο android με διαφημισεις , αλλα στο windows phone store ειναι μονο επι πληρωμη).

Δωρεαν και καλο το here maps, αλλα μεχρι εκει.

Γενικοτερα, τα windows phone υστερουν στο θεμα των εφαρμογων, τι μιλαμε για ποσοτητα, τι για ποιοτητα, τι για τιμες/υπαρξη δωρεαν εφαρμογων.

Δεν χρειαζεται να γραφονται ανακριβειες για να καλυφθουν μερικες αλλες αδυναμιες.

Δημοσ.

Ανακρίβειες είναι κάποια που βλέπω στα γραφόμενα άλλων όταν θέλουν να περάσουν μια γραμμή για την και καλά υπεροχή του χ, ψ ρομπότ.

Για την ιστορία μια από δαύτες την ανέφερα παραπάνω.

Θα μπορούσα να αναφερθώ και στο δικό σου σχόλιο αλλά δε με ενδιαφέρουν οι αντιπαραθέσεις όπως διακρίνω από τον επιθετικό τόνο σου (χαρακτηρίζεις το δικό μου ποστ ως ανακρίβεια, μου προσδίδεις σκοπιμότητα όταν λες ότι και καλά επιχειρώ να καλύψω αδυναμίες, απαξιώνεις το σκεπτικό που διαφέρει από το δικό σου όταν ορίζεις εσύ τις χρειαζούμενες εφαρμογές κλπ κλπ).

Δε θα μπω στη διαδικασόια αυτή καθόλου και δε θα συνεχίσω με άλλο σχόλιο.

Δημοσ.

Ανακρίβειες είναι κάποια που βλέπω στα γραφόμενα άλλων όταν θέλουν να περάσουν μια γραμμή για την και καλά υπεροχή του χ, ψ ρομπότ.

Για την ιστορία μια από δαύτες την ανέφερα παραπάνω.

Θα μπορούσα να αναφερθώ και στο δικό σου σχόλιο αλλά δε με ενδιαφέρουν οι αντιπαραθέσεις όπως διακρίνω από τον επιθετικό τόνο σου (χαρακτηρίζεις το δικό μου ποστ ως ανακρίβεια, μου προσδίδεις σκοπιμότητα όταν λες ότι και καλά επιχειρώ να καλύψω αδυναμίες, απαξιώνεις το σκεπτικό που διαφέρει από το δικό σου όταν ορίζεις εσύ τις χρειαζούμενες εφαρμογές κλπ κλπ).

Δε θα μπω στη διαδικασόια αυτή καθόλου και δε θα συνεχίσω με άλλο σχόλιο.

Εχεις δικιο οτι μπορει να παρερμηνευθει το υφος του σχολιου μου, αλλα ειναι λιγο περιεργο να αναφερουμε τον τομεα των εφαρμογων σαν πλεονεκτημα των windows phone, οταν αυτο ειναι ενα απο τα μειονεκτηματα τους.

Οπως ειναι λιγο περιεργο να λεμε οτι θα γλυτωσει ενας αγοραστης windows phone χρηματα λογω καποιων δωρεαν ενσωματωμενων εφαρμογων, οταν οι ιδιες εφαρμογες ειναι δωρεαν και σε αλλα λειτουργικα.

Δημοσ.

Παλικαρια οι πολλες πολλες εφαρμογες μου ειναι και ψιλοαχρηστες. Δεν ξερω για τι εφαρμογες μιλαμε αλα απο τη στιγμη που εχω κανονικα ολα τα "προβλεπομενα" ειμαι μια χαρα. Δεν χρειαζομαι μικρολεπτομερειες. Χειροπιαστα και πραγματικα χρησιμα πραγματα χρειαζομαι. Μια καλη low ligh φωτογραφικη παραδειγμα ειναι για εμενα πραγματικο πλεονεκτημα. Ενα office ειναι πραγματικο πλεονεκτημα. Υπερφουσκωμενα λειτουργικα σε τηλεφωνα ειναι μειωνεκτημα για εμενα.

