mpompo13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Προσπαθούσα πάνω απο 3-4 μέρες να μπώ στο skype μέχρι που το διέγραψα και προσπάθησα να το κατεβάσω εκ' νέου απο το store (κινητό nokia lumia 610) αγορασμένο το νοέμβριο του 13 12!!!!!!! στην προνομιακή τιμή των 200€, που παρ' όλο που το αντιπάθησα απο την πρώτη στιγμή λόγω λειτουργικού, που μάλλον περισσότερο παιδικό παιχνίδι είναι, σε σχέση με τα αγαπημένα μου windows mobile 6.5 σε διαφορα htc, το κράτησα αφού δοκίμασα και android σε sony χperia και ιphone os σε apple 4s και δεν μπόρεσα να συμπαθήσω κανένα απο τα δύο λειτουργικά αφού πάντα τα συγκρίνω με τα αγαπημένα μου windows mobile που τα είχα απο το 2000 σε διάφορα (ipaq, glofish, qtek...) Aλλά η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ την microsoft δεν έχει προηγούμενο, ΟΚ το να έχει κάποιος ένα δηθεν mainstream smartphone me wp7.8 και να θέλει να αναβαθμίσει σε wp8 ;h 8.1 είναι υπερβολικό το δέχομαι ΑΛΛΑ οι καραγκιόζηδες αυτής της εταιρίας να σου αφαιρούν κάποιες απο τις ελάχιστες χρήσιμες υπηρεσιές απο το τηλέφωνο σου ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ όπως το skype, ειναι η χειρότερη αντιμετώπιση καταναλωτη ΑΛΛΑ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του, Κάποια ΖΩΑ σα ρομποτ μπορεί να υπακούσουν και να κάνουν αυτό που τους ζητάει αυτή η εταιρία να αγοράσουν ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, εγώ εκτός απο τα .........ΔΕΝ πρόκειται να τους δώσω κάτι άλλο σε αυτούς τους αλήτες Σόρι αλλά κάτι δεν πάει καλά νομίζω. Ίσως δεν έκανες καθόλου σωστή έρευνα αγοράς καθώς το 610 είναι κινητό του 2012 το οποίο μάλιστα με βάσει το ιστορικό τιμών του skroutz τον Νοέμβριο του 2013 έκανε 112-132€ ενω τον ίδιο μήνα το 520 έκανε 114-116€. Το ότι πλήρωσες 200€ για το πιο κουτσουρεμένο WP κινητό (το μόνο με 256mb ram) μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Δεν σε κρίνω αλλά απορώ. Όσον αφορά ότι τα κινητά με WP 7 - 7.5 δεν αναβαθμίστηκαν σε 8 αλλά σε ένα "χαριστικό" 7,8 ήταν κοροιδία από μεριάς MS και εκ των υστέρων βγήκαν έγγραφα ότι ήταν προαποφασισμένο. Θεωρώ ότι όντως είναι κοροιδία να μην προσφέρουν skype σε WP7.8. Edit: Τώρα που είδα το 2012 ομολογώ ότι είσαι από τους πιο εξαπατημένους και με το δίκιο σου εκνευρίζεσαι.
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Και όχι δεν είχα την όρεξη να διαβάσω τι έχει τυπωθεί από όλους σε 11 σελίδες vs! Γι'αυτο η απαντηση σου με έκανε να πιστέψω ότι εισουν ένας απ'αυτους που θεωρούν την περίπτωση των 7.8,είναι το παράδειγμα για το μελλον! Σόρυ για το λάθος μου! Δεν εγινε και τιποτα, ειναι συνηθες και αναμενομενο για καποιον χωρις επιχειρηματα να λεει πραγματα που υποτιθεται οτι εχει πει καποιος, χωρις ομως να τα ειπε ποτε. Για αυτο και δεν κανει quote, αλλα απανταει σε υποτιθεμενες-φανταστικες δηλωσεις.. Και συνεχιζεται να γινεται παρολο που εχει επισημανθει. Αλλωστε πως θα καλυφθει η ελλειψη επιχειρηματων...
