Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παιδες ηρεμα λιγο με τους χαρακτηρισμους. Επισης ενα νημα κλειδωνεται οταν πρεπει να κλειδωθει και οχι πιο πριν. Συνεχιστε ηρεμα κι ωραια παρακαλω.

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλάς για ένα μόνιμο πρόβλημα που παρουσιάζεται σε ένα λειτουργικό (notifications και viber στα wp8) και το συγκρίνεις με ένα μεμονωμένο glitch το οποίο κατα 99% να μην παρουσιαστεί σε κάποιον χρήστη. 

Στα δύο χρόνια χρήσης του nexus 4 ποτέ δεν μου έχει crashaρει ο dialer. Στα δύο χρόνια που χρήσης iphone, αρκετές φορές δεν ανταποκρινόταν. Στους 6-7 μήνες χρήσης του Ativ S(wp 8) ποτέ δεν δούλεψε το viber όπως πρέπει... Οπότε ή αλλα λόγια να αγαπιόμαστε κουβέντα κάνουμε, η απλά τρολλάρεις... 

SGS2,2xSGS3,SNOTE3 και HTC one.Αυτα ειναι τα android κινητα που ειχα και εχω επαφη,λογο του οτι με ΔΙΚΗ μου προτροπη/επιλογη τα εχουν οι πολυ κοντινοι μου ανθρωποι(η αδελφη μου(sgs3),η κοπελα μου(δωρο απο μενα sgs 3) και τα τηλεφωνα του μικρου αδελφου της κοπελας μου(sgs2&note 3) και το htc one το ξαδελφακι μου ) και ΟΛΑ λιγοτερο ή περισσοτερο ειχαν θεματα με τους dialer τους,με τα samsung ΟΛΑ να χρειαστικε και reboot για να στροσουν.Για το htc ξερω οτι κολλαει καποιες φορες,αλλα δε ξερω,αν χρειαστικε και καποιες φορες reboot!

Αυτα για να καταλαβεται και εσυ και ο haha,2 πραγματακια:

1.Κανενας απο τους γνωστους μου,αν ημουν προκατελημενος με το android,δε θα ειχε android κινητο.Και αν προσεξατε, ολα ηταν του 400+,ναυαρχιδες!!!

2.Δεν ειστε μονο εσεις που εχεται επαφη με πολλα κινητα με android.Γι'αυτο γελω οταν σας ακουω οτι ολα ειναι μελι γαλα με τα android!

Ειναι σαν ακουω τα fanboys της apple,να επιμενουν οτι  τα προιντα της apple δεν χαλανε ποτε και ολα λειτουργουν τελεια σ'αυτα και ΟΣΟΙ αντιμετωπιζουν θεματα φτεναι ΠΑΝΤΑ οι ιδιοι!!!

Ξεχασα,να αναφαιρω και το sgs4,του κολλητου μου και αυτος μεσα στην λιστα των samsung με τα αναγκαστικα reboot!

Υ.Γ.Και μη ερθετε να μου πειτε οτι διαλεγω κινητα android για τους δικους μου,αρα ειναι καλυτερο!Γιατι απλα διαλεγω κινητα με βαση τι θελει και τι αναγκες εχουν ΑΥΤΟΙ και οχι ΕΓΩ!

Αν θελουν να αλλαζουν καθε τριες και λιγο να αλλαζουν τα εικονιδια και τα wallpeppers(οι κοπελες),ΔΕΝ μπορω να τους χωσω τα wp!Λογικο ετσι?

Το θεμα με το android ειναι οσο εγω τρωω ωρες απειρες στα forum και στο xda,για να τους τα κραταω σε καλη κατασταση και να διορθωνω τα θεματα που εχουν,θα συνεχισουν να παιρνουν android.

Το κακο ειναι οτι αρχισα να κουραζομαι.

Δημοσ.

Οποτε επιβεβαιωνεις οτι αυτα που εχεις επαφη δεν είχαν καμμια σχέση με τα κινητά που προταθηκαν εδω και απλα αποπροσανατολιζουν την συζήτηση.

Επισης, αντίστοιχα και εγω εχω χρειαστει να κάνω restart απλα για να παρω τηλ σε htc 8s κ το ιδιο κάποια αλλα wp κινητα φιλων μου. Αλλα δεν το γενικευω, σε αντίθεση με εσένα.

