Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα μια γνώμη σχετικά με μια αναβάθμιση που έχω σκοπό να κάνω 

Έχω στην κατοχή μου τον εν λόγω Link.png Site: επεξεργαστή και μαζί με μια Link.png Site: ASUS M5A78L LE   και την r9 280 (non x).

Αξίζει να τον αναβαθμίσω σε 8320 η 8350 θα δω κάποια παραπάνω fps σε games και γενικότερα συνολική αύξηση της απόδοσης του μηχανήματος;

Ξέρω ότι χρειάζομαι και μία σοβαρή μητρική κάρτα και έχω σκοπό να την αλλάξω στο άμεσο μέλλον.

Δημοσ.

Ταπεινή μου άποψη πως οχι μόνο δεν αξίζει να αλλάξεις CPU αλλα δεν ενδείκνυται κ ολας με την μητρική που έχεις μιας και οι FX 83XX χρειάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απο πλευράς τροφοδοσίας 8 phases 6+2 τουλάχιστον.

Πιστεύω πως πρέπει να μείνεις έτσι μέχρι να αποταμιεύσεις τόσα όσα χρειάζεσαι για ενα CPU / MOBO combo που θα σε ανανεώσει.

Και για να απαντήσω με την σειρα μου στην βασική σου ερώτηση , οχι δεν θα δεις μεγάλη διάφορα στα fps σου στα games.

Αν θες να μας πεις και τι εχει το υπόλοιπο σύστημα σου συμπληρώνοντας την φόρμα αναβάθμισης ίσως βρεις απο αλλού τον αέρα ανανέωσης που ψάχνεις

Αυτά απο μένα .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κατάλαβα...οπότε θα ήταν ορθό να προχωρήσω πρώτα με αναβάθμιση μητρικής και μετά η cpu.

To σύστημα μου απαρτίζεται απο:

κουτί | corsair carbire 200r

κάρτα γραφικών | saphire r9 280

επεξεργαστής και μητρική αυτά που προανέφερα 

τροφοδοτικό | corsair cx600m

ram | 4gb + 2gb 1333mhz

Σκληροί | 1tb + 320gb.

Συγνώμη εάν σας έβγαλα τα μάτια ετσι όπως τα έγραψα.

Δημοσ.

Σε ταλαιπωρεί το σύστημα σου σε κατι συγκεκριμένο; Δεν κρατάς σταθερά fps στα games σου; Εχει κάποιο πρόβλημα απόδοσης η απλά ψάχνεσαι να κατσαβιδιασεις το συστηματακι σου;; :))

Δημοσ.

Ναι ο επεξεργαστής είναι κλοκαρισμενος στα 4.3 default ρεύματα με μια Ψυκτρα coolermaster vortex plus. Πρόσφατα αναβαθμίσα την κάρτα και το τροφοδοτικο και μου έχουν μείνει κάποια πραγματάκια και έτσι εάν αναβάθμισω cpu/mobo θα στήσω άλλο ένα μηχανάκι. Δεν έχω κάποιο παράπονο στα games απλά η κάρτα με έναν δυνατό επεξεργαστή θα αποδίδει πιστεύω καλύτερα. Οπότε λέω να πάω σε asus 990 και σε λίγο καιρό πάω για 8350.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Η αλήθεια είναι ότι γενικά με κράταη πίσω σε πολλά θέματα η μητρική βέβαια ήξερα τι αγόρασα δεν έχει sata3 usb3 οπότε θεωρώ overkill να βάλω έναν ssd για παράδειγμα.

Δημοσ.

Αυτό που θα έκανα στην θέση σου ειναι και αυτό που έκανα για να φτιάξω το PC μου. Είχα τα ματια μου ανοιχτά για προσφορές.

Κρατά το budget σου όσο μπορείς και αγόραζε parts. Άμεσα αποτι καταλαβαίνω δεν σε επείγει οποτε one step at a time! Ειναι και λίγο μεταβατική η περίοδος με τα socket.

Εγώ έφτιαξα AM3+ εν έτη 2014 με parts του 12 και του 13.. Αν το μετανιωσω θα δείξει.

Δημοσ.

Έψαξα λίγο το θέμα και είδα ότι ένας 8350 με μια asus 990 κοστίζουν γύρω στα 280 ευρώ.

Από την άλλη ένας i5 4670 και μια z87 στα 300.

Νομίζω ότι η επιστροφή σε intel είναι μονόδρομος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...