looproll Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Λάθος δικό μου το Νοέμβριο του 2012 η τιμή, αγορασμένο απο oteshop σαν συσκεύη σκέτη χωρίς σύνδεση με μετρητά και ΝΑΙ είναι κοροιδία να σταματάει μια υπηρεσία που είδη έχεις και χρησιμοποιείς στο κινητό σου, ΔΕΝ λέμε κάποια καινούρια εφαρμογή ΟΠΟΥ λόγω χ περιορισμών π.χ. hardware ΔΕΝ τρέχει έτσι και αλλιώς
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 To l9 ii προσφερει ολα αυτα που ζηταγες και δεν σου προσφερε το 630/625, για αυτο αναγκαστηκες να "βαλεις το χερι βαθια στην τσεπη". Μαλιστα τα προσφερει σε μια πιο ποιοτικη συσκευη, με ποιοτικοτερη οθονη και μικροτερα bezel/ελαφρυτερο βαρος, ποιοτικοτερες καμερες και χωρις βασικες ελλειψεις λογω τσιγκουνιας(πχ απουσια αισθητηρα φωτεινοτητας). Αλλα απο την στιγμη που ανεβηκες σε budget, το 925 ειναι καλυτερο. Οπως ακομα καλυτερο και ταχυτερο ειναι το nexus 5, που φυσικα επιλεγεις να αγνοεις. Βρηκες δικαιολογια για το lg g2, τωρα κατι θα σκαρφιστεις για το nexus 5. Δεν ειναι κακο αυτο, προφανως σου εχει κανει κλικ το lumia 925, απλα στα 240€ που κοστιζει θα εχεις μικροτερη αντοχη στο χρονο/χειροτερη εμπειρια χρησης απο το σχεδον παρομοιας τιμης nexus 5. Οχι το l9 ii δεν μου προσφερει ολα οσα ζηταω. Το moto G θα μου ταιριαζε καλυτερα απο αυτο και ηδη εχω πει οτι το moto g ειναι "λιγο" γι αυτα που ζηταω. Το nexus 5 εκτος του οτι ειναι γκουμουτσοειδες κοστιζει και 60 ευρω παραπανω και αν ειναι να περασω σε αυτην την κατηγορια τιμης εχω ηδη κοζαρει το Z1 compact οπου ειναι και η νουμερο ενα επιλογη μου σε περιπτωση που τελικα περασω και παλι σε android (υπερυσχιει η συγκεκριμενη συσκευη αυτη τη στιγμη στις επιλογες μου). Το lumia 925 δεν μου εχει κανει κλικ τυχαια. Ειναι σοβαρη συσκευη εως το ψυχολογικο φραγμα των 250 ευρω για εμενα. Προφανως και εξαντλω ολοκληρο το budget μου αλλα παιρνω και την καλυτερη δυνατο συσκευη που θα μπορουσα να παρω μεχρι αυτα τα λεφτα. Και ειναι και windows που αποδεδειγμενα θα τρεχει χαρμα οπως και να εχει.
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι το l9 ii δεν μου προσφερει ολα οσα ζηταω. Το moto G θα μου ταιριαζε καλυτερα απο αυτο και ηδη εχω πει οτι το moto g ειναι "λιγο" γι αυτα που ζηταω. Το nexus 5 εκτος του οτι ειναι γκουμουτσοειδες κοστιζει και 60 ευρω παραπανω και αν ειναι να περασω σε αυτην την κατηγορια τιμης εχω ηδη κοζαρει το Z1 compact οπου ειναι και η νουμερο ενα επιλογη μου σε περιπτωση που τελικα περασω και παλι σε android (υπερυσχιει η συγκεκριμενη συσκευη αυτη τη στιγμη στις επιλογες μου). To lg l9 ii σου προσεφερε πολυ παραπανω απο τα χειροτερα lumia 625/630 που κοιταγες. Βεβαια σου προσφερει λιγοτερα απο το 925 που ειναι 60+% ακριβοτερο και αναγκαστηκες "να βαλεις το χερι βαθια στην τσεπη" λογω οτι τα 625/630 δεν σου προσεφεραν αυτα που προσφερουν τα moto g/lg l9 ii. Οσο για το nexus 5 , δεν ειναι "γκουμουτσοειδες". Ειναι κατι που σκαρφιστηκες τωρα, παρολο που εχει επισημανθει για το μεγεθος του nexus 5 οτι ειναι ελαφρυτερο και στενοτερο απο το 925 με την αισθητα μικροτερη οθονη. Μην κρινεις το μεγεθος της συσκευης απο το μεγεθος της οθονης. Το 925 ειναι 4.5" αλλα εχει μεγαλα σχετικα