Ειπαμε να μιλήσουμε για το ποσο κανει ενα wp αντιστοιχων επιδοσεων/αντοχης στο χρόνο με ποιοτικη οθονη αναλυσης 720p, με ικανοποιητικες καμερες, μικρα bezel οπως στο lg l9 ii των 139€(ή του moto g μεχρι προσφορά που επαιζε χαμηλοτερα απο οτι τωρα) , αλλα οταν τελειωνουν τα επιχειρήματα αρχιζει η ειρωνια και ο αποπροσανατολισμος της συζήτησης.

Και ετσι φαίνεται ποιος δεν μπορεί να στηρίξει τη θέση του...

Δημοσ.

Οποτε επιβεβαιωνεις οτι αυτα που εχεις επαφη δεν είχαν καμμια σχέση με τα κινητά που προταθηκαν και απλα αποπροσανατολιζουν την συζήτηση.

Επισης, αντίστοιχα και εγω εχω χρειαστει να κάνω restart απλα για να παρω τηλ σε htc 8s κ το ιδιο κάποια αλλα wp κινητα φιλων μου. Αλλα δεν το γενικευω, σε αντίθεση με εσένα.

Δεν επιβεβαιωνω τιποτα haha,ουτε οτι κολλαει,ουτε οτι δεν κολλαει.Δε με νοιαζει πλεον.

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα με βαση τη δικη του εμπειρια και οχι με το τι του λεει ο καθε haha και ο καθε ektor7 στο καθε insomnia!

Ο ts αν παρει το android κινητο και στο 6 μηνο,αρχισει να κολλαει,παρα τις διαβεβαιοσεις ολων μας οτι δε προκειται να γινει κατι τετοιο,δε θα παρει πισω τα λεφτα του και κυριως οχι απο μας και αυτος θα πρεπει να αντιμετοπησει και να υποστει τη ολη κατασταση!

Υ.Γ.Αυθερετα haha ειπες οτι εχω επιβεβαιωσει οτι το viber δεν δουλευει σωστα στα wp8 κινητα!

Η αληθεια ομως ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΩ  την παραμικρη ιδεα αν δουλευει ή οχι στα wp8,γιατι δεν εχω επαφη και το htc hd2 που εχω για μενα τρεχει wp7.8 εδω και 2 χρονια!

Δημοσ.

Ο ts αν παρει το android κινητο και στο 6 μηνο,αρχισει να κολλαει,παρα τις διαβεβαιοσεις ολων μας οτι δε προκειται να γινει κατι τετοιο,δε θα παρει πισω τα λεφτα του και κυριως οχι απο μας και αυτος θα πρεπει να αντιμετοπησει και να υποστει τη ολη κατασταση!

Μπορουσες και καλύτερα..

Ειπαμε να μιλήσουμε για το ποσο κανει ενα wp αντιστοιχων επιδοσεων/αντοχης στο χρόνο με ποιοτικη οθονη αναλυσης 720p, με ικανοποιητικες καμερες, μικρα bezel οπως στο lg l9 ii των 139€(ή του moto g μεχρι προσφορά που επαιζε χαμηλοτερα απο οτι τωρα) , αλλα οταν τελειωνουν τα επιχειρήματα αρχιζει η ειρωνια και ο αποπροσανατολισμος της συζήτησης ή τα ασχετα/αστηριχτα.

Δημοσ.

Μπορουσες και καλύτερα..

Ειπαμε να μιλήσουμε για το ποσο κανει ενα wp αντιστοιχων επιδοσεων/αντοχης στο χρόνο με ποιοτικη οθονη αναλυσης 720p, με ικανοποιητικες καμερες, μικρα bezel οπως στο lg l9 ii των 139€(ή του moto g μεχρι προσφορά που επαιζε χαμηλοτερα απο οτι τωρα) , αλλα οταν τελειωνουν τα επιχειρήματα αρχιζει η ειρωνια και ο αποπροσανατολισμος της συζήτησης ή τα ασχετα/αστηριχτα.

Παραδειγμα εφερα,δε σημαινει οτι θα συμβει ή οτι πιστευω οτι ετσι θα γινει!

Απλα σταματηστε να ειστε σαν τα fanboys της apple για το λογισμικο που σας αρεσει!

Δημοσ.

Παραδειγμα εφερα,δε σημαινει οτι θα συμβει ή οτι πιστευω οτι ετσι θα γινει!

Απλα σταματηστε να ειστε σαν τα fanboys της apple για το λογισμικο που σας αρεσει!

Θελω να μου παραθεσεις ποτε ειπα κατι λαθος για τα 2 λειτουργικα ωστε να με χαρακτηρισεις fanboy.

Ημουν εγω που ειπα οτι δεν μετραει η αναλυση της οθονης στα wp;

Ημουν εγω που ειπα οτι δεν ειναι μονο η αναλυση σημαντικο χαρακτηριστικο της οθονης και μετρανε και αλλα χαρακτηριστικα(παρολο που και στα υπολοιπα χαρακτηριστικα, πχ contrast υστερουν τα wp αντιστοιχης τιμης με moto g/lg l9 ii ) ;

Hμουν εγω που ειπα οτι το moto g δεν εχει ραδιο;

Ημουν εγω που ειπα οτι δουλευει μια χαρα το viber  στα wp , ενω οι περισσοτεροι χρηστες wp ακομα και σε αυτο το thread αναφερουν προβληματα;

Ημουν εγω που ειπα οτι το 625 εχει ιδια αντοχη στο χρονο (δηλαδη ο χρηστης του θα θελει να τα κρατησει το ιδιο χρονικο διαστημα πριν θελησει αναβαθμιση για καλυτερες επιδοσεις,οθονη κλπ) με ενα lumia 925/930;

Ημουν εγω αυτος που ελεγα για 36 μηνες "υποστηριξης updates του λογισμικου μεχρι και το 2017" παρασυροντας τον topic starter να νομιζει οτι θα εχει την τελευταια εκδοση λειτουργικου μεχρι το 2017;

Γιατι ολες αυτες οι ανακριβειες ειπωθηκαν εδω μεσα.

Ακριβως επειδη δεν εχω πει τετοιες ανακριβειες, οι απαντησεις που δινουν μερικοι ειναι ή ειρωνικες (λογικο λογω ελλειψης επιχειρηματων) ή λενε πραγματα που υποτιθεται οτι εχει πει καποιος, χωρις ομως να τα ειπε ποτε. Για αυτο και δεν κανουν quote, αλλα απαντανε σε υποτιθεμενες-φανταστικες δηλωσεις..

Δημοσ.

"TROLL MODE ON"

Και για την ιστορία:

lumia 630 από 122,80

moto g 8gb από 164,99, δηλαδή 34% ακριβότερο, διότι, μην το ξεχνάμε, συγκρίνουμε κινητά στα ίδια χρήματα, τι δεν καταλαβαίνετε;

23/5/2014

moto g 8gb  159 ελαχιστη τιμη "planetmobile-e-shop" 

8/9/2014

moto g 8gb 164,99€ "στο μαγαζι katanou, στα αλλα παιρνει αυξηση πανω απο 13

Στα μαθηματικα αυτο λεγεται αυξηση 6

τι και αν ειναι κινητο του 2013? ακομα και τωρα ειναι ενα απο τα κορυφαια! με σταθερη τιμη και αρκετες πωλησεις 

23/5/2014 

lumia 630 163€ Mmplanet

8/9/2014

lumia 630 122,60€ σε καμια 10αρια καταστηματα

επεσε δηλαση κατα 40περιπου η κινηταρα μεσα σε μολις 4 μηνες!

οσοι το εχουν σε αποθεμα προσπαθουν σε τιμες κοστους να τα ξεφορτωθουν στο πρωτο υποψηφιο θυμα.. και μετα να διαβαζουν τετοια και παρομοια θεματα περι ανωτερωτητας wp και να κλαινε απο τα γελια!

ναι ξερω.. δεν κολλανε, εχουν ωραιες καμπυλες, design, χρωματα, δεν ειναι σουπα.. "λιγοι το εχουν, εκλεκτοι! ξεχωριστοι!!!!"

Το πηρα και εγω αποφαση.. θα παρω wp γιατι....  εχουν design.. ανατριχιασα!

"troll mode OFF"

να φανταστω οτι αυτοι που υποστηριζουν τα wp εχουν κιολας?

Και για να μην κοροιδευουμε οι περισσοτεροι που εχουν wp πηραν απλα μοντελο για κανα 200 χωρις να εχουν πιασει wp και τωρα απλα το συνηθισαν..  τους φαινεται τελειο γιατι πως αλλιως θα δικαιολογησουν την αγορα? ε?

(το troll mode μαλλον χαλασε!!)

• Like 1
Δημοσ.

"TROLL MODE ON"

23/5/2014

moto g 8gb  159 ελαχιστη τιμη "planetmobile-e-shop" 

8/9/2014

τι και αν ειναι κινητο του 2013? ακομα και τωρα ειναι ενα απο τα κορυφαια! με σταθερη τιμη και αρκετες πωλησεις 

23/5/2014 

lumia 630 163€ Mmplanet

8/9/2014

lumia 630 122,60€ σε καμια 10αρια καταστηματα

οσοι το εχουν σε αποθεμα προσπαθουν σε τιμες κοστους να τα ξεφορτωθουν στο πρωτο υποψηφιο θυμα.. και μετα να διαβαζουν τετοια και παρομοια θεματα περι ανωτερωτητας wp και να κλαινε απο τα γελια!

ναι ξερω.. δεν κολλανε, εχουν ωραιες καμπυλες, design, χρωματα, δεν ειναι σουπα.. "λιγοι το εχουν, εκλεκτοι! ξεχωριστοι!!!!"

Το πηρα και εγω αποφαση.. θα παρω wp γιατι....  εχουν design.. ανατριχιασα!

Και για να μην κοροιδευουμε οι περισσοτεροι που εχουν wp πηραν απλα μοντελο για κανα 200 χωρις να εχουν πιασει wp και τωρα απλα το συνηθισαν..  τους φαινεται τελειο γιατι πως αλλιως θα δικαιολογησουν την αγορα? ε?

"troll mode OFF"

Fixed.

Δημοσ.

"TROLL MODE ON"

23/5/2014

moto g 8gb 159 ελαχιστη τιμη "planetmobile-e-shop"

8/9/2014

23/5/2014

lumia 630 163Mmplanet

8/9/2014

lumia 630 122,60σε καμια 10αρια καταστηματα

οσοι το εχουν σε αποθεμα προσπαθουν σε τιμες κοστους να τα ξεφορτωθουν στο πρωτο υποψηφιο θυμα.. και μετα να διαβαζουν τετοια και παρομοια θεματα περι ανωτερωτητας wp και να κλαινε απο τα γελια!

Το πηρα και εγω αποφαση.. θα παρω wp γιατι.... εχουν design.. ανατριχιασα!

"troll mode OFF"

Και για να μην κοροιδευουμε οι περισσοτεροι που εχουν wp πηραν απλα μοντελο για κανα 200 χωρις να εχουν πιασει wp και τωρα απλα το συνηθισαν.. τους φαινεται τελειο γιατι πως αλλιως θα δικαιολογησουν την αγορα? ε?

Σου το ξαναεξηγησα αλλά δεν το κατάλαβες. Άντε ακομα μια φορά. Πήρα το πρώτο μου wp8 12/2012. Μετά από μήνες άλλαξα και μάντεψε.... Ξαναπήρα wp8. Και άκου το καλύτερο. Τελευταία έχω ξαναπάρει wp8. Και ενω μπορούσα να ενδιάμεσα να πάρω οποιαδήποτε Android συσκευή ή και μήλο ώστε να μη χρειάζεται τωρα να "δικαιολογώ" την αγορά μου. Η πιθανότητα να με ικανοποιησε/κάλυψε προφανώς δεν περνάει απο το μυαλό σου, ε? Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Μείνε σε αυτό που σου αρέσει αλλα προσπάθησε να μην μειώνεις του άλλους που εχουν διαφορετικές αναγκες/γούστα. Πιστεύω δεν ειναι δύσκολο ακόμα και για σένα.....;)

Υ.Γ. Περιμένω και μια απάντηση για το αν θεωρείς το bb κατώτερο των WP.....

Δημοσ.

Τελικά να πάρω το Htc One M8 με android , ή να περιμένω την έκδοση με wp ? ^_^

Αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά με android προφανώς. Εκτός κι αν το Sense το βγάλουν touchwiz οι... φωστήρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...