Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιταξτε τωρα οπως ειπα τα windows phone τα επελεξα τοσο απο την εμπειρια μου με το lumia 520 (ναι οκ πολυ περιορισμενη αλλα -πολυ- εντυπωσιακη ειδικα για μια συσκευη των 100 ευρω) οσο και απο την υποστηριξη που εχουν και την κακη μου εμπειρια με το android. Δυστυχως εδω που βρισκομαι δεν υπαρχει για εμενα μερος να δω και συγκρινω απο κοντα τις συσκευες. Το θεμα της αναλυσης το καταλαβαινω απολυτα, αλλο HD και αλλο SD. 

Δεν ειναι μονο θεμα αναλυσης(που κανει μεγαλη διαφορα σε κειμενο, σκεψου οτι δεν θα χρειαζεται να κανεις zoom in σε desktop ιστοσελιδες για να τις διαβασεις, oπως χρειαζεται τωρα με το Huawei Y300)

ειναι και η αισθητα υψηλοτερη φωτεινοτητα του moto g εναντι της κακιστης/φθηνιαρικης οθονης του lumia 625 , καθως και το αισθητα υψηλοτερο contrast/καλυτερα χρωματα.

Το contrast κανει μπαμ ακομα και σε μια απλη φωτογραφια(που δεν εχει σκοπο να συγκρινει τις οθονες τους) των κινητων διπλα-διπλα:

motog_lumia625_apps.jpg

motog_lumia625_hero.jpg

motog_lumia625_display.jpg

--------

Σε πραγματικες μετρησεις, δες εδω ποσο πολυ υστερει σε φωτεινοτητα και contrast το 630 σε σχεση με το moto g.

(που το 630 εχει μαλιστα καλυτερη οθονη απο το 625 που σε ενδιαφερει, απλα δεν υπαρχει συγκριτικο που να δινει νουμερα για 625 και moto g, για αυτο παραθετω με το 630):

http://www.anandtech.com/show/8250/lumia-630-review/4

65219.png

65221.png

Ειναι πραγματικα φθηνιαρικες οι οθονες των 625/630.

Δημοσ.

Υ.Γ. Ψιλοκοιταω και το lumia 925 να πω την αληθεια καθως αν ειναι κατι πολυ καλο στα λεφτα του τοτε ισως μπω στη διαδικασια να μαζεψω κανα φραγκο παραπανω και να το τσιμπησω.  

+1. Οπως ειπα ειναι η συσκευη μου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

HD,amoled οθονη με απιστευτα χρωματα και τελειο μαυρο, για την καμερα προφανως και δεν χρειαζεται να πω τιποτα, λεπτο και πανεμορφο design που δεινει την αισθηση premium (ειδικα στο μαυρο). 

Επιμενω στα windows Phone. δεν θα το μετανιωσεις με τιποτα.

Αν παλι δωσεις παραπανω για android παρε το lg g2 mini το οποιο ειναι αρκετα ομορφο η to mi 3 που ειναι τουμπανο

Δημοσ.

Περιτο να πω οτι ταυτοχρονα με το topic παρακολουθω και reviews, συγκρισεις και λοιπα μεταξυ 625, 925, moto g, lg g2 mini. Για τις τιμες τους που τις βρισκω στο skroutz το 925 δεν εχει αντιπαλο για το τι προσφερει και ειναι και Windows που με ενδιαφερει. Το mi 3 ποιας μαρκας ειναι; Δεν βρισκω κατι μεσα στο skroutz. 

Τελος, κανενα ηλεκτρονικο -αξιοπιστο- καταστημα που να στελνει παντου γνωριζει κανεις? Οπως ειπα δεν βρισκομαι Ελλαδα και δεν μπορω να ψωνισω απο εκει (αν και θα ερθω Ελλαδα για λιγες μερες μεσα στον Σεπτεμβρη). 

Δημοσ.