περιθωρια: ενδεικτικα ειναι πλατυτερο απο το nexus 5 των 5" και εχει ιδιο πλατος με το lg g2 5.2". Εχει επισης σχεδον ιδιο πλατος με το 930. Εκει που υπερτερει το 925 ειναι στο μικροτερο μηκος. Αλλα ειδικα για το κρατημα με ενα χερι , το πλατος ειναι το πιο σημαντικο. Επισης το 925 ειναι βαρυτερο απο το nexus 5 παρολο οτι εχει αισθητα μικροτερη οθονη. Φυσικα ολα τα παραπανω κινητα(παρολο τις μεγαλυτερες οθονες) εχουν αισθητα μικροτερο βαρος και παχος σε σχεση με το 625 των 4.7" που σκεφτοταν αρχικα ο ikaruga24. Οποτε, μην κρινουμε το μεγεθος της συσκευης απο το μεγεθος της οθονης, ειδικα οταν μιλαμε για nokia που εχουν αρκετα μεγαλα περιθωρια και σχετικα μεγαλο βαρος(εκτος αν μιλαμε για τις ακριβοτερες συσκευες). Το 925 των 4.5" εχει μεγαλα bezel και ετσι καταληγει να εχει μεγαλυτερο πλατος και βαρος(πιο "γκουμουτσοειδες" οπως λες) απο το nexus 5 των 5" . ---------------------------------------------------------------------- Το lumia 925 δεν μου εχει κανει κλικ τυχαια. Ειναι σοβαρη συσκευη εως το ψυχολογικο φραγμα των 250 ευρω για εμενα. Προφανως και εξαντλω ολοκληρο το budget μου αλλα παιρνω και την καλυτερη δυνατο συσκευη που θα μπορουσα να παρω μεχρι αυτα τα λεφτα. Δεν ειναι κακο αυτο, προφανως σου εχει κανει κλικ το lumia 925, απλα στα 240€ που κοστιζει θα εχεις μικροτερη αντοχη στο χρονο/χειροτερη εμπειρια χρησης απο το σχεδον παρομοιας τιμης nexus 5.
johnieXoX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 που υπερτερεί το nexus 5 απο το 925 με βάση τα κριτήρια χρήσης του topic starter?
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 που υπερτερεί το nexus 5 απο το 925 με βάση τα κριτήρια χρήσης του topic starter? Η χρηση του θα ειναι απλη, λιγο internet, λιγο skype-viber, λιγο μουσικη, λιγο βιντεο και γενικα ελαφρια χρηση με καθολου παιχνιδια. Πχ πιο ανετο και γρηγορο browsing, μεγαλυτερη οθονη για βιντεο-φωτογραφιες, πιο αξιοπιστο viber , μεγαλυτερη αυτονομια, οχι μεγαλα bezel ωστε να μην ειναι "γκουμουτσοειδες" για το μεγεθος οθονης που εχει, καλυτερες επιδοσεις/αντοχη στο χρονο μιας και δεν αλλαζει συχνα κινητα. Ουσιαστικα υπερτερει οπου υπερτερει και το lumia 930 σε σχεση με το 925(που εχουν μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις και αντοχη στο χρονο). Μονο που δεν χρειαζεται να δωσει 460€ που κανει το 930, το nexus 5 αρχιζει απο ~292€.
mpompo13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ---------------------------------------------------------------------- Δεν ειναι κακο αυτο, προφανως σου εχει κανει κλικ το lumia 925, απλα στα 240222€ που κοστιζει θα εχεις μικροτερη αντοχη στο χρονο/χειροτερη εμπειρια χρησης απο το σχεδον παρομοιας τιμης nexus 5. διορθώθηκε (αν και με την αντοχή στο χρόνο διαφωνώ)
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 διορθώθηκε (αν και με την αντοχή στο χρόνο διαφωνώ) Πραγματι, στα 222€ αρχιζει και αξιζει , γιατι εχει πια σημαντικη διαφορα τιμης απο τα καλυτερων επιδοσεων/εμπερια χρησης/αντοχης στο χρονο lumia 930 των 460€ / nexus 5 των 292€ . (για παρομοιες επιδοσεις/αντοχη στο χρονο με το nexus 5 πρεπει να βαλεις καποιος βαθια το χερι στην τσεπη αν θελει να παει σε wp.)
