kostasff Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 στειλε μου τις απαντησεις που θελεις να ακουσεις σε pm να τις γραψω μετα εδω.. μιας που οι δικες μου δεν σου αρεσουν..Οκ, η αδυναμία απαντήσεων με κάλυψε....
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι σαφες οτι τα lumia 930/nexus 5 ειναι αισθητα πιο γρηγορα απο το lumia 925 και εχουν μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο. Ειναι σαφες οτι αυτες οι συσκευες ειναι αρκετα ισχυροτερες σε hardware σε σχεση με το 925 αλλα η αντοχη στο χρονο δεν λεει και πολλα οτα το λειτουργικο ΔΕΝ hogάρει το συστημα. Αν το Lumia 925 εχει Χ ταχυτητα περιηγησης σημερα τοτε την ιδια ακριβως ειχε και περυσι και την ιδια θα εχει και του χρονου χωρις εκπληξεις. Για το android δεν μπορω να ειμαι σιγουρος, η εμπειρια μου ειναι εξαιρετικα κακη μεχρι τωρα. Θεωρω το hardware του Moto G και LG L9ii "λιγο" για το μελλον και ειμαι σιγουρος οτι θα με κρεμασει στην πορεια γι αυτο και η αποφαση μου να περασω σε δυνατο hardware για android. Μονο ετσι θα εχω αντοχη στο χρονο, με Moto G και L9ii δεν βλεπω αντοχη, sorry (σε συνδιασμο με το οτι δεν μου προσφερουν και απο πλευρας hardware και κατασκευης αυτο που ζηταω). Ετσι λοιπον το Z1 compact μου προσφερει top επιδοσεις, εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, καλη καμερα, αδιαβροχο, χωραει παντου και ειναι σιγουρο οτι θα λαβει και το update σε android L. Το μονο πραγμα που με ανησυχει ειναι το θεμα εγγυηση γιατι πραγματι η Sony εχει σοβαρα προβληματα πανω σε αυτο. Κατα τα αλλα ειναι No 1 συσκευη που θα παρω αν περασω και παλι σε android.
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι σαφες οτι αυτες οι συσκευες ειναι αρκετα ισχυροτερες σε hardware σε σχεση με το 925 αλλα η αντοχη στο χρονο δεν λεει και πολλα οτα το λειτουργικο ΔΕΝ hogάρει το συστημα. Αν το Lumia 925 εχει Χ ταχυτητα περιηγησης σημερα τοτε την ιδια ακριβως ειχε και περυσι και την ιδια θα εχει και του χρονου χωρις εκπληξεις. To ιδιο ακριβως ισχυει πχ και για τα nexus/stock android. Μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις γινονται πιο γρηγορα με τον καιρο, λογω βελτιστοποιησης του λογισμικου. Βασικα το nexus 4(βγηκε με 4.2) εγινε πιο γρηγορο με την 4.3: http://arstechnica.com/gadgets/2013/08/review-android-4-3-future-proofs-the-platform-with-multitude-of-minor-changes/4/ Jelly Bean 4.3: Should breathe new life into the Nexus 4 and 2012 Nexus 7 in particular Small performance increases for many supported devices without significant drops in battery life Aναμενεται να γινει ακομα πιο γρηγορο με android 5.0 L και με μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας. Επαναλαμβανω: στα 222€ αρχιζει και αξιζει το lumia 925 , γιατι εχει πια σημαντικη διαφορα τιμης απο τα καλυτερων επιδοσεων/εμπερια χρησης/αντοχης στο χρονο lumia 930 των 460€ / nexus 5 των 292€ . (για παρομοιες επιδοσεις/αντοχη στο χρονο με το nexus 5 πρεπει να βαλεις καποιος βαθια το χερι στην τσεπη και να παει στο 930 αν θελει wp.) Μονο ετσι θα εχω αντοχη στο χρονο, με Moto G και L9ii δεν βλεπω αντοχη, sorry (σε συνδιασμο με το οτι δεν μου προσφερουν και απο πλευρας hardware και κατασκευης αυτο που ζηταω). Mε Moto G και L9ii δεν θα εχει την αντοχη στο χρονο των lumia 930/nexus 5. Θα εχεις βεβαια καλυτερες επιδοσεις/μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο απο τα lumia 625/630 κλπ και για αυτο αναγκαστηκες "να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη" και να πας σε lumia 925 και πανω.
