Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιπαμε, δυο μετρα και δυο σταθμα/"αναγκες" που προσαρμοζονται αναλογα με το που πλεονεκτουν συγκεκριμενα κινητα..

Προφανως σου εχει κανει κλικ το lumia 925(το οποιο ειναι καλο κινητο, καμμια σχεση με τα φθηνα lumia που κοιταγες αρχικα και κοστιζουν παρομοια με το ανωτερο moto g), απλα στα 240€ που κοστιζει θα εχεις μικροτερη αντοχη στο χρονο/χειροτερη εμπειρια χρησης απο τα σχεδον παρομοιας τιμης nexus 5/lg g2.

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aφου ψαχνεις αυτοκινητο και οχι "παιχνιδι"(για να χρησιμοποιησω την αναλογια σου), γιατι κοιταγες για το lumia 630?

Δυο μετρα και δυο σταθμα.

Γιατι το αρχικο μου οριο κοστους ηταν κατω των 200 ευρω για windows phone και το 630 ηταν η ποιο λογικη επιλογη και στην πορεια βγηκαν οι επομενες επιλογες. 

Τα δυο μετρα και δυο σταθμα μονος σου τα εβαλες. Συγκρινουμε Like for like -για εμενα- και οχι γενικοτερα. Το γενικοτερα δεν με ενδιαφερει. Μια συσκευη ας εχει 1000 καλα πανω της, αν δεν εχει κατι που πραγματικα ζηταω απο αυτην τοτε τρωει ακυρο (οπως το LG G2 το οποιο εχει ολα τα καλα αλλα κατασκευαστικα ειναι σαν παιχνιδακι της playschool, συσκευη των 300 ευρω και να τριζει πλαστικουρα οταν την πιανεις απλα απαραδεκτο). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι το αρχικο μου οριο κοστους ηταν κατω των 200 ευρω για windows phone και το 630 ηταν η ποιο λογικη επιλογη και στην πορεια βγηκαν οι επομενες επιλογες. 

Τα δυο μετρα και δυο σταθμα μονος σου τα εβαλες. Συγκρινουμε Like for like -για εμενα- και οχι γενικοτερα. Το γενικοτερα δεν με ενδιαφερει. Μια συσκευη ας εχει 1000 καλα πανω της, αν δεν εχει κατι που πραγματικα ζηταω απο αυτην τοτε τρωει ακυρο (οπως το LG G2 το οποιο εχει ολα τα καλα αλλα κατασκευαστικα ειναι σαν παιχνιδακι της playschool, συσκευη των 300 ευρω και να τριζει πλαστικουρα οταν την πιανεις απλα απαραδεκτο). 

Tα δυο μετρα και δυο σταθμα δεν το εβγαλα μονος μου.

Ενδεικτικα τι ζηταγες αρχικα:

Να ξερετε οτι αν περασω τωρα εχω ηδη στη λιστα μου το 630 αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει τα λεφτα του μιας και του λειπουν βασικα στοιχεια (οπως το φλας στην καμερα). 

Η χρηση του θα ειναι απλη, λιγο internet, λιγο skype-viber, λιγο μουσικη, λιγο βιντεο και γενικα ελαφρια χρηση με καθολου παιχνιδια. 

Ζηταγες skype-viber και δεν ζηταγες 16gb, ουτε ζηταγες κορυφαια καμερα .

Το 630 δεν εκανε για skype, δεν ειχα καν μπροστινη καμερα. Η πισω δεν ειχε καν φλας, χωρια οτι ειχε κακη οθονη.

Το moto g σε παρομοια χρηματα* εκανε και με το παραπανω για αυτο που ζηταγες. 

Μετα αναπροσαρμοστηκαν οι "αναγκες" σου.

Λογικο γιατι με τα ~150€ του moto g δεν μπορουσες να βρεις κατι αντιστοιχο σε windows phone, οπου "χρειαζεται να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη", οπως λες. 