kostasff Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ενας τροπος υπαρχει για να βγαλουμε ακρη.. "αν θελεις γιατι μαλλον τρολαρεις.." να μιλαμε για το ιδιο πραμα!! 1) θελεις να μιλησουμε για σενα? τι σου αρεσει, τι σε βολευει? κατσε και γραψε μας οτι θελεις ολο και καποιος θα διαβασει.. τι χρηση κανεις στο smartphone κτλ κτλ.. προφανως τεινεις να διαστρεβλωσεις οτι λεω αλλα τουλαχιστον καν'το με τακτ.. πως περασε απο το μυαλο σου οτι μπορει να αναφερομαι ειδικα σε σενα? οπως λεω και στο σχολιο 116 καποιοι τα προτειμουν.. 2) 3) η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως αλλα ας μην το παρακανουμε... ετσι? σε 2-3 ποστ στα γραφω οτι δεν ειναι θεμα πως βολευεσαι εσυ... και δεν μειωνω κανεναν.. ισα ισα.. εγω για 12χρονο wp πηρα.. γιατι πιστευω οτι δεν χρειαζεται τα google maps π.χ.. ή διαφορα updates! τεινω να απαντω σε ερωτησεις μεμονομενα.. δεν δινω μια απαντηση πασπαρτου για οποια ερωτηση θα κανει μετα ο αλλος... ελπιζω με αυτο το ξεκαθαρο οχι να σε καλυψα! να φανταστω οτι αυτοι που υποστηριζουν τα wp εχουν κιολας? Και για να μην κοροιδευουμε οι περισσοτεροι που εχουν wp πηραν απλα μοντελο για κανα 200€ χωρις να εχουν πιασει wp και τωρα απλα το συνηθισαν.. τους φαινεται τελειο γιατι πως αλλιως θα δικαιολογησουν την αγορα? ε? (το troll mode μαλλον χαλασε!!) Όπως βλέπεις, τσουβαλιάζεις τους χρηστες WP οπότε έλαβες και την απάντησή μου. Τι δεν καταλαβαίνεις? Υ.Γ. Και ξαναρωτάω: Θεωρείς τα WP καλύτερα σπο τα bb???
Donalhioy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Όπως βλέπεις, τσουβαλιάζεις τους χρηστες WP οπότε έλαβες και την απάντησή μου. Τι δεν καταλαβαίνεις? Υ.Γ. Και ξαναρωτάω: Θεωρείς τα WP καλύτερα σπο τα bb??? στειλε μου τις απαντησεις που θελεις να ακουσεις σε pm να τις γραψω μετα εδω.. μιας που οι δικες μου δεν σου αρεσουν..
johnieXoX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πχ πιο ανετο και γρηγορο browsing, μεγαλυτερη οθονη για βιντεο-φωτογραφιες, πιο αξιοπιστο viber , μεγαλυτερη αυτονομια, οχι μεγαλα bezel ωστε να μην ειναι "γκουμουτσοειδες" για το μεγεθος οθονης που εχει, καλυτερες επιδοσεις/αντοχη στο χρονο μιας και δεν αλλαζει συχνα κινητα. Ουσιαστικα υπερτερει οπου υπερτερει και το lumia 930 σε σχεση με το 925(που εχουν μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις και αντοχη στο χρονο). Μονο που δεν χρειαζεται να δωσει 460€ που κανει το 930, το nexus 5 αρχιζει απο ~292€. η μεγαλύτερη οθόνη ειναι καλύτερη για browsing αλλά ειναι και μεγαλύτερη συσκευή, και έχει καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. πρόκειται για μακρύτερη συσκευή που το μακρος είναι που κάνει τις συσκευές αυτές γκουμουτσες. η ταχύτητα του browsing δεν νομίζω πως διαφοροποιείται ανάμεσα στις δυο συσκευές, τουλάχιστον σε ότι μπορεί να αντιληφθεί ο χρήστης. ο internet explorer των WP ειναι ήδη αρκετά γρήγορος, βελτιώνεται σε κάθε update βίντεο και φωτογραφίες θα ευχαριστηθεί και στις δυο συσκευές με το 925 να χει καλύτερη κάμερα απο αυτονομία του nexus 5 δε γνωρίζω, το 925 ειναι στη μια μέρα ζωής με καθόλου οικονομία και προσοχή στις φορτίσεις για το viber, τα πάμε.. όσοι θέλουν κλίσεις μέσω viber περιμένουν κάποιο update. κατά τα αλλα δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή. και πάμε στο βασικό που δεν έχει το nexus 5.. το premium feeling της συσκευής. Το μέταλλο περιμετρικά και μια ποιότητα κατασκευής που σε κάνει να μη θες να αφήσεις απο το χέρι σου. αυτό το feeling ειναι που έχει κάνει και την apple να πλουτίσει. ούτε οι επεξεργαστές της, ούτε οι εφαρμογές που συναντάς και αλλου. αν έχεις πιάσει το 925 θα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. και τέλος το 925 σε αυτή τη φάση καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του Ts και θα συνεχίσει να τις καλύπτει μέχρι να το βαρεθεί το nexus 5 μέχρι ποτε θα δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να αρχίσει να ζητάει συντήρηση και χρόνο απο το χρήστη?