To lg g2 mini ξεχνα το, το moto g ειναι αισθητα καλυτερο.(σε οθονη, ταχυτητα, αναβαθμισεις)

Στα 250-300€ κοιτας σε lumia 925, lg g2, nexus 5, oneplus one .

To lumia 925 εχει αρκετα καλη καμερα, αλλα υστερει σε σχεση με τα αλλα σε οθονη και σε ταχυτητα/browsing.

Σε ιδια λεφτα παιζει και το Sony Xperia Z, που αν και εχει υψηλοτερης αναλυσης οθονη, τα χρωματα δεν ειναι καλα.Ειναι ομως αδιαβροχο και πιο γρηγορο απο το lumia 925.

Σε φθηνοτερο, κοιτα και το Asus Zenfone 5 .

Ισως αξιζει να δεις ποσο θα κοστιζει και τι πλεονεκτηματα θα εχει ο διαδοχος του moto g που θα παρουσιαστει στις 5 Σεπτεμβριου.

• Like 2
Δημοσ.

το mi 3 ειναι της xiaomi.Τελικα, νομιζω, το βρισκεις λιγο παραπανω απο 250, οποτε αστο τελευταιο.

Τωρα για καποιο site προσωπικα δεν γνωριζω... Κοιτα ebay πρωτα.

Δημοσ.

Σε σκρουτζοτιμες τα Lg g2 και Nexus 5 αγγιζουν 300άρα (και την ξεπερνανε με τα μεταφορικα σιγουρα) οποτε δεν θα τα προτιμουσα να παω κατα εκει. Το Lumia 925 το βρισκω στα 243 ευρω και το one plus one στα 267 οποτε ειναι σιγουρα τα τηλεφωνα που εχω σαν ταβανι απο αποψη τιμης. Μπορω να καταλαβω οτι σαν παλιοτερη συσκευη το lumia 925 δεν θα πιανει τις ιδιες επιδοσεις του one plus one αλλα οπως ειπα δεν ειμαι και κανενας power χρηστης για να με ενδιαφερει και πολυ αυτο απο τη στιγμη που δεν θα υπαρχει "βαρος" ή αρκετη δυναμη για να σηκωσει το "βαρος" του λογισμικου. 

Δημοσ.

Σε σκρουτζοτιμες τα Lg g2 και Nexus 5 αγγιζουν 300άρα (και την ξεπερνανε με τα μεταφορικα σιγουρα) οποτε δεν θα τα προτιμουσα να παω κατα εκει. Το Lumia 925 το βρισκω στα 243 ευρω και το one plus one στα 267 οποτε ειναι σιγουρα τα τηλεφωνα που εχω σαν ταβανι απο αποψη τιμης. Μπορω να καταλαβω οτι σαν παλιοτερη συσκευη το lumia 925 δεν θα πιανει τις ιδιες επιδοσεις του one plus one αλλα οπως ειπα δεν ειμαι και κανενας power χρηστης για να με ενδιαφερει και πολυ αυτο απο τη στιγμη που δεν θα υπαρχει "βαρος" ή αρκετη δυναμη για να σηκωσει το "βαρος" του λογισμικου. 

(το lg g2 εχει 40€ παραπανω απο το lumia 925, κατι που δικαιολογειται απο τις αισθητα καλυτερες επιδοσεις, οθονη, αυτονομια κλπ. To αντιστοιχο windows phone σε οθονη και επιδοσεις/ταχυτητα ειναι το lumia 930 που κοστιζει 160€ παραπανω απο το lg g2/nexus 5 και 200€ παραπανω απο το lumia 925.)

Mε αυτην την λογικη(οτι δεν πολυνοιαζεσαι για επιδοσεις) δεν χρειαζεται να πας στο 925 και να δωσεις 60% παραπανω χρηματα απο το moto g.

Εχουν παρομοιες επιδοσεις και οθονη, αλλα το 925 υπερτερει αισθητα σε καμερα.