Για αυτο ανεβηκες στα 250€ του lumia 925 και προσαρμοσες τις αναγκες σου γυρω απο τα μειονεκτηματα και τα πλεονεκτηματα του.

Τελος, εκτος απο το g2 , υπαρχει το nexus 5(ποιοτικη κατασκευη) στα 290€. Αλλα οπως ειπα και προηγουμενως, ολο και κατι θα του βρεις αρνητικο. Υπαρχει και τo z1 compact (πιο ποιοτικη συσκευη απο το 925) με πολλα εξτρα features,αδιαβροχο, ανθεκτικο στη σκονη, ταχυτερο, μπαταρια κλπ. Ειναι βεβαια ακριβοτερο κατα 35% απο το lumia 925.

Φυσικα τα αρνητικα του 925 δεν σε απασχολουν(ακομα και αν ειναι σημαντικα, οπως πχ η αυτονομια).

*Y.Γ.:Ακομα και 16gb ή microsd να ειχε στην τιμη αυτη to μοτο γ , παλι πιστευω οτι δεν θα το προτιμουσες , παρολο την καλυτερη οθονη, επιδοσεις, αντοχη στο χρονο. Αλλωστε υπαρχει και το lg l9 ii σε αυτα τα χρηματα με microsd, καλυτερη καμερα, σχεδον παρομοιες επιδοσεις και οθονη με το moto g . 

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Καλώς ή κακώς τα WP είναι ένα σύστημα το οποίο κάποια στιγμή θα σε κρεμάσει, είτε θα χάσεις ειδοποίηση, είτε δεν θα κάνει sync το viber, είτε θα έχεις τα μισά features σε εφαρμογές σε σχέση με άλλα λειτουργικά.

Αλλά κατά τα άλλα είναι πιο smooth από το Android σε συσκευές των 100€...

Ενα λεπτο να σκεφτω που θα ηταν προτιμοτερο να με κρεμασει ενα λογισμικο για το τηλεφωνο μου?

Στο viber ή στο dialer-gsm κλιση???

Δυσκολη αποφαση!:P

• Like 1
Δημοσ.

Ενα λεπτο να σκεφτω που θα ηταν προτιμοτερο να με κρεμασει ενα λογισμικο για το τηλεφωνο μου?

Δυσκολη αποφαση! :P

(Aρχικα, ειναι θετικο που αλλος ενα παρεδεχεται τα προβληματα των wp με τις ειδοποιησεις και το viber, γιατι προηγουμενως αλλοι ελεγαν το αντιθετο λογω κολληματων.)

Ποιο απο τα τηλεφωνα που συζηταμε εδω μπορει να σε κρεμασει σε gsm κληση;;

Δεν χρειαζεται πετωντας κατι ασχετο να αποσυντονιζουμε την συζητηση  επειδη υποστηριζουμε κατι υποδεεστερο σε παρομοια χρηματα.

Δημοσ.

Το εχουμε ξαναπει:

Μιλαμε για το moto g 8gb , το απλο, οχι το 4g.

Aφου ψαχνεις αυτοκινητο και οχι "παιχνιδι"(για να χρησιμοποιησω την αναλογια σου), γιατι κοιταγες για το lumia 630?

Δυο μετρα και δυο σταθμα.

Οπως ειπαμε και παραπάνω, συγκρίνουμε κινητα σχετικα παρόμοιων τιμων..

Γιατί όχι το 4g??? Ανόμοια πράγματα α συγκρίνεις??? 4g και 16gb και τα δυο. Έτσι συγκρινει ο κόσμος.

Επίσης το vibe το οποίο δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, δεν με εχει κρεμάσει άλλα εχω ακούσει κι εγώ παράπονα. Σε κάποιους εχει στρώσει με μια απλή επανεγκατάσταση.

Δημοσ.

(Aρχικα, ειναι θετικο που αλλος ενα παρεδεχεται τα προβληματα των wp με τις ειδοποιησεις και το viber, γιατι προηγουμενως αλλοι ελεγαν το αντιθετο λογω κολληματων.)