Donalhioy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ, η αδυναμία απαντήσεων με κάλυψε.... Εχω απαντησει στις εκτος τοπου και χρονου ερωτησεις σου αρκετες φορες.. τι αλλο να κανω? να στα γραψω? Oh..wait...! βαριεμαι απλα να ψαχνω να βαλω τα ποστ.. Εσυ εισαι αυτος που τεινεις να αποφευγεις οποιαδηποτε ερωτηση εχει να κανει με την ελευθερη πτωση τιμης των wp μεσα σε ελαχιστους μηνες σε σχεση με των android.. Για να συγκρινουμε παρομοιες συσκευες παιρνουμε απο την πρωτη μερα.. αν και τα 2 ξεκινησουν απο 250 και το ενα πεσει στα 100 ενω το αλλο κρατησει μια τιμη στα 200 ειναι οφθαλμοφανες οτι μιλαμε για ενα μετριοτατο προς κακο smartphone και ενα τιμιο εως διαμαντι.., και ναι...στα smartphone παιζει ρολο πιο ειναι πιο "διαδεδομενο" "Αν τωρα αυτη την απαντηση θελεις να την αναγαγεις και να την συγκρινεις με λογισμικα η/υ, ψωμακια του τοστ, lidl vs μασουτης ή ρουχα noname με μαρκας τοτε ελευθερα.. απλα μην περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα... εδω μιλαμε για λογισμικα smartphone"
KwstasXt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για να συγκρινουμε παρομοιες συσκευες παιρνουμε απο την πρωτη μερα.. αν και τα 2 ξεκινησουν απο 250 και το ενα πεσει στα 100 ενω το αλλο κρατησει μια τιμη στα 200 ειναι οφθαλμοφανες οτι μιλαμε για ενα μετριοτατο προς κακο smartphone και ενα τιμιο εως διαμαντι.., και ναι...στα smartphone παιζει ρολο πιο ειναι πιο "διαδεδομενο" Μονο που στην περιπτωση των Lumia τα κινητα αδικουνται επειδη ο κοσμος δεν εχει "αποδεκτει" η δεν ξερει το λειτουργικο του.Για αυτο και πεφτουν οι τιμες τους πιο γρηγορα.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι για τα μπαζα.Ενα παλικαρι στην σχολη μου για παραδειγμα , που ενδιαφεροταν να αγορασει κινητο με ρωταει τι κινητο να παρει αλλα μονο με android , παρολου που ουτε μου εξηγησε τι χρηση θα ηθελε να το κανει. Προς ts προχωρα ανετα στο 925.Εχω το lumia 620 και δεν εχω καποιο προβλημα με Viber.Εμενα οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα.To smoothness του λειτουργικου σε συνδυασμο με αυτα τα specs θα σου βγαλει αρκετα χρονια.