Αλλα τα σχεδον +100€ που ζηταει ειναι πολλα λεφτα.

Υ.Γ.: Δες και το amazon.co.uk αν στελνει στη χωρα που εισαι. Μαλιστα το moto g (κλειδωμενο σε vodafone δικτυο, που ξεκλειδωνει σε 5 δευτερολεπτα με εναν κωδικο 2€ που αγοραζεις απο ebay) μπορεις να το βρεις κατω απο 140€ απο εκει με τα μεταφορικα κλπ.

Eχει και τα lumia 625, 925 .

Δημοσ.

Κατα την αποψη μου ειναι δυο πολυυυ διαφορετικες συσκευες κυριως λογο των οθονων.

Αποφασισε αν θες την (σχεδον phablet) οθονη 5.5 του one η την 4.5 του 925. 

Το one παντως ειναι κορυφαιο.

Δημοσ.

Ελεος ρε haha εχεις κολισει σε βαθμο κακουργηματος. Για της αναγκες του παιδιου ειναι φοβερο το 925 δεν υστερεί πουθενα και ειδικα σε σχεση με το moto g

Καλη και αγια συσκευη αλλα οχι και τετοιο σκαλωμα. Εβγαλες ολα τα windows phone αθλια. Και εγω με ενα xiaomi redmi note ειμαι αλλα σε γενικη εμπειρία χρησης το νοκια 520 της μανας μου η το ativ s που ειχα δεν μασαγανε πουθενα.

Τσιμπα αφοβα το windows phone που σε καλυπτει οικονομικα και θα εισαι σουπερ.

• Like 2
Δημοσ.

Ωπα ωπα, 5.5 οθονη? Too much για τα δεδομενα μου. Δεν θελω η οθονη να ξεπερναει τις 4.7 ιντσες για λογους φορητοτητας μεσα στην κωλοτσεπη ή γενικα σε τσεπη παντελονιου. Νομιζω οτι πρεπει να κανω μια μικρη λιστα ως προς αποφυγη παρεξηγησεων για τι πραγμα δεν θελω. 

- Αυστηρα οθονη μεχρι 4.7 ιντσες. 

- Καλη καμερα με καλες low light δυνατοτητες και γενικες καλες επιδοσεις.

- Οσο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης γινεται. 

- Κατα προτιμηση windows λογισμικο, το android το ψιλοφοβαμαι αλλα δεν το αποκλειω. 

- Τιμη 200 και κατω ή εως 250 αν προκειται για σοβαρη αναβαθμιση απο τις αλλες επιλογες. 

- δυνατοτητα για software/λογισμικο updates οσο ποιο βαθεια στο μελλον γινεται. 

Δημοσ.

Ελεος ρε haha εχεις κολισει σε βαθμο κακουργηματος. Για της αναγκες του παιδιου ειναι φοβερο το 925 δεν υστερεί πουθενα και ειδικα σε σχεση με το moto g

Καλη και αγια συσκευη αλλα οχι και τετοιο σκαλωμα. Εβγαλες ολα τα windows phone αθλια. Και εγω με ενα xiaomi redmi note ειμαι αλλα σε γενικη εμπειρία χρησης το νοκια 520 της μανας μου η το ativ s που ειχα δεν μασαγανε πουθενα.

Τσιμπα αφοβα το windows phone που σε καλυπτει οικονομικα και θα εισαι σουπερ.

Δεν εχω κολλησει φιλε μου, απλα προτεινα κατι καλυτερο και με καλυτερη εμπειρια χρησης βασει των δεδομενων που εθεσε ο ikaruga24:

Η χρηση του θα ειναι απλη, λιγο internet, λιγο skype-viber, λιγο μουσικη, λιγο βιντεο και γενικα ελαφρια χρηση με καθολου παιχνιδια. 

Με τα windows phone 625/630 που προταθηκαν θα ειχε αισθητα υποδεεστερη εμπειρια χρησης σε σχεση με το moto g.

Δεν τα εβγαλα αθλια οπως λες(εχουν ομως κακιστη οθονη οπως ολοι συμφωνουν), απλα χειροτερα απο το moto g.

---------------------------------

Τελος δεν ειπα πουθενα οτι υστερει το 925 σε σχεση με το moto g:

Εγραψα απλα οτι κοστιζει 60% / +100€ παραπανω για παρομοιες επιδοσεις/οθονη.

Εγραψα οτι το 925 υστερει σε σχεση με nexus 5/lg g2.

------------------------------------------------

Δεν υπαρχει λογος να λες πραγματα που δεν ειπα για να υποστηριξεις κατι χειροτερο.
Δημοσ.

Για μένα αν μπορείς πήγαινε στο Lumia 925 ή αλλιώς πήγαινε στο Moto G το οποίο είναι το καλύτερο "budget" Android που υπάρχει.Μην κοιτάς ούτε καν για 625/630.Εγώ με ένα παλιό Omnia W είμαι και δεν μασάει πουθενά και έχει μονοπύρηνο CPU και 512MB.

• Like 1
Δημοσ.

Ωπα ωπα, 5.5 οθονη? Too much για τα δεδομενα μου. Δεν θελω η οθονη να ξεπερναει τις 4.7 ιντσες για λογους φορητοτητας μεσα στην κωλοτσεπη ή γενικα σε τσεπη παντελονιου. Νομιζω οτι πρεπει να κανω μια μικρη λιστα ως προς αποφυγη παρεξηγησεων για τι πραγμα δεν θελω. 

- Κατα προτιμηση windows λογισμικο, το android το ψιλοφοβαμαι αλλα δεν το αποκλειω. 

- Τιμη 200 και κατω ή εως 250 αν προκειται για σοβαρη αναβαθμιση απο τις αλλες επιλογες. 

Το moto g δεν εχει καλη καμερα σε low light, υστερει αισθητα σε σχεση με το 925. Κοστιζει ομως ~100€ λιγοτερα.

Απαιτησεις απο την οθονη(αναλυση, contrast κλπ) εχεις ή απλα σου αρκει οποιαδηποτε οθονη? Ενδιαφερεσαι για ανετο , σχετικα γρηγορο  browsing/ταινιες?

Απο αυτα που γραφεις πρεπει να αποκλεισεις κατευθειαν τα 625/630, λογω επιδοσεων/περιορισμων και κακιστης οθονης.

Μενει το lumia 925 που τα καλυπτει ολα , αλλα ξεφευγει σε τιμη(και φθανει στις τιμες των αισθητα καλυτερων lg g2/nexus 5) και το moto g που σε καλυπτει σε τιμη, αλλα δεν εχει καλη καμερα, ειδικα σε low light.

Οποτε μαλλον θα αποφασισεις μεταξυ moto g στα 150€ και lumia 925 στα 250€ ή lg g2/nexus 5 στα 290€(το αντιστοιχο windows phone απο πλευρας επιδοσεων/οθονης ειναι το lumia 930 και κοστιζει 450€).

Για μένα αν μπορείς πήγαινε στο Lumia 925 ή αλλιώς πήγαινε στο Moto G το οποίο είναι το καλύτερο "budget" Android που υπάρχει.Μην κοιτάς ούτε καν για 625/630.Εγώ με ένα παλιό Omnia W είμαι και δεν μασάει πουθενά και έχει μονοπύρηνο CPU και 512MB.

+1

Τα 625/630 ειναι αισθητα χειροτερες επιλογες.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω πως το 925 ειναι οτι πρεπει.

Και οχι δεν εχει διαφορα 100 ευρω ρε haha. Το 8gb θα επερνε; τι θα πρωτοεβαζε μεσα; (δεδομενου κι ολας οτι το os τραβαει αλλα 2 περιπου gb) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...