Ποιο απο τα τηλεφωνα που συζηταμε εδω μπορει να σε κρεμασει σε gsm κληση;;

Δεν χρειαζεται πετωντας κατι ασχετο να αποσυντονιζουμε την συζητηση  επειδη υποστηριζουμε κατι υποδεεστερο σε παρομοια χρηματα.

Γιατι ρωτας?

Δεν ειχα ποτε android κινητο/συσκευη τα 4χρονια που εχω επαφη με smartphones,γι'αυτο και δε μου ετυχε ποτε να με κρεμμασει και μενα και την κοπελα μου,o dialer και να του κανω reboot για να ξεκολλησει και να παρουμε τηλ!

Απλα καποιες φημες εχω ακουσει οτι κολλαει και γενικα πολλες φορες να μην μπορεις να κανεις ενα αναγκαιο τηλεφωνημα.

Ισως απλα να ειναι φημες,δε ξερω!;)

• Like 2
Δημοσ.

καταλαβαινεις οτι αυτο που εγραψες δεν εχει καμια επαφη με αυτο που εγραψα εγω ετσι?

Το αντιθετο. Είναι ακριβώς αυτό που είπες ευ και με το ιδιο επιχείρημα. Απλά, άλλες φορες βολεύει και άλλες όχι.....;)

Υ.Γ. Φαντάζομαι πως για σένα το bb είναι χειρότερο του wp, ε?

Δημοσ.

Γιατί όχι το 4g??? Ανόμοια πράγματα α συγκρίνεις??? 4g και 16gb και τα δυο. Έτσι συγκρινει ο κόσμος.

Γιατι ο φιλος δεν εχει πει οτι χρειαζεται 4g.

Αλλωστε, πιο πριν εχω πει οτι δεν αξιζει το motο g 16gb.

Οπως δεν αξιζει και το lumia 630 που ηταν σε παρομοια σχετικα χρηματα με το moto g 8gb.

Για να σου αντιστρεψω την ερωτηση:

μπορεις να βρεις ενα windows phone με τις επιδοσεις/αντοχη στο χρονο και την οθονη του moto g 8gb/lg l9 ii(140€)  που επαιζε στα ~150€;;

Να το προτεινουμε και στον φιλο πιο πανω που παει να παρει το lumia 630. Ξερεις, αυτο με την φθηνιαρικη οθονη, χωρις μπροστινη καμερα, χωρις φλας, με αισθητα υποδεεστερο browsing, τεραστια bezel και βαρος λογω φθηνιαρικου design, μικρη αυτονομια κλπ.

--------------------------

Γιατι ρωτας?

Δεν ειχα ποτε android κινητο/συσκευη τα 4χρονια που εχω επαφη με smartphones,γι'αυτο και δε μου ετυχε ποτε να με κρεμμασει και μενα και την κοπελα μου,o dialer και να του κανω reboot για να ξεκολλησει και να παρουμε τηλ!

Απλα καποιες φημες εχω ακουσει οτι κολλαει και γενικα πολλες φορες να μην μπορεις να κανεις ενα αναγκαιο τηλεφωνημα.

Ισως απλα να ειναι φημες,δε ξερω! ;)

Ρωταω γιατι εσυ το ανεφερες, οποτε ολο και καποια σχεση θα εχει με τα κινητα που συζηταμε.

Και εγω εχω δει απο πρωτο χερι να χανω κλησεις και να θελει reboot με το htc 8s, αλλα δεν τα γενικευω και ουτε προσπαθω να αποπροσανατολισω την συζητηση.

Αλλα απο οτι καταλαβα εσυ απλας πεταξες κατι ανακριβειες(φαινεται στο 2ο ποστ σου που λες οτι δεν ξερεις κλπ) προσπαθωντας να καλυψεις τα προβληματα του viber στα wp.(τουλαχιστον εσυ τα παραδεχεσαι)

Δημοσ.

Γιατι ο φιλος δεν εχει πει οτι χρειαζεται 4g.

Αλλωστε, πιο πριν εχω πει οτι δεν αξιζει το motο g 16gb.

Οπως δεν αξιζει και το lumia 630 που ηταν σε παρομοια σχετικα χρηματα με το moto g 8gb.

Για να σου αντιστρεψω την ερωτηση:

μπορεις να βρεις ενα windows phone με τις επιδοσεις/αντοχη στο χρονο και την οθονη του moto g 8gb/lg l9 ii(140€)  που επαιζε στα ~150€;;

Να το προτεινουμε και στον φιλο πιο πανω που παει να παρει το lumia 630. Ξερεις, αυτο με την φθηνιαρικη οθονη, χωρις μπροστινη καμερα, χωρις φλας, με αισθητα υποδεεστερο browsing, τεραστια bezel και βαρος λογω φθηνιαρικου design, μικρη αυτονομια κλπ.

--------------------------

Ρωταω γιατι εσυ το ανεφερες, οποτε ολο και καποια σχεση θα εχει με τα κινητα που συζηταμε.

Και εγω εχω δει απο πρωτο χερι να χανω κλησεις και να θελει reboot με το htc 8s, αλλα δεν τα γενικευω και ουτε προσπαθω να αποπροσανατολισω την συζητηση.

Αλλα απο οτι καταλαβα εσυ απλας πεταξες κατι ανακριβειες(φαινεται στο 2ο ποστ σου που λες οτι δεν ξερεις κλπ) προσπαθωντας να καλυψεις τα προβληματα του viber στα wp.(τουλαχιστον εσυ τα παραδεχεσαι)

Για τον haHa και την πέρι αντοχή στον χρόνο: his-trolling-level-is-over-9000-thumb.jp

On topic τώρα νομίζω ότι το θέμα πρέπει να κλειδώσει.

Δημοσ.

Για τον haHa και την πέρι αντοχή στον χρόνο: his-trolling-level-is-over-9000-thumb.jp

On topic τώρα νομίζω ότι το θέμα πρέπει να κλειδώσει.

Oταν καποιος δεν εχει επιχειρηματα, τοτε καταφευγει στην ειρωνια και στο trolling.

Θα μπορουσα και εγω να "απαντησω" με αντιστοιχη ειρωνια:

Για αυτους που πιστευουν οτι το lumia 630 εχει ιδια αντοχη στον χρόνο με το lumia 925 ή το lumia 930: his-trolling-level-is-over-9000-thumb.jp

αλλα προτιμω να χρησιμοποιω επιχειρηματα.

Δημοσ.

Και για την ιστορία:

lumia 630 από 122,80

moto g 8gb από 164,99, δηλαδή 34% ακριβότερο, διότι, μην το ξεχνάμε, συγκρίνουμε κινητά στα ίδια χρήματα, τι δεν καταλαβαίνετε;

Δείτε και το review του gsmarena για το 630 και πόσο φτηνιάρικο είναι, η οθόνη του δε βλέπεται, η κάμερα είναι για τα μπάζα και άλλες μεγάλες αλήθειες της εποχής μας.
Και, επίσης, είναι γνωστό ότι skype χωρίς κάμερα δε χρησιμοποιεί κανείς (τι; είναι και για ίνσταντ μέσατζιν; απάτη της m$ και των κολλημένων πληρωμένων τρολ των γουιν, σίγουρα θα κολλάει και θα παίρνει φωτιά το κινητό!).
:P

Δημοσ.

Και για την ιστορία:

lumia 630 από 122,80

moto g 8gb από 164,99, δηλαδή 34% ακριβότερο, διότι, μην το ξεχνάμε, συγκρίνουμε κινητά στα ίδια χρήματα, τι δεν καταλαβαίνετε;

Δείτε και το review του gsmarena για το 630 και πόσο φτηνιάρικο είναι, η οθόνη του δε βλέπεται, η κάμερα είναι για τα μπάζα και άλλες μεγάλες αλήθειες της εποχής μας.

Εκει φθασαμε..

Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα, τοτε επειδη αλλαξαν οι τιμες , καθισταμε ακυρα τα επιχειρηματα που γραφονταν οταν ηταν παρομοιες οι τιμες.. Το trolling στην καλυτερη του φαση οπως θα ελεγες και εσυ.

Ταυτοχρονα , αγνοουμε αλλα κινητα που εχουν προταθει και ειναι σε κοντινες τιμες και εχουν ποιοτικη  οθονη,  μπροστινη καμερα, πισω καμερα  με φλας,  ανωτερο browsing, μικροτερα bezel και βαρος λογω ανωτερου design, μεγαλυτερη αυτονομια.

Κλεινουμε τα ματια δηλαδη στο lg l9 ii των 139€. (13% ακριβοτερο απο το lumia 630, που ενδεικτικα δεν εβαλαν καν αισθητηρα φωτεινοτητας και πρεπει να αλλαζεις χειροκινητα την φωτεινοτητα αναλογα αν εισαι στον ηλιο, σε εσωτερικο χωρο, στο σκοταδι)

Δεν παει να τα εχουμε προτεινει εδω και τοσα μηνυματα:

Y.Γ.: Αν καποιος θελει αρκετο χωρο , αλλα ταυτοχρονα θελει και αξιοπρεπη οθονη χωρις να φθασει στο επιπεδο τιμων του lumia 925/lg g2/nexus5, τοτε κοιταει στο lg l9 ii που παιρνει microsd.

Eιναι μαλιστα αρκετα φθηνο(κατω απο 150€) και εχει πολυ μαζεμενες διαστασεις: εχει 4.7" οθονη , αλλα ειναι μικροτερο και ελαφρυτερο απο το lumia 925 των 4.5"(το οποιο εχει πλατος μεγαλυτερο απο το nexus 5 των 5").

Αν εισαι troll και δεν βολευει τα επιχειρηματα σου, θα το αγνοεις το lg l9 ii. Μεχρι να ανεβει η τιμη του, ωστε σαν σωστο troll να πεις οτι ειναι αισθητα ακριβοτερο και λανθασμενα γινοταν προηγουμενως η συγκριση.

--------------------------------------

Και, επίσης, είναι γνωστό ότι skype χωρίς κάμερα δε χρησιμοποιεί κανείς (τι; είναι και για ίνσταντ μέσατζιν; απάτη της m$ και των κολλημένων πληρωμένων τρολ των γουιν, σίγουρα θα κολλάει και θα παίρνει φωτιά το κινητό!).

Βλεπω οτι οσοι προσπαθουν να υπερασπιστουν κατι υποδεεστερο, συχνα χρησιμοποιουν σαν "επιχειρηματα" , λογια που υποτιθεται οτι εχει πει καποιος, χωρις ομως να τα ειπε ποτε.

Δεν χρειαζεται να πεφτουμε τοσα χαμηλα λογω ελλειψης επιχειρηματων. Καλυτερα να χρησιμοποιεις quote αν θελει να απαντησεις/αντικρουσεις κατι που πραγματικα ειπε καποιος.

Διαφορετικα ειναι εμφανες οτι το κανεις λογω απουσιας επιχειρηματων και ετσι η θεση σου ειναι πιο ανισχυρη.

Δημοσ.

Δυσκολη αποφαση! :P

Μιλάς για ένα μόνιμο πρόβλημα που παρουσιάζεται σε ένα λειτουργικό (notifications και viber στα wp8) και το συγκρίνεις με ένα μεμονωμένο glitch το οποίο κατα 99% να μην παρουσιαστεί σε κάποιον χρήστη. 

Στα δύο χρόνια χρήσης του nexus 4 ποτέ δεν μου έχει crashaρει ο dialer. Στα δύο χρόνια που χρήσης iphone, αρκετές φορές δεν ανταποκρινόταν. Στους 6-7 μήνες χρήσης του Ativ S(wp 8) ποτέ δεν δούλεψε το viber όπως πρέπει... Οπότε ή αλλα λόγια να αγαπιόμαστε κουβέντα κάνουμε, η απλά τρολλάρεις... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...