Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος στερειται επιχειριματα?

Σου απαντησα στην αναφορα σου για το viber και μια αναβαθμηση, που το εχετε καταντησει μειζον θεμα για ενα λειτουργικο τηλεφωνου!

Το spoiler,ηταν γιατι το ειδα και σε θυμηθικα και θεωρησα οτι θα σε ενδιαφεραι ;)

Δεν το καταντήσαμε μείζον θέμα. Είναι θέμα. Όταν στην Ελλάδα Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών χρησιμοποιεί viber όλο και περισσότερο για την επικοινωνία τους και εσύ είσαι εκτώς λόγο προβλημάτων και μηδενικής υποστήριξης όσο και να το κάνουμε είναι πρόβλημα.

Γιατί να είσαι αναγκασμένος να συμβιβαστεις όταν μπορείς να έχεις την πλήρη εμπειρία επικοινωνίας σε μια διαφορετική συσκευή παραπλησιου η ίδιου κόστους?

• Like 1
  • Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το καταντήσαμε μείζον θέμα. Είναι θέμα. Όταν στην Ελλάδα Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών χρησιμοποιεί viber όλο και περισσότερο για την επικοινωνία τους και εσύ είσαι εκτώς λόγο προβλημάτων και μηδενικής υποστήριξης όσο και να το κάνουμε είναι πρόβλημα.

Γιατί να είσαι αναγκασμένος να συμβιβαστεις όταν μπορείς να έχεις την πλήρη εμπειρία επικοινωνίας σε μια διαφορετική συσκευή παραπλησιου η ίδιου κόστους?

Είναι θέμα αλλά όχι μείζον.

Σκέψου πόσα δις κινητά (πάσης φύσεως) κυκλοφορούν και σε αυτά υπάρχου 360εκ χρηστες viber. Οπότε ναι, ειναι θέμα αλλα όχι μείζον.

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς viber είναι και πολύ μείζον μάλιστα. Για όσους δεν προφανώς και δεν είναι...

Και η λίστα των messenger app δεν περιορίζεται στο viber, δες διάφορες στα features σε Kik και line... Απλά πολίτης δευτερας διαλογής ο χρήστης WP...

Αλλά προφανώς όταν μπαίνει το συναίσθημα και ο οπαδισμος, όλα τα θέματα είναι μικρής σημασίας... Το μόνο που μετράει είναι το είναι σμουθ και τρέχει στα 60fps στο 520...

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς viber είναι και πολύ μείζον μάλιστα. Για όσους δεν προφανώς και δεν είναι...

Και η λίστα των messenger app δεν περιορίζεται στο viber, δες διάφορες στα features σε Kik και line... Απλά πολίτης δευτερας διαλογής ο χρήστης WP...

Αλλά προφανώς όταν μπαίνει το συναίσθημα και ο οπαδισμος, όλα τα θέματα είναι μικρής σημασίας... Το μόνο που μετράει είναι το είναι σμουθ και τρέχει στα 60fps στο 520...

Στα περί οπαδισμου συμφωνώ. Το συναντάω άλλωστε συχνά......;)
Δημοσ.

Λοιπον παλικαρια τελικα το διαπραγματευτηκα το πραγμα με τον τυπο και τα συμφωνησαμε στα 290 ευρω για το G3 μολις παρει το i-phone 6 στα χερια του γιατι δεν εχει αλλη συσκευη τωρα. Δεν εχω ιδεα αν ειναι η 16 ή 32 GB εκδοση (νομιζω ομως οτι ειναι η 32 GB δεδομενου οτι την πληρωσε 700 ευρω εκτος και αν απλα τον πιασανε κοτσο). Νομιζω οτι ειναι πολυ τρελη ευκαιρια.   

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι εντάξει το G3 είναι πολύ καλή ευκαιρία σε αυτά τα λεφτά. Ας είναι καλά ο τύπος που πάει να χαντακωθεί με το 6άρι.  :devil:

Σε ενα εξαμηνο θα το αλλαξει!

Δε βλεπεις που μοιραζει 700αρες για day one συσκευη και στο τριμηνο θελει να παρει αλλο,δλδ αλλη 700αρα 800αρα?

Δημοσ.

To viber μπορει να ειναι μειζον θεμα για καποιον , μπορει και οχι, αναλογα το χρηστη.

Η συνεχη αναφορα του viber σε αυτο το thread δεν ειναι επειδη μπορει να ειναι μειζον θεμα αυτο καθεαυτο, αλλα επειδη η αντιμετωπιση των προβληματων του viber απο τους χρηστες wp ειναι ειναι ενδεικτικη για το πως διαφοροι wp users ξεχνανε-καταπινουν-εθελοτυφλουν με τα προβληματα των wp.

• Like 1
Δημοσ.

To viber μπορει να ειναι μειζον θεμα για καποιον , μπορει και οχι, αναλογα το χρηστη.

Η συνεχη αναφορα του viber σε αυτο το thread δεν ειναι επειδη μπορει να ειναι μειζον θεμα αυτο καθεαυτο, αλλα επειδη η αντιμετωπιση των προβληματων του viber απο τους χρηστες wp ειναι ειναι ενδεικτικη για το πως διαφοροι wp users ξεχνανε-καταπινουν-εθελοτυφλουν με τα προβληματα των wp.

Εγώ το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράφω κι ας γίνομαι γραφικός οτι αρκεί μια βόλτα στο ελληνικό windows store να δει κανείς τι προβλήματα έχει η κάθε εφαρμογή, ειδικά στις γνωστές γίνεται πανικός από αρνητικά σχόλια που παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που προσπαθούν να περάσουν οι χρήστες wp στα forums.

Δημοσ.

Εγώ το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράφω κι ας γίνομαι γραφικός οτι αρκεί μια βόλτα στο ελληνικό windows store να δει κανείς τι προβλήματα έχει η κάθε εφαρμογή, ειδικά στις γνωστές γίνεται πανικός από αρνητικά σχόλια που παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που προσπαθούν να περάσουν οι χρήστες wp στα forums.

To viber το χρησιμοποιώ την τελευταία βδομάδα και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Τα notifications έρχονται στην ώρα τους. Τώρα για τα σχόλια στα Market store πέρνα και από το android store να δεις τι λένε και εκεί. Εκτός και αν νομίζεις πως στο android δουλεύουν όλα τέλεια....not.

Δημοσ.

To viber το χρησιμοποιώ την τελευταία βδομάδα και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Τα notifications έρχονται στην ώρα τους. Τώρα για τα σχόλια στα Market store πέρνα και από το android store να δεις τι λένε και εκεί. Εκτός και αν νομίζεις πως στο android δουλεύουν όλα τέλεια....not.

Θετικο που υπαρχουν εστω και μερικοι οπως εσυ που δεν εχουν προβλημα.

Γιατι ακομα και οι χρηστες που απαντησαν σε αυτο το thread ελεγαν συνηθως για τα προβληματα, ασχετα αν προσπαθουσαν να τα υποβαθμισουν:

Η ελλείψεις του λειτουργικού είναι αισθητές όπως και η κατώτερη ποιότητα των εφαρμογών με τρανταχτό παράδειγμα το σχεδόν μη λειτουργικό viber.

Επίσης στο viber δεν ξέρω τι πρόβλημα αντιμετώπισες αλλά ειμαι χρηστης του καθημερινά (Lumia 925) και όντως 2-3 φορές δεν έχουν έρθει ειδοποιήσεις αλλά μέχρι εκεί.επίσης τελευταία περνει απανοτα updates.οποτε μην χρησιμοποίησε το viber ως κριτήριο.

Όσο για το viber παρουσιάζεται κάποιες λίγες φορές κάποια θέματα αλλα το WhatsApp δουλεύει άψογα. Όχι πως με το viber δεν κανεις την δουλεια σου.

αν εξαιρέσεις το θέμα με τις κλήσεις στο viber, που απ' ότι έχω παρατηρήσει δεν έχουν θέμα όταν είσαι συνδεδεμένος σε wifi, τα υπόλοιπα θέματα με τις ειδοποιήσεις έχουν λυθεί. αν θες να μιλάς όλη την ώρα με viber, μην πάρεις ακόμα wp.

Οσο για τα σχολια στο market store και στο google play store, φυσικα υπαρχουν και στα 2 αρνητικα σχολια..

Και επειδη πολλες φορες απο τα σχολια δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα, η βαθμολογια μιας εφαρμογης ειναι πιο αντιπροσωπευτικη.

Μαντεψε ποιο market εχει σχεδον παντα χαμηλοτερες βαθμολογιες για τις ιδιες κοινες εφαρμογες λογω περισσοτερων προβληματων/λιγοτερων χαρακτηριστικων κλπ...

Δημοσ.

Τις βαθμολογίες ιδίως για το Viber που πάντα είχε θέματα δεν θα δώσω μεγάλη βάση. Πάντα ακούγαμε για προβλήματα οπότε δικαιολογημένη η χαμηλή βαθμολογία. Όμως από όσο ξέρω με τα τελευταία Updates έχει στρώσει και τώρα που αναγκάστηκα να το χρησιμοποιήσω βλέπω πως μάλλον έχουν δίκιο. Υπάρχει βέβαια και beta για 8.1 που είναι ακόμη καλύτερη από όσο ξέρω. Τώρα για τις κοινές εφαρμογές δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι οι εφαρμογές android τυγχάνουν μεγαλύτερης φροντίδας από τους developers (λογικό εξάλλου λογω Marketshare) αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όπως κάποιοι θέλουν να τα παρουσιάσουν.  Επίσης υπάρχουν και εξαιρετικές 3rd party εφαρμογές όπως το mytube/6tag/readit που είναι ανώτερες από τις αντίστοιχες επίσημες android.

• Like 1
Δημοσ.

Και επανερχομαι στο θεμα παιδια. Τα εδω καταστηματα ειπαν στον γνωστο μου οτι η διαθεση του I-phone 6 ειναι αγνωστη για Ελλαδα (και συνεπως Κυπρο) και οτι μιλαμε προφανως για Νοεμβρη. Αυτο για εμενα σημαινει να περιμενω μεχρι τοτε για την αποκτηση του δικου του LG G3 και οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να κανω κατι τετοιο καθως χρειαζομαι να παρω τη συσκευη τωρα που θα ερθω Ελλαδα. 

Αρα η ολη διαμαχη συνεχιζεται για το τι ειναι καλυτερο να επιλεξω. Φανταζομαι μολις πατησω το ποδι μου Ελλαδα θα υπαρχει να δω απο κοντα και το lumia 730 σαν τωρινη προσφορα καθως και μια διαμορφωση τιμων απο αλλες συσκευες λογο ελευσης νεοτερων εκδοσεων. Εδω τωρα το προβλημα, τοσο καιρο ψαχνοντας βρηκα και αντιστοιχα καλες προτασεις σε κινεζιες που πριν δεν ηξερα οπως THL, Xiaomi, Meizu και ZTE. Ολες αυτες οι προτασεις βρισκονται στα 200-230 ευρω φουλ κομπλε με τα ολα τους αλλα καπως με φοβιζουν κιολας για τα θεματα μεταφορικων, εγγυησεων, τελωνειων και λοιπων "φυσικων" δυσκολιων. 

Δημοσ.

Αν μετά από 19 σελίδες υπέρ και κατά του κάθε λειτουργικού δεν μπορείς να επιλέξεις συζήτηση τσαμπα κάνουμε...

Δημοσ.

Και επανερχομαι στο θεμα παιδια. Τα εδω καταστηματα ειπαν στον γνωστο μου οτι η διαθεση του I-phone 6 ειναι αγνωστη για Ελλαδα (και συνεπως Κυπρο) και οτι μιλαμε προφανως για Νοεμβρη. Αυτο για εμενα σημαινει να περιμενω μεχρι τοτε για την αποκτηση του δικου του LG G3 και οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να κανω κατι τετοιο καθως χρειαζομαι να παρω τη συσκευη τωρα που θα ερθω Ελλαδα. 

Αρα η ολη διαμαχη συνεχιζεται για το τι ειναι καλυτερο να επιλεξω. Φανταζομαι μολις πατησω το ποδι μου Ελλαδα θα υπαρχει να δω απο κοντα και το lumia 730 σαν τωρινη προσφορα καθως και μια διαμορφωση τιμων απο αλλες συσκευες λογο ελευσης νεοτερων εκδοσεων. Εδω τωρα το προβλημα, τοσο καιρο ψαχνοντας βρηκα και αντιστοιχα καλες προτασεις σε κινεζιες που πριν δεν ηξερα οπως THL, Xiaomi, Meizu και ZTE. Ολες αυτες οι προτασεις βρισκονται στα 200-230 ευρω φουλ κομπλε με τα ολα τους αλλα καπως με φοβιζουν κιολας για τα θεματα μεταφορικων, εγγυησεων, τελωνειων και λοιπων "φυσικων" δυσκολιων. 

Για να αξιζουν σαν τιμες, πρεπει να τα παρεις απο Κινα.

Αυτο σημαινει οτι εχει αμφιλεγομενη εγγυηση και αν χρειαστει θα πρεπει να το στειλεις πισω στην Κινα.

Κατα τα αλλα Xiami και Meizu βγαζουν εξαιρετικα κινητα στο budget που κοιτας αν δεν σε απασχολει η καθυστηρησει στο να ερθουν και η ταλαιπωρια σε περιπτωση που χρειαστεις εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...