Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά να πάρω το Htc One M8 με android , ή να περιμένω την έκδοση με wp ? ^_^

Να περιμενεις για την tizen edition! ;)

Πλακα πλακα,να πας να αγορασεις αυτο με το android και στο τελος το μοντελο με τα wp να αποδειχτει το νεο HTC HD2! :P

• Like 1
Δημοσ.

Σου το ξαναεξηγησα αλλά δεν το κατάλαβες. Άντε ακομα μια φορά. 1)Πήρα το πρώτο μου wp8 12/2012. Μετά από μήνες άλλαξα και μάντεψε.... Ξαναπήρα wp8. Και άκου το καλύτερο. Τελευταία έχω ξαναπάρει wp8. Και ενω μπορούσα να ενδιάμεσα να πάρω οποιαδήποτε Android συσκευή ή και μήλο ώστε να μη χρειάζεται τωρα να "δικαιολογώ" την αγορά μου. Η πιθανότητα 2)να με ικανοποιησε/κάλυψε προφανώς δεν περνάει απο το μυαλό σου, ε? Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Μείνε σε αυτό που σου αρέσει αλλα προσπάθησε να 3)μην μειώνεις του άλλους που εχουν διαφορετικές αναγκες/γούστα. Πιστεύω δεν ειναι δύσκολο ακόμα και για σένα..... ;)

Υ.Γ. Περιμένω και μια απάντηση για το αν θεωρείς το bb κατώτερο των WP.....

ενας τροπος υπαρχει για να βγαλουμε ακρη.. "αν θελεις γιατι μαλλον τρολαρεις.."

να μιλαμε για το ιδιο πραμα!!

1) θελεις να μιλησουμε για σενα? τι σου αρεσει, τι σε βολευει? κατσε και γραψε μας οτι θελεις ολο και καποιος θα διαβασει..

τι χρηση κανεις στο smartphone κτλ κτλ.. προφανως τεινεις να διαστρεβλωσεις οτι λεω αλλα τουλαχιστον καν'το με τακτ.. 

πως περασε απο το μυαλο σου οτι μπορει να αναφερομαι ειδικα σε σενα? οπως λεω και στο σχολιο 116 καποιοι τα προτειμουν..

2) 3) η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως αλλα ας μην το παρακανουμε... ετσι? σε 2-3 ποστ στα γραφω οτι δεν ειναι θεμα πως βολευεσαι εσυ...  και δεν μειωνω κανεναν.. ισα ισα..  εγω για 12χρονο wp πηρα.. γιατι πιστευω οτι δεν χρειαζεται τα google maps π.χ.. ή διαφορα updates!

τεινω να απαντω σε ερωτησεις μεμονομενα.. δεν δινω μια απαντηση πασπαρτου για οποια ερωτηση θα κανει μετα ο αλλος... ελπιζω με αυτο το ξεκαθαρο οχι να σε καλυψα!

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο περιεργο που τα θελω μου απλα βγαινουν στην επιφανεια σιγα σιγα απο τη συσκευη που θα παρω. Οπως ειπα, δεν ειμαι power χρηστης, δεν με ενδιαφερουν τα μυρια των apps του android, δεν παιζω παιχνιδια καν (εχω και 3ds/vita γι αυτο), δεν με ενδιαφερει να εχω μια ικανοτατη συσκευη αλλα εντελως παιχνιδακι. 

Ζηταω μια σοβαρη συσκευη πλεον. Στην αρχη ειχα την ιδεα να την περασω σχετικα φτηνα και γι αυτο σκεφτηκα windows τα οποια τρεχουν αψογα σε ολες τις συσκευες ειτε low end, ειτε high end. Αντιθετα το android ειναι δεδομενο οτι χρειαζεσαι δυναμη απο πισω του για να τρεξει. Το moto G και το L9 ii τα φοβαμαι και ταυτοχρονα δεν προσφερουν ολα αυτα που ζηταω. Τα φοβαμαι γιατι τα τηλεφωνα αυτα δεν εχουν δυναμη αρκετη για android. Ειμαι σιγουρος οτι η εμπειρια μου θα φθηνει με τον καιρο.

Ακουω τρομακτικες ιστοριες απο χρηστες που τα τηλεφωνα τους (ακομα και ναυαρχιδες) android που με τον καιρο επιβραδυνονται σημαντικα σε σχεση με το πως τρεχανε τον πρωτο καιρο που τα πηραν. Ολα αυτα δεν τα ακουω για windows. Οσοι εχουν windows τουλαχιστον λειτουργικα δεν εχουν προβληματα. Αυτο για εμενα ειναι selling point στο λειτουργικο και μετα θα ηθελα να το παντρεψω και με μια "δυνατη" κατασκευαστικα συσκευη.  

Δημοσ.

Δεν το δενω σχοινι κορδονι οτι στανταρ θα παρω Windows phone αν υπαρχει κατι αλλο σε android που να ειναι αποδεδειγμενα εξαιρετικο (στην κατηγορια τιμης παντα) και παντα στο ευρως των μεχρι 200 (ή 250 για το εξαιρετικο που λεγαμε). 

αυτο μηνυμα ειχες γραψει στην αρχη.. και οι απαντησεις δεν ηταν ουτε λιγες ουτε πολυπλοκες!

υπαρχουν αποδεδειγμενα εξαιρετικα android...  τοσο εξαιρετικα που εδω και ενα χρονο κρατανε σταθερα τιμη και πωλησεις..

αλλα αφου σου κολλησε lumia.. αυτο παρε..

αν παρεις οτιδηποτε αλλο με το παραμικρο θα το γκρινιαζεις..

η επιλογη ενος smartphone ειναι μια υποκειμενικη διαδικασια.. οπως βλειπεις ο καθενας εχει την αποψη του... οι διαφορες οσο και αν ακουγεται περιεργο ειναι σε αποδεδειγμενα πραματα! 

Δημοσ.

Νωμιζω ότι το 730,είναι μια πολύ καλή συσκευή και φτηνή για να δοκιμάσεις τα wp8.1 και έτσι να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα αν μπορείς ή όχι να "ζήσεις" με τα wp8.1 ή στην τελικη να το διαγραψεις μια για πάντα από την μελλοντική λιστα των υποψηφίων λειτουργικών smartphones!

• Like 1
Δημοσ.

Ζηταω μια σοβαρη συσκευη πλεον. Στην αρχη ειχα την ιδεα να την περασω σχετικα φτηνα και γι αυτο σκεφτηκα windows τα οποια τρεχουν αψογα σε ολες τις συσκευες ειτε low end, ειτε high end. Αντιθετα το android ειναι δεδομενο οτι χρειαζεσαι δυναμη απο πισω του για να τρεξει. Το moto G και το L9 ii τα φοβαμαι και ταυτοχρονα δεν προσφερουν ολα αυτα που ζηταω. Τα φοβαμαι γιατι τα τηλεφωνα αυτα δεν εχουν δυναμη αρκετη για android. Ειμαι σιγουρος οτι η εμπειρια μου θα φθηνει με τον καιρο.

To l9 ii προσφερει ολα αυτα που ζηταγες και δεν σου προσφερε το 630/625, για αυτο αναγκαστηκες να "βαλεις το χερι βαθια στην τσεπη". Μαλιστα τα προσφερει σε μια πιο ποιοτικη συσκευη, με ποιοτικοτερη οθονη και μικροτερα bezel/ελαφρυτερο βαρος, ποιοτικοτερες καμερες και χωρις βασικες ελλειψεις λογω τσιγκουνιας(πχ απουσια αισθητηρα φωτεινοτητας).

Αλλα απο την στιγμη που ανεβηκες σε budget, το 925 ειναι καλυτερο. Οπως ακομα καλυτερο και ταχυτερο ειναι το nexus 5, που φυσικα επιλεγεις να αγνοεις.

Βρηκες δικαιολογια για το lg g2, τωρα κατι θα σκαρφιστεις για το nexus 5.

Δεν ειναι κακο αυτο, προφανως σου εχει κανει κλικ το lumia 925, απλα στα 240€ που κοστιζει θα εχεις μικροτερη αντοχη στο χρονο/χειροτερη εμπειρια χρησης απο το σχεδον παρομοιας τιμης nexus 5.

Δημοσ.

Νωμιζω ότι το 730,είναι μια πολύ καλή συσκευή και φτηνή για να δοκιμάσεις τα wp8.1 και έτσι να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα αν μπορείς ή όχι να "ζήσεις" με τα wp8.1 ή στην τελικη να το διαγραψεις μια για πάντα από την μελλοντική λιστα των υποψηφίων λειτουργικών smartphones!

Εγώ αυτό είπα. Να πάρει wp πρώτα και μετά θα πάει μόνος του στο android.

Δημοσ.

Οπως ειπα, δεν ειμαι power χρηστης, δεν με ενδιαφερουν τα μυρια των apps του android, δεν παιζω παιχνιδια καν (εχω και 3ds/vita γι αυτο), δεν με ενδιαφερει να εχω μια ικανοτατη συσκευη αλλα εντελως παιχνιδακι. 

Ζηταω μια σοβαρη συσκευη πλεον.

με βάση τα παραπάνω, υπάρχει κάποια συσκευή που να ταιριάζει καλύτερα απο το 925?

δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να μην ικανοποιηθείς απο το 925 και με βάση αυτά που θες μια χαρά αντοχή στο χρόνο θα χεις αφού θα δουλεύει όπως την πρώτη μέρα. Αν ήθελες παιχνίδια, απαιτητικές εφαρμογές ή δε ξέρω εγώ τι τότε μπορεί να χρειαζόσουν κάτι πιο δυνατό απο το 925, αλλά δεν είναι αυτή η περίπτωσή σου.

η αντοχή στο χρόνο της κάθε συσκευής εξαρτάται απο το τι ζητάει ο καθένας. Υπό προϋποθέσεις, το 625 έχει την ίδια αντοχή στο χρόνο με το 925, ακόμα και με iPhone ή το ακριβότερο android. Μόνο που το τελευταίο θα πρέπει να το "συντηρείς" και λίγο ώστε να δουλεύει όπως την πρώτη μέρα, τα υπόλοιπα όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό είπα. Να πάρει wp πρώτα και μετά θα πάει μόνος του στο android.

Και να του αρέσει,αφού είπαμε,οτι ειναι δεδομενο οτι δε θα πάρουν τα wp9 σε λιγότερο απο ένα χρόνο,οπόταν η επιστροφή είναι σιγουρακι!

Μάλιστα,τρέχοντας!:P

Δημοσ.

Προσπαθούσα πάνω απο 3-4 μέρες να μπώ στο skype μέχρι που το διέγραψα και προσπάθησα να το κατεβάσω εκ' νέου απο το store (κινητό nokia lumia 610) αγορασμένο το νοέμβριο του 13!!!!!!! στην προνομιακήmad.gif τιμή των 200€, που παρ' όλο που το αντιπάθησα απο την πρώτη στιγμή λόγω λειτουργικού, που μάλλον περισσότερο παιδικό παιχνίδι είναι, σε σχέση με τα αγαπημένα μου windows mobile 6.5 σε διαφορα htc, το κράτησα αφού δοκίμασα και android σε sony χperia και ιphone os σε apple 4s και δεν μπόρεσα να συμπαθήσω κανένα απο τα δύο λειτουργικά αφού πάντα τα συγκρίνω με τα αγαπημένα μου windows mobile που τα είχα απο το 2000 σε διάφορα (ipaq, glofish, qtek...)
Aλλά η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ την microsoft δεν έχει προηγούμενο, ΟΚ το να έχει κάποιος ένα δηθεν mainstream smartphone me wp7.8 και να θέλει να αναβαθμίσει σε wp8 ;h 8.1 είναι υπερβολικό το δέχομαι ΑΛΛΑ οι καραγκιόζηδες αυτής της εταιρίας να σου αφαιρούν κάποιες απο τις ελάχιστες χρήσιμες υπηρεσιές απο το τηλέφωνο σου ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ όπως το skype, ειναι η χειρότερη αντιμετώπιση καταναλωτη ΑΛΛΑ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του,
Κάποια ΖΩΑ σα ρομποτ μπορεί να υπακούσουν και να κάνουν αυτό που τους ζητάει αυτή η εταιρία να αγοράσουν ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, εγώ εκτός απο τα .........ΔΕΝ πρόκειται να τους δώσω κάτι άλλο σε αυτούς τους αλήτες

Δημοσ.

Και να του αρέσει,αφού είπαμε,οτι ειναι δεδομενο οτι δε θα πάρουν τα wp9 σε λιγότερο απο ένα χρόνο,οπόταν η επιστροφή είναι σιγουρακι!

Μάλιστα,τρέχοντας! :P

Τι λεγαμε προηγουμενως:

Βλεπω οτι οσοι προσπαθουν να υπερασπιστουν κατι υποδεεστερο, συχνα χρησιμοποιουν σαν "επιχειρηματα" , λογια που υποτιθεται οτι εχει πει καποιος, χωρις ομως να τα ειπε ποτε.

Δεν χρειαζεται να πεφτουμε τοσα χαμηλα λογω ελλειψης επιχειρηματων. Καλυτερα να χρησιμοποιεις quote αν θελει να απαντησεις/αντικρουσεις κατι που πραγματικα ειπε καποιος.

Διαφορετικα ειναι εμφανες οτι το κανεις λογω απουσιας επιχειρηματων και ετσι η θεση σου ειναι πιο ανισχυρη.

Ακριβως επειδη δεν εχουν ειπωθει τετοιες ανακριβειες, οι απαντησεις που δινουν μερικοι ειναι ή ειρωνικες (λογικο λογω ελλειψης επιχειρηματων) ή λενε πραγματα που υποτιθεται οτι εχει πει καποιος, χωρις ομως να τα ειπε ποτε. Για αυτο και δεν κανουν quote, αλλα απαντανε σε υποτιθεμενες-φανταστικες δηλωσεις..

:P

Δημοσ.

Τι λεγαμε προηγουμενως:

:P

Ειρωνικά

το λέω!

Πάλι βγάζεις αυθερετα συμπεράσματα,για το τι πιστεύουν οι άλλοι!

Πρόσεξε το!

Και αν στο τέλος παρουν τα wp9,εκτός αν εχεις άμεσες πληροφορίες από την ms,τι θα πεις σε όλους όσους τα ζαλιζες ότι δε θα παρουν τα wp9,γι'αυτο να παρουν android?

Μαλλον θα κανείς την πάπια και θα προσπαθείς με άσχετες παρενθέσεις να αλλάξεις θέμα,για να μην παραδεχτείς ότι ελεγες ανακρίβειες!

• Like 1
Δημοσ.

Ειρωνικά

το λέω!

Πάλι βγάζεις αυθερετα συμπεράσματα,για το τι πιστεύουν οι άλλοι!

Πρόσεξε το!

Ειρωνικα το ειπα και εγω, για αυτο εβαλα το χαμογελακι!   :P

Και αν στο τέλος παρουν τα wp9,εκτός αν εχεις άμεσες πληροφορίες από την ms,τι θα πεις σε όλους όσους τα ζαλιζες ότι δε θα παρουν τα wp9,γι'αυτο να παρουν android?

Μαλλον θα κανείς την πάπια και θα προσπαθείς με άσχετες παρενθέσεις να αλλάξεις θέμα,για να μην παραδεχτείς ότι ελεγες ανακρίβειες!

Εδω ομως βλεπω επιμενεις(και οχι ειρωνικα) να λες πραγματα που δεν ειπα.

Σε παρακαλω παρεθεσε/κανε quote που ειπα οτι δεν θα παρουν τα wp9. Και οχι μαλιστα το ειπα, αλλα "τα ζαλιζα σε ολους οτι δεν θα παρουν τα wp9".

Φυσικα δεν θα κανεις τετοιο quote , γιατι προτιμας να λες ανακριβειες και να κατηγορεις τους αλλους για πραγματα που δεν ειπαν λογω ελλειψης επιχειρηματων. 

Κανεις δηλαδη αυτο ακριβως που παρεθεσα πιο πανω:

Βλεπω οτι οσοι προσπαθουν να υπερασπιστουν κατι υποδεεστερο, συχνα χρησιμοποιουν σαν "επιχειρηματα" , λογια που υποτιθεται οτι εχει πει καποιος, χωρις ομως να τα ειπε ποτε.

Δεν χρειαζεται να πεφτουμε τοσα χαμηλα λογω ελλειψης επιχειρηματων. Καλυτερα να χρησιμοποιεις quote αν θελει να απαντησεις/αντικρουσεις κατι που πραγματικα ειπε καποιος.

Διαφορετικα ειναι εμφανες οτι το κανεις λογω απουσιας επιχειρηματων και ετσι η θεση σου ειναι πιο ανισχυρη.

Ακριβως επειδη δεν εχουν ειπωθει τετοιες ανακριβειες, οι απαντησεις που δινουν μερικοι ειναι ή ειρωνικες (λογικο λογω ελλειψης επιχειρηματων) ή λενε πραγματα που υποτιθεται οτι εχει πει καποιος, χωρις ομως να τα ειπε ποτε. Για αυτο και δεν κανουν quote, αλλα απαντανε σε υποτιθεμενες-φανταστικες δηλωσεις..

• Like 1
Δημοσ.

Ειρωνικα το ειπα και εγω, για αυτο εβαλα το χαμογελακι! :P

:

Με μπερδεψες όμως και το χαμογελακι στο τέλος,ούτε που το πρόσεξα!:D

Και όχι δεν είχα την όρεξη να διαβάσω τι έχει τυπωθεί από όλους σε 11 σελίδες vs!

Γι'αυτο η απαντηση σου με έκανε να πιστέψω ότι εισουν ένας απ'αυτους που θεωρούν την περίπτωση των 7.8,είναι το παράδειγμα για το μελλον!

Σόρυ για το λάθος μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...