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 η μεγαλύτερη οθόνη ειναι καλύτερη για browsing αλλά ειναι και μεγαλύτερη συσκευή, και έχει καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. πρόκειται για μακρύτερη συσκευή που το μακρος είναι που κάνει τις συσκευές αυτές γκουμουτσες. η ταχύτητα του browsing δεν νομίζω πως διαφοροποιείται ανάμεσα στις δυο συσκευές, τουλάχιστον σε ότι μπορεί να αντιληφθεί ο χρήστης. ο internet explorer των WP ειναι ήδη αρκετά γρήγορος, βελτιώνεται σε κάθε update βίντεο και φωτογραφίες θα ευχαριστηθεί και στις δυο συσκευές με το 925 να χει καλύτερη κάμερα απο αυτονομία του nexus 5 δε γνωρίζω, το 925 ειναι στη μια μέρα ζωής με καθόλου οικονομία και προσοχή στις φορτίσεις για το viber, τα πάμε.. όσοι θέλουν κλίσεις μέσω viber περιμένουν κάποιο update. κατά τα αλλα δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή. και πάμε στο βασικό που δεν έχει το nexus 5.. το premium feeling της συσκευής. Το μέταλλο περιμετρικά και μια ποιότητα κατασκευής που σε κάνει να μη θες να αφήσεις απο το χέρι σου. αυτό το feeling ειναι που έχει κάνει και την apple να πλουτίσει. ούτε οι επεξεργαστές της, ούτε οι εφαρμογές που συναντάς και αλλου. αν έχεις πιάσει το 925 θα ξέρεις για τι πράγμα μιλάω. και τέλος το 925 σε αυτή τη φάση καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του Ts και θα συνεχίσει να τις καλύπτει μέχρι να το βαρεθεί το nexus 5 μέχρι ποτε θα δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς να αρχίσει να ζητάει συντήρηση και χρόνο απο το χρήστη? Συμφωνω οτι ειναι μακρυτερο το nexus 5, αλλα φυσικα επιλεγεις να αγνοεις το μεγαλυτερο πλατος(σημαντικο στις μεγαλες συσκευες που γινονται κουραστικες στη χρηση με ενα χερι, ακριβως λογω οριακου,μεγαλου πλατους) και το μεγαλυτερο βαρος. Ειδικα για μια συσκευη με αισθητα μικροτερη οθονη(4.5" vs 5") ειναι λιγο απαραδεκτο το μεγαλυτερο πλατος λογω μεγαλων bezel. To ιδιο και για το βαρος και αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα που κανουν το 925 πολυ μεγαλο για το μεγεθος της οθονης του. Στο browsing το 925 υστερει αισθητα σε σχεση με ενα lumia 930/nexus 5. Ας πουμε οτι οτο 925 εχει τις επιδοσεις του 1020(στην πραγματικοτητα ειναι λιγο πιο αργο απο το 1020) , δες εδω το χαος που εχει σε σχεση με ενα 930/nexus 5: (κοιταμε nexus 5, lumia 930 και ποσο απεχουν απο lumia 1020) http://www.anandtech.com/show/8441/nokia-lumia-930-review/3 The 930 also has 2 GB of LPDDR3 memory. This combination really kick-starts Windows Phone, which prior to the 1520 had been utilizing dual-core Krait 200 on the upper end models. The implications are dramatic, with the Lumia 930 providing a huge real-world increase in speed. Anyone who believes Windows Phone somehow does not need a faster SoC is kidding themselves, as this device has proven to me. App loading times are much quicker, and app rehydration, which is a huge issue on older devices, is so much quicker that it is almost instant. Skype is well known to all Windows Phone users for having sometimes ridiculous rehydration times, but the Snapdragon 800 almost completely overcomes this handicap. The 930 falls behind the Google Nexus 5 which shares the same SoC, and it is well behind the Snapdragon 801 equipped phones. However the 930 scores almost half of the 1020 which is a great generational leap. A similar situation occurs on Google Octane, with the 930 behind the Nexus 5, but well ahead of last year’s Lumia devices. WebXPRT scores show the same trend. The Snapdragon 800 transforms Windows Phone into a contender. Here the 930 performs well, with a score right around the same score as the iPhone 5s. Performance compared to the dual-core Krait 200 of the Lumia 1020 is once again pretty much doubled. Looking at the rest of the BaseMark scores, it becomes very clear how much of an improvement the 930 is over previous Windows Phones with MSM8960. however we can still get a glimpse at the huge performance leap from the last generation. While still not as quick through the benchmarks as