Η αντιπαραθεση μου αρεσει γιατι ακομα και την τελευταια στιγμη μπορει να τη δω διαφορετικα βαση ολων των αναφορων και γραφομενων και να κινηθω σε android και παλι.

Ετσι για την γενικη ενημερωση, ποια συσκευη android διαθετει ιδιας ποιοτητας καμερα και μεταλικη κατασκευη ας πουμε αντιστοιχη με το 925?  

Δημοσ.

Δεν εχει μεταλλικη κατασκευή το 925, πλαστικο ειναι κατα κυριο λογο.

Μεταλλικο ειναι μονο το γυρω-γυρω.

Αλλα γενικότερα δινει ωραια αίσθηση.

Ειναι πιο κοντα στο nexus 5 στην αίσθηση που αφηνει. To htc one που ειναι φουλ μεταλλικο είναι ανώτερο σε αίσθηση.

Η καμερα του είναι πολυ καλη, όπως ολων των android ναυαρχιδων. Δεν συγκρίνεται με την ανώτερη κάμερα του 1020, αλλα ουτε με την αισθητα χειροτερη του φθηνοτερου moto g. Ειναι στο ίδιο επίπεδο με των Android ναυαρχιδων.

Υ.Γ.:Επαναλαμβάνω, μην πιστεύεις οτι θα παιρνεις επομενες εκδοσεις λειτουργικού μεχρι το 2017.

Δημοσ.

Δεν εχει μεταλλικη κατασκευή το 925, πλαστικο ειναι κατα κυριο λογο.

Μεταλλικο ειναι μονο το γυρω-γυρω.

Αλλα γενικότερα δινει ωραια αίσθηση.

Ειναι πιο κοντα στο nexus 5 στην αίσθηση που αφηνει. To htc one που ειναι φουλ μεταλλικο είναι ανώτερο σε αίσθηση.

Η καμερα του είναι πολυ καλη, όπως ολων των android ναυαρχιδων. Δεν συγκρίνεται με την ανώτερη κάμερα του 1020, αλλα ουτε με την αισθητα χειροτερη του φθηνοτερου moto g. Ειναι στο ίδιο επίπεδο με των Android ναυαρχιδων.

Υ.Γ.:Επαναλαμβάνω, μην πιστεύεις οτι θα παιρνεις επομενες εκδοσεις λειτουργικού μεχρι το 2017.

Η κατασκευη του ειναι τετοια που δηλωνει premium μοντελο. Δεν εχω δει κατι αντιστοιχο σε αλλη συσκευη μεχρι τωρα στην ιδια κατηγορια τιμης. Το LG G2 το οποιο το επιασα σημερα στα χερια μου παραδειγμα δεν μου αφησε καθολου θετικες εντυπωσεις πανω στα υλικα του και την ποιοτητα κατασκευης του. 

Και το προβλημα ειναι επισης αυτο, οτι για μια καλη καμερα πρεπει να περασω σε ναυαρχιδα στο android (που δεν ειμαι σιγουρα ετοιμος να πληρωσω) η οποια καμερα κιολας ειναι παρα πολυ σημαντικο γνωρισμα για την συσκευη που θα επιλεξω. Σε τετοιο βαθμο που θα ακυρωσω μια τεχνικα (πολυ) ανωτερη συσκευη για χαρη της. Μην βγει κανενας τωρα και μου πει "ε παρε μια κανονικη φωτογραφικη με κανα 200άρι να τελειωνεις" γιατι δεν γινεται να κουβαλαω παντα μαζι μου 4 συσκευες για διαφορετικα πραγματα. Θελω μια αξιοπιστη συσκευη που να τα κανει ολα καλα χωρις να προβληματιζομαι γιατι και πως καθε φορα. 

Οσο για τα updates των windows που λες ελπιζω απλα να αληθευει αυτο που ειπε η ιδια η MS (και εκει πονταρω) και να μην μας κρεμασει οσο περναει ο καιρος. Ειπε support για το λογισμικο εως το 2017 και περιμενω να το τιμησει. Εγω απο τη μερια του πανω σε αυτον τον λογο της θα προτιμησω να κινηθω προς windows phone. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...