Donalhioy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μονο που στην περιπτωση των Lumia τα κινητα αδικουνται επειδη ο κοσμος δεν εχει "αποδεκτει" η δεν ξερει το λειτουργικο του.Για αυτο και πεφτουν οι τιμες τους πιο γρηγορα.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι για τα μπαζα.Ενα παλικαρι στην σχολη μου για παραδειγμα , που ενδιαφεροταν να αγορασει κινητο με ρωταει τι κινητο να παρει αλλα μονο με android , παρολου που ουτε μου εξηγησε τι χρηση θα ηθελε να το κανει. δηλαδη εμεις φταιμε? αμαν ρε παιδια... τι αλλο θα ακουσουμε? μπορεις να μου πεις γιατι πας στο αλλο ακρο? ειπαμε δεν ειναι καλυτερο απο το μοτο g.. δεν λεμε ειναι για τα μπαζα.. αλλα αν θελετε με το ζορι να το πουμε εγω δεν σας χαλαω χατιρι..! και τι ειναι παλι τουτο με το "τι χρηση θα κανεις?".. κινητο ειναι... να ρωτησεις αν τον ενδιαφερει η καμερα ή μπαταρια το καταλαβαινω... λες και λογισμικο βαση χρησης θα προτεινεις και οχι βαση προσωπικης επιλογης.. Ας κανουνε ενα λογισμικο πιο ολοκληρωμενο να τα κοιταξει ο κοσμος περισσοτερο.. πρωτος και καλυτερος εγω θα παρω wp...
KwstasXt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδη εμεις φταιμε? αμαν ρε παιδια... τι αλλο θα ακουσουμε? μπορεις να μου πεις γιατι πας στο αλλο ακρο? ειπαμε δεν ειναι καλυτερο απο το μοτο g.. δεν λεμε ειναι για τα μπαζα.. αλλα αν θελετε με το ζορι να το πουμε εγω δεν σας χαλαω χατιρι..! και τι ειναι παλι τουτο με το "τι χρηση θα κανεις?".. κινητο ειναι... να ρωτησεις αν τον ενδιαφερει η καμερα ή μπαταρια το καταλαβαινω... λες και λογισμικο βαση χρησης θα προτεινεις και οχι βαση προσωπικης επιλογης.. Ας κανουνε ενα λογισμικο πιο ολοκληρωμενο να τα κοιταξει ο κοσμος περισσοτερο.. πρωτος και καλυτερος εγω θα παρω wp... Ρωτησες γιατι εχουν ελευθερη πτωση οι τιμες , Ε να εγω σε απανταω.Επεισης εδω εισαι φαουλ , φυσικα και το λειτουργικο παιζει ρολο.Aμα καποιος σου πει οτι το θελει για τα παιχνιδια το android ειναι μονοδρομος.Αμα το θελει για να τραβαει εντυπωσιακες φωτογραφιες τοτε προτιμοτερο ειναι να παρει lumia.Και φυσικα δεν ειναι μονο αυτα απλα βαριεμαι να το αναλυω. edit : Το moto g στα 16gb βγαινει στα 215 ευρω οποτε καλυτερα να παρει το 925.
kostasff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω απαντησει στις εκτος τοπου και χρονου ερωτησεις σου αρκετες φορες.. τι αλλο να κανω? να στα γραψω? Oh..wait...! βαριεμαι απλα να ψαχνω να βαλω τα ποστ.. Εσυ εισαι αυτος που τεινεις να αποφευγεις οποιαδηποτε ερωτηση εχει να κανει με την ελευθερη πτωση τιμης των wp μεσα σε ελαχιστους μηνες σε σχεση με των android.. Για να συγκρινουμε παρομοιες συσκευες παιρνουμε απο την πρωτη μερα.. αν και τα 2 ξεκινησουν απο 250 και το ενα πεσει στα 100 ενω το αλλο κρατησει μια τιμη στα 200 ειναι οφθαλμοφανες οτι μιλαμε για ενα μετριοτατο προς κακο smartphone και ενα τιμιο εως διαμαντι.., και ναι...στα smartphone παιζει ρολο πιο ειναι πιο "διαδεδομενο" "Αν τωρα αυτη την απαντηση θελεις να την αναγαγεις και να την συγκρινεις με λογισμικα η/υ, ψωμακια του τοστ, lidl vs μασουτης ή ρουχα noname με μαρκας τοτε ελευθερα.. απλα μην περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα... εδω μιλαμε για λογισμικα smartphone" Κουράστηκα.....Αλλα για το γαμωτο θα σε ρωτήσω για 4η φορά: Είπες πως το android ειναι καλύτερο των wp και το αποδεικνύουν τα ποσοστά τους. Με βάση την λογική σου, τα WP είναι καλύτερα του bb?? Απλή είναι η ερώτηση, γιατι την αποφεύγεις????
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 To ιδιο ακριβως ισχυει πχ και για τα nexus/stock android. Μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις γινονται πιο γρηγορα με τον καιρο, λογω βελτιστοποιησης του λογισμικου. Mε Moto G και L9ii δεν θα εχει την αντοχη στο χρονο των lumia 930/nexus 5. Θα εχεις βεβαια καλυτερες επιδοσεις/μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο απο τα lumia 625/630 κλπ και για αυτο αναγκαστηκες "να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη" και να πας σε lumia 925 και πανω. Ναι αλλα πρεπει ετσι και αλλιως να πλήρωσω την 300άρα για ενα android τηλεφωνο, stock ή μη προκειμενου να εχω και καλη εμπειρια χρησης, και ποιοτητα (σχετικο γιατι το G2 απο αυτο δεν...) και "αντοχη στο χρονο". Οτιδηποτε κατω απο απο αυτο το ποσο για android ειναι σαν να τα ζηταει ο κωλος μου για αλλη μια απογοητευση. 1
kostasff Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλα πρεπει ετσι και αλλιως να πλήρωσω την 300άρα για ενα android τηλεφωνο, stock ή μη προκειμενου να εχω και καλη εμπειρια χρησης, και ποιοτητα (σχετικο γιατι το G2 απο αυτο δεν...) και "αντοχη στο χρονο". Οτιδηποτε κατω απο απο αυτο το ποσο για android ειναι σαν να τα ζηταει ο κωλος μου για αλλη μια απογοητευση. Πάρε και συ ένα android να τελειώνουμε..... Πλακιτσα 1
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλα πρεπει ετσι και αλλιως να πλήρωσω την 300άρα για ενα android τηλεφωνο, stock ή μη προκειμενου να εχω και καλη εμπειρια χρησης, και ποιοτητα (σχετικο γιατι το G2 απο αυτο δεν...) και "αντοχη στο χρονο". Οτιδηποτε κατω απο απο αυτο το ποσο για android ειναι σαν να τα ζηταει ο κωλος μου για αλλη μια απογοητευση. Θα δωσεις 290€ για να εχεις επιδοσεις και αντοχη στο χρονο σαν το lumia 930 των 460€. Δεν συγκρινονται αυτα τα κινητα σε επιδοσεις και αντοχη στο χρονο με το lumia 925. Ή δινοντας καποιος ~140€ για ενα lg l9 ii/moto g, θα εχει καλυτερες επιδοσεις/αντοχη στο χρονο/ χωρις ελλειψεις βασικων πραγματων(φλας,μπροστα καμερα, αισθητηρα φωτεινοτητας) σε σχεση με ενα σχεδον αντιστοιχης τιμη lumia τυπου 625/630. Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτα τα lumia κινητα εφυγαν κατευθειαν απο την συζητηση και αναγκαστηκες να "βαλεις το χερι βαθια στην τσεπη" για να παρεις κατι που να μην εχει ουσιωδεις ελλειψεις και να εχει ικανοποιητικες επιδοσεις.
HALF EVIL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε το Nokia , έλεος.(αστειευομαι) έτσι ;; 1
ektor7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω απαντησει στις εκτος τοπου και χρονου ερωτησεις σου αρκετες φορες.. τι αλλο να κανω? να στα γραψω? Oh..wait...! βαριεμαι απλα να ψαχνω να βαλω τα ποστ.. Εσυ εισαι αυτος που τεινεις να αποφευγεις οποιαδηποτε ερωτηση εχει να κανει με την ελευθερη πτωση τιμης των wp μεσα σε ελαχιστους μηνες σε σχεση με των android.. Για να συγκρινουμε παρομοιες συσκευες παιρνουμε απο την πρωτη μερα.. αν και τα 2 ξεκινησουν απο 250 και το ενα πεσει στα 100 ενω το αλλο κρατησει μια τιμη στα 200 ειναι οφθαλμοφανες οτι μιλαμε για ενα μετριοτατο προς κακο smartphone και ενα τιμιο εως διαμαντι.., και ναι...στα smartphone παιζει ρολο πιο ειναι πιο "διαδεδομενο" "Αν τωρα αυτη την απαντηση θελεις να την αναγαγεις και να την συγκρινεις με λογισμικα η/υ, ψωμακια του τοστ, lidl vs μασουτης ή ρουχα noname με μαρκας τοτε ελευθερα.. απλα μην περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα... εδω μιλαμε για λογισμικα smartphone" Αυτο εξηγει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ γιατι το iphone δεν χανει την αξια του,ενω τα υπολοιπα(android,wp) κατρακυλουν μεχρι να πεσουν στα ταρταρα! Με αλλα λογια αν ψαχναμε τιμιο εως διαμαντι,θα περναμε ενα iphone και οχι ενα android,που στο εξαμηνο θα πεσει 30%=40% και στο χρονο πεσει πιο κατω απο το 50%! Apple iPhone 5 (16GB)=538ευρω(2χρονων) Apple iPhone 5S (16GB)=541ευρω(1 χρονου) Samsung Galaxy S4 i9505 (16GB)=325Ευρω(1 χρονου) Samsung Galaxy S5 (16GB)=450ευρω απο τα 759ευρω πρι ενα εξαμηνο! 1
looproll Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μονο που στην περιπτωση των Lumia τα κινητα αδικουνται επειδη ο κοσμος δεν εχει "αποδεκτει" η δεν ξερει το λειτουργικο του.Για αυτο και πεφτουν οι τιμες τους πιο γρηγορα.Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι για τα μπαζα.Ενα παλικαρι στην σχολη μου για παραδειγμα , που ενδιαφεροταν να αγορασει κινητο με ρωταει τι κινητο να παρει αλλα μονο με android , παρολου που ουτε μου εξηγησε τι χρηση θα ηθελε να το κανει. Προς ts προχωρα ανετα στο 925.Εχω το lumia 620 και δεν εχω καποιο προβλημα με Viber.Εμενα οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα.To smoothness του λειτουργικου σε συνδυασμο με αυτα τα specs θα σου βγαλει αρκετα χρονια. Θα διαφωνήσω μαζί σου γιατι υπάρχει και η κατηγορία των χρηστών όπως εγώ όπου χρησιμοποιούσα windows mobile μέσω των pocket pc απο το 2000 ακόμα, όταν αγόρασα το ipaq h5550 είχε το 2002 παρακαλώ intel arm pxa 250 cpu με 400mhz επεξεργαστη 16bit οθόνη με irda, bluetooth και wi-fi, fingerprint, usb) και θέση για sim κάρτα, με όλες τι δυνατότητες του λειτουργικού όπως (office, outlook και media player), τοτε που τα περισσότερα κινητά είχαν ακόμη μονόχρωμες οθόνες, Eτσι λοιπόν και με μεγάλο κόστος συνήθησα σε τέτοιες δυνατότητες απο τότε και αδιαφορούσα για τα κινητά για πολύ καιρο, πηρα και άλλα ipaq στη συνέχεια και qtek και htc και glofish και Mio, Ποτέ δεν έχασα κάτι σε δυνατότητες σε κάθε επόμενη έκδοση του λειτουγικού μέχρι και την έλευση του αγαπημένου μου htc diamond, απλά οι δυνατότητες που έτρεχαν στο ιpaq του 2002 έτρεχαν μέχρι και στο htc. Oi δυνατότητες που μου λοίπουν και βρίζω το δυσμοιρο lumia είναι ΟΛΑ εκείνα που έκαναν τα POCKET PC εργαλείο και το lumia παιδικό παιχνίδι για τα jumbo δηλαδή -Πληρης file browser που να κάνει όλα εκείνα που κάνου οι desktop εκδόσεις (cut, copy paste, rename delete, properties) σε κάθε αρχείο -Δυνατότητα να κάνω download όποιοδήποτε αρχείο στο smartphone όπου και να μην το θέλω για αυτό, το κατεβάζω π.