Android and iOS, it is at least in the same room as them now. Performance SummaryOne thing that Anand has harped on with regards to Windows Phone is that it is often on a much older SoC than competitive Android phones. This delta in performance is difficult to turn a blind eye to, even for supporters of the platform. With the 930 and Icon counterpart, Nokia has launched a phone which was on the most current SoC at the time of launch in February, which is a big step forward for Windows Phone performance. With the recent release of the HTC One (M8) for Windows, the platform now has the same SoC as most other flagship Android devices. That is a much bigger deal than many realize. The performance of Windows Phone has always been good on low end hardware, at least as far as the actual OS and animations, but in-app performance could suffer. The Lumia 930 is a breath of fresh air to Windows Phone and this one change alone is quite startling when compared to older devices. Everything feels so much quicker on this phone than older models. While not quite the latest and greatest SoC from Qualcomm, the Snapdragon 800 is a huge step forward from the Snapdragon S4 as clearly seen in the benchmarks. Benchmarks are not how we use the device of course, but they quantify how the phone responds to our actions. Ειναι σαφες οτι τα lumia 930/nexus 5 ειναι αισθητα πιο γρηγορα απο το lumia 925 και εχουν μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.
anttsit Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι σαφές ότι τα μπέντσμαρκσ για μπρόουζερ σε κινητά είναι τόσο ηλίθια και άχρηστη ιδέα, όσο η έννοια "αντοχή στο χρόνο" για κάτι που την ίδια δουλειά θα κάνει και φέτος και του χρόνου. . . . Περιμένω τα κατεβατά κουότ και κόπυ πέιστ, και τις διαπιστώσεις περί τρόλιν κι έλλειψης επιχειρημάτων. (μα τόσο ιψδ ρε παιδί μου; )
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι σαφές ότι τα μπέντσμαρκσ για μπρόουζερ σε κινητά είναι τόσο ηλίθια και άχρηστη ιδέα, όσο η έννοια "αντοχή στο χρόνο" για κάτι που την ίδια δουλειά θα κάνει και φέτος και του χρόνου. Οτι δεν μας βολευει το θεωρουμε ηλιθιο. Φυσικα αγνοουμε εκτος απο benchmarks και τις δηλωσεις για το real-world use. http://www.anandtech.com/show/8441/nokia-lumia-930-review/3 The 930 also has 2 GB of LPDDR3 memory. This combination really kick-starts Windows Phone, which prior to the 1520 had been utilizing dual-core Krait 200 on the upper end models. The implications are dramatic, with the Lumia 930 providing a huge real-world increase in speed. Anyone who believes Windows Phone somehow does not need a faster SoC is kidding themselves, as this device has proven to me. App loading times are much quicker, and app rehydration, which is a huge issue on older devices, is so much quicker that it is almost instant. Skype is well known to all Windows Phone users for having sometimes ridiculous rehydration times, but the Snapdragon 800 almost completely overcomes this handicap. Performance SummaryOne thing that Anand has harped on with regards to Windows Phone is that it is often on a much older SoC than competitive Android phones. This delta in performance is difficult to turn a blind eye to, even for supporters of the platform. With the 930 and Icon counterpart, Nokia has launched a phone which was on the most current SoC at the time of launch in February, which is a big step forward for Windows Phone performance. With the recent release of the HTC One (M8) for Windows, the platform now has the same SoC as most other flagship Android devices. That is a much bigger deal than many realize. The performance of Windows Phone has always been good on low end hardware, at least as far as the actual OS and animations, but in-app performance could suffer. The Lumia 930 is a breath of fresh air to Windows Phone and this one change alone is quite startling when compared to older devices. Everything feels so much quicker on this phone than older models.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα