Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω, συγκρινεις συσκευες οι οποιες τιμολογιακα διαφερουν η μια απο την αλλη και στην δυναμη τους επισης.

Tην συγκριση με συσκευες αρκετα διαφορετικων τιμων την εκανα για να καταλαβει ο φιλος τι λεω και να μην νομιζει οτι ολα τα android ή ολα τα windows phone ειναι καλυτερα.

Εννοειται πως πρεπει να γινεται συγκριση με συσκευες παρομοιων τιμων: για αυτο συγκρινα το moto g με το lumia 625, οχι με το lumia 925.

Και το lumia 925 το συνεκρινα με το nexus 5/lg g2.

Συγκριτικα φιλος εχει το Lumia 620 ενω εγω το Huawei Y-300. Δυο συσκευες οι οποιες ειναι απολυτα συγκρισιμες στα χαρακτηριστικα τους και την τιμη τους . Δεν υπαρχει καμια συγκριση ομως μεταξυ του lumia 620 και του Υ-300 μου. Αυτος συνεχιζει ακαθεκτος μετα απο ενα χρονο να ειναι απολυτα ευχαριστημενος απο τη συσκευη ενω εγω καλα καλα πριν κλεισω χρονο θελω να το πεταξω απο το παραθυρο. Για ποια εμπειρια χρησης και ποια διαρκεια στο χρονο μου λες λοιπον? 

Kαι επειδη ανεφερες την συγκριση με το Y-300, ποτέ δεν ειπα οτι το Y-300 εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο απο ενα lumia 620/625. Θελεις να παραθεσεις που ειπα κατι τετοιο;

Αυτο που ειπα ειναι οτι πχ καποιος που πηρε το moto g περυσι αντι για το lumia 625 (ελαχιστα ακριβοτερο το 625 τοτε), το moto g εχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο: ειναι ΣΗΜΕΡΑ πιο γρηγορο και πιο ανετο στο browsing, στα παιχνιδια κλπ.

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλα αν θέλουμε να κάνουμε μια γενικευμένη διαπίστωση ειναι πως ΟΛΑ τα Lumia τρέχουν όπως την πρώτη ημέρα. Αυτο το παραδέχονται εχθροί και φίλοι του λειτουργικού. Στο android δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να πας σε ναυαρχίδα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης το σχεδόν δυο ετών 920 παίζει σήμερα ΟΛΑ τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του store.

Ikarouga24, τα wp9 θα τα πάρουν κατά 99% όλες οι σημερινές συσκευές. Για μετά βλέπουμε.

Δημοσ.

Απλα αν θέλουμε να κάνουμε μια γενικευμένη διαπίστωση ειναι πως ΟΛΑ τα Lumia τρέχουν όπως την πρώτη ημέρα. Αυτο το παραδέχονται εχθροί και φίλοι του λειτουργικού. Στο android δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να πας σε ναυαρχίδα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης το σχεδόν δυο ετών 920 παίζει σήμερα ΟΛΑ τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του store.

Ikarouga24, τα wp9 θα τα πάρουν κατά 99% όλες οι σημερινές συσκευές. Για μετά βλέπουμε.

Δεν χρειαζεται να πας σε ναυαρχιδα.

Το moto g ειναι πιο γρηγορο/ανετο ΤΩΡΑ σε browsing/παιχνιδια κλπ παρολο που ηταν σε παρομοια τιμη με το lumia 625. Eχει μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο.

Οσο για το 920, αυτο ελειπε ενα κινητο που πριν 2 χρονια εκανε 700-750€ να μην παιζει ολα τα παιχνιδια/εφαρμογες.

Ακομα και το nexus 4 των ~400-450€ πριν 2 χρονια το κανει αυτο.

Για να παρεις την αντοχη του nexus 4 πριν 2 χρονια σε windows phone , επρεπε να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη.(να πας σε 920 των 700€ οπως λες)

Το ιδιο ισχυει και τωρα πχ για το nexus 5/lg g2 . 

Δημοσ.

Επέτρεψε μου να διορθώσω ότι το Nexus 4 τιμη είχε τα 299$ η 16gb και 349$ η 32gb έκδοση.

Δύο χρόνια μετά και ακόμα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία συσκευή. Είτε αυτή λέγεται iPhone, είτε lumia.

Βρείτε μου ένας ανάλογης αξίας Windows Phone της εποχής να αντέχει σήμερα... Που έχουν μείνει στην 7.x...

Δημοσ.

Στο browsing υστερει το 925 γιατι εχει αισθητα χαμηλοτερες επιδοσεις απο τα παρομοιας τιμης lg g2/nexus 5 και γιατι γενικοτερα τα wp εχουν υποδεεστερο browsing experience

πόσες φορές θα πετάξεις αυτήν την ανακρίβεια ρε ηαηα;

θες τώρα να συζητήσουμε σοβαρά για τις επιδόσεις του ίδιου τσίπσετ σε win και σε android; δε νομίζω, αυτά είναι γνωστά.

και το ωραιο είναι ότι κατηγορείς άλλους για κολλημένους...

• Like 1
Δημοσ.

πόσες φορές θα πετάξεις αυτήν την ανακρίβεια ρε ηαηα;

θες τώρα να συζητήσουμε σοβαρά για τις επιδόσεις του ίδιου τσίπσετ σε win και σε android; δε νομίζω, αυτά είναι γνωστά.

και το ωραιο είναι ότι κατηγορείς άλλους για κολλημένους...

Το ποιος πεταει ανακρίβειες ειναι εμφανες απο το ποστ και το quote που εκανες:

Μιλαμε για lumia 925 με nexus 5/lg g2 και εσυ λες για επιδόσεις ιδιου τσιπσετ, ενώ έχουν τελειως διαφορετικα τσιπσετ.

(το lumia 930 εχει ιδιο τσιπσετ με το lg g2, αλλα κοστιζει 60% πιο ακριβά).

Οπως ειπαμε και παραπάνω, συγκρίνουμε κινητα σχετικα παρόμοιων τιμων..

Δημοσ.

Ακόμα τα ίδια;

haha με τις απαντήσεις που δίνεις έχω την αίσθηση ότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε, ή επίτηδες λες ότι να'ναι.

Προφανώς δεν σύγκρινε τους επεξεργαστές των 925- nexus 5!

Sent from my RM-892_eu_euro1_249

Δημοσ.

Ακόμα τα ίδια;

haha με τις απαντήσεις που δίνεις έχω την αίσθηση ότι δεν καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε, ή επίτηδες λες ότι να'ναι.

Προφανώς δεν σύγκρινε τους επεξεργαστές των 925- nexus 5!

Sent from my RM-892_eu_euro1_249

Tοτε γιατι λεει οτι ειναι ανακριβεια οτι το nexus 5 ειναι πιο γρηγορο απο το lumia 925;;

Δεν ειναι πιο αργο σε browing/ εφαρμογες/ παιχνιδια το lumia 925 απο το nexus 5;

Ειναι, αλλα ο φιλος λεει οτι ειναι ανακριβεια.

Οπως ειπαμε και παραπάνω, συγκρίνουμε κινητα σχετικα παρόμοιων τιμων.. 

Δημοσ.

αλλες 100 σελιδες να γραφεται δεν βγαζεται ακρη..

προφανως μιλαμε για ερωτευμενο με wp.. 

Αν τα wp ηταν τοσο φοβερα δεν θα ειχαν με την βια ενα 3 % της αγορας.. θα ειχαν παραπανω

ας σταματησουν λοιπον μερικοι να το παιζουν οτι ανακαλυψαν την αμερικη... 

Δημοσ.

Αντε αφου μαμηθικε το θεμα να πω και εγω την αποψη μου,ετσι για να υπαρχει!

Καλο το moto G,οπως επισης οτι η προηγουμενη εμπειρια με την επομενη,στο θεμα φτηνου android κινητου,πιστευω οτι μπορει να μην εχει καμια σχεση και να ειναι πολυ διαφορετικη,προ στο καλυτερο,εννοοντας παντα! 

Αλλα απο την στιγμη που o ts αποφάσισε  να παει στα wp,ειτε για να δοκιμασει,ειτε για ψυχολογικου λογου(οχι κλινικου επιπεδου! :P),το πιο σωστο και φρονημο,θα ηταν να τον βοηθησουμε να επιλεξει τη σωστη και πιο vfm WP συσκευη για της αναγκες του και να μη προσπαθουμε να τον πεισουμε  να παρει κατι που ΔΕΝ θελει(προς το παρον)!

Τωρα,οσο αφορα το αρχικο ερωτημα,που πραγματικα εχει κανει φτερα,μεσα στις 11σελιδες VS,η δικη μου αποψη,εφοσον το 730 ειναι κοντα και στο budget και στα χαρακτηρηστικα που θελει ο ts,καλο ειναι να καμει λιγη υπομονη και να παρει αυτο!

Γι αυτο και με πεισατε τελικα να παω σε ναυαρχιδα android. Απο τη μια με φοβισατε με το θεμα των updates (και δεδομενου οτι του χρονου θα εχουμε win phone 9) και απο την αλλη θα εχουμε σε λιγο νεα εκδοση android που αρκετες συσκευες θα λαβουν ως update. Ετσι λοιπον για να το παιξω safe θα παω σε μια ναυαρχιδα android και θα παρω best of both worlds (εμπειρια χρησης + διαρκεια στο χρονο). Προσωπικα επιμενω ομως οτι θα ηταν αυτοκτονια βασικα για την MS να μην διαθεσει τα Win 9 για ολες τις συσκευες Lumia δεδομενου οτι οι νεες εκδοσεις 730 και 830 ειναι κοντα σε χαρακτηριστικα με το 925. Υπαρχει ενα unity σε οτι αφορα τις δυνατοτητες των συσκευων της. 

Επειδη θα ακουσεις πολλα τρομακτικα για τα updates,να ξερεις οτι τα wp7.x δεν πηγαν στα wp8,λογο του οτι εχει αλλαξει ο kernel στα wp8.

Τωρα ο kernel,δε προκειται να αλλαξει και τα μοντελα του 2013 και μετα,το πιο πιθανο να πανε στα 9(αυτα που βγηκαν με wp8.1 ειναι 99% να τα παρουν),αν και δικη μου αποψη,ειναι οτι ολα θα πανε στα 9,απλα τα μοντελα του 2012,να μην εχουν ολα τα features  και αυτη να ειναι και η τελευταια τους αναβαθμηση!

Και αν θες να εισαι σιγουρος για τις αναβαθμησεις στο android,κοιτα να εχει pure android και οχι την rom της καθε εταιριας!

• Like 1
Δημοσ.

αλλες 100 σελιδες να γραφεται δεν βγαζεται ακρη..

προφανως μιλαμε για ερωτευμενο με wp.. 

Αν τα wp ηταν τοσο φοβερα δεν θα ειχαν με την βια ενα 3 % της αγορας.. θα ειχαν παραπανω

ας σταματησουν λοιπον μερικοι να το παιζουν οτι ανακαλυψαν την αμερικη... 

υπαρχουν πολλοι λογοι που ενα καλο προιον γενικα μιλαω μπορει να εχει χαμηλες πωλησεις παντως με τα δικα σου δεδομενα και το linux πχ που δεν ειναι δημοφιλης και ειναι κ τσαμπα ειναι γτπ. 

Επι του θεματος θα συμφωνησω με ektor 730 και απο εμενα .

Δημοσ.

υπαρχουν πολλοι λογοι που ενα καλο προιον γενικα μιλαω μπορει να εχει χαμηλες πωλησεις παντως με τα δικα σου δεδομενα και το linux πχ που δεν ειναι δημοφιλης και ειναι κ τσαμπα ειναι γτπ. 

Επι του θεματος θα συμφωνησω με ektor 730 και απο εμενα .

καταλαβαινεις οτι αυτο που εγραψες δεν εχει καμια επαφη με αυτο που εγραψα εγω ετσι?

Δημοσ.

θέμα αντοχής στο χρόνο δεν υφίσταται παρά μόνο σε βαριές εφαρμογές (δηλαδή παιχνίδια).

στο browsing γιατί να έχει μικρότερη αντοχή στο χρόνο το 925. με τον internet explorer να είναι ήδη αρκετά καλός και με καινούργιους browsers (opera mini) να έρχονται

οι εφαρμογές θα συνεχίζουν να παίρνουν updates και όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, η αλλαγή στον kernel ήταν που οδήγησε τις εφαρμογές των 7.8 να μην επικαιροποιούνται. το να λέει κάποιος πως αυτό θα επαναληφθεί με τα 8.1 δείχνει εμπάθεια.

εμένα καλό μου έκανε η αλλαγή του kernel πάντως αφού πέρασα απο το LG E900 με 7.8 στο εξαιρετικό 925 που μια διετία ακόμα το θα με βγάλει άνετα

• Like 1
Δημοσ.

Με κανετε και το ξανασκεφτομαι μπαγασες. Τελος παντων η αγορα θα γινει σε καμια 20αριά μερες απο τωρα οποτε εχουμε ακομα λιγο καιρο μεχρι να τα βαλω ολα κατω και να παρω την τελικη αποφαση. Το 730 το σκεφτομουν εξ'αρχης αλλα δεν βλεπω να ερχεται στο διαστημα που προκειται να αλλαξω το τηλεφωνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...