χ. για το desktop μου ena ati catalyst για παράδειγμα για να το χρησιμοποιήσω για αργότερα -Internet browser όπου να μπορώ να αποθηκεύσω μια ιστοσελίδα σε κανονική μορφή όπως και στο desktop μου -ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ drag&drop files ότιδήποτε μορφής απο το desktop στη συσκευή ΧΩΡΙΣ κανένα περιορισμό μέσω usb και επεξεργασία τους στη συνέχεια στη συσκευή -Τη δυνατότητα να κατεβάζω cab. έκτελέσιμα αρχεία απο το νετ και εγκατάσταση τους στην συσκευή π.χ. Σημαντικότατη δυνατότητα FESecuscan (mobile έκδοση) καθαρά επαγγελματικού software όπου τα αντίστοιχα για android π.χ. είναι απλά γελοία, στα window phone δεν υπάρχει καν η δυνατότητα - Το να μπορώ να χρησιμοποιώ stand alone την συσκευή μου ΧΩΡΙΣ να γνωστοποιώ σε ΚΑΜΙΑ εταιρία τις δραστηριότητες μου, ΕΓΩ π.χ. δεν εχω ανάκγη την επικοινωνία μέσω facebook ή οτιδήποτε άλλο, Φιλους και γνωστούς και σχέση ΔΕΝ μου χρειάζεται το νετ. Tα windows mobile ήταν λογισμικο για Pocket pc αλλιώς τα έλεγαν και nerds devices MOY είναι αδιάφορό, ΑΛΛΑ όταν μπαίνει ο παράγοντας μαζικότητα και πρέπει η εταιρία να κάνει ένα λειτουγικό για όλους μέχρι για τον πιο ηλίθιο η άσχετο ή αδιάφορο, ασελγεί πάνω σε χρ'ηστες που ήταν επι χρόνια πιστοι σε αυτή την κατηγορία στερώντας τους ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ Κατα τα άλλα έχεις μια άχρηστη συσκευή κλειδωμένη όπου το μόνο που μορεί να κάνει ο χρήστης είναι να κατεβάζει ανόητες εφαρμογές απο το store με απόλυτο έλεγχο απο την εταιρία και τους developers τραγικό παράδειγμα το onedrive δηλαδή εμπιστεύεστε προσωπικά σας αρχεία στην εκάστοτε microsoft, εγώ ούτε τις επαφές της συσκευής,αλήθεια πόσο φασιστικό είναι με μια eula μόλις ανοίξεις το κουτι της συσκευής να σου λέει αν διαφωνείτε ή συμφωνείτε εν' ολίγοις να σας παρακολουθούμε, δηλαδή αν πώ όχι έχω αμέσως ενα τούβλο που αφού το πλήρωσα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αλήθεια η λέξη εξαναγκασμός δεν υπάρχει στο αγγλοκό λεξιλόγιο, όπου και η πλειοψηφία του ς είναι ΚΑΘΑΡΑ συντομεύσεις για τον browser δηλαδή τί δημαίνει εφαρμογή για fb ή youtube Πριν 10 χρόνια υπήρχε ΑΥΤΟ http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c00046402.pdf Το παραθέτω στην περίπτωση που πεί κάποιος πάρε netbook ή tablet ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΨΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond-2368.php
kostasff Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Γίνεται ένα μπέρδεμα με τις τιμές και μια ανούσια διαμάχη. Ο φίλος θέλει να αγοράσει ΣΗΜΕΡΑ μια συσκευή. Δεν τον ενδιαφέρει αν την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας κόστιζε 1.000€. Το θέμα ειναι πόσο θα το αγοράσει ΣΗΜΕΡΑ. Λοιπόν, τα 222€ για το 925 εινσι σούπερ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα