Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι κανενα προβλημα ... τωρα η ram σου τρεχουν στα 803x2= 1606mhz απλος μπες στο bios της μητρικης σου κανοντας reboot και πατοντας f2 η del εξαρτατε απο την μητρικη (f2 πρεπει να ειναι λογικα) και απο εκει αλλαξε την συχνοτητα των ram 

Δημοσ.

Εντάξει άμα πάω στα Bios Και κάνω αυτή την αλλαγή (γτ θέλω να τα πάω 1866 όπως και υποστηρίζει) θα θεωρηθεί OC;;
και κάτι ακόμα σε σύνολο θα μου πει στο Bios πόσο το θέλω η πρέπει να βάλω εγώ το μισό του 1866;;

Δημοσ.

λόγω περιορισμού του memory controller στους FX για να πας στα 1866 θα πρέπει να έχεις 1 memory stick τοποθετημένο

Εφόσον φοράς κιτ με 2 πάνε στα 1600 οι μνήμες.Αν θες να τις πας 1866 χρειάζεσαι OC.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/ddr3memoryfrequencyguide.aspx

Δημοσ.

Αν είχα Intel θα είχα δλδ απο την αρχή 1866mhz;; και αν κάνω OC στην RAM μετά δεν θα έχω εγγύηση, θα πρέπει να βάλω και άλλο τροφοδοτικό με πιο πολλά watt και τέλος για να το κάνω θα πρέπει να έχω κάποια ιδιαίτερη γνώση όπως είναι στους επεξεργαστες η άπλα αλλάζω συχνότητα και κομπλέ; 

Δημοσ.

απο ιντελ δεν γνωρίζω τι παίζει δυστυχώς :P

πέρα απο αυτό,διαφορές απο 1600 σε 2133 δεν θα δεις σε real world senarios εκτός κ αν κάνεις rendering και σου χρειάζεται και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

τροφοδοτικό θα χρειαστείς αν αναβαθμίσεις κάτι περαιτέρω,αν και πιστεύω είσαι πάλι οριακά για το συγκεκριμένο σύστημα.

memtest έτρεξες όπως προτάθηκε στο άλλο νήμα;

Δημοσ.

Κοιτά θέλω να κάνω Rendering στο After Effect όποτε καταλαβαίνεις  ;) . Ναι δες εκείνο το νήμα και θα δεις τα γράφω εκεί όλα.

Δημοσ.

Το θέμα παντα με τις overclock στις ram ειναι οτι μπορεί και να μην πετύχει απλα αλλάζωντας την συχνότητα και ισως να πρέπει να βάλεις πράγματα manual για να παίξουν σωστά , σε κάθε περίπτωση παντως δοκιμάζουμε την σταθερότητα με το memtest

Δημοσ.

λόγω περιορισμού του memory controller στους FX για να πας στα 1866 θα πρέπει να έχεις 1 memory stick τοποθετημένο

Εφόσον φοράς κιτ με 2 πάνε στα 1600 οι μνήμες.Αν θες να τις πας 1866 χρειάζεσαι OC.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/ddr3memoryfrequencyguide.aspx

αν διαβαζω σωστα το πινακακι, δεν λεει για 1 στικακι...!!  

απλα λεει οτι σε μητρικες που εχουν μονο 2 θεσεις μνημων, λειτουργουν κανονικα σε 1866ΜΗΖ τα 2 στικακια. ενω αν βαλεις 2 στικακια σε μητρικη με 4 θεσεις, τοτε κατεβαινει στα 1600...!!  

και η 990XA-UD3 εχει 4 θεσεις, οποτε......!!! 

Κοιτά θέλω να κάνω Rendering στο After Effect όποτε καταλαβαίνεις  ;) . Ναι δες εκείνο το νήμα και θα δεις τα γράφω εκεί όλα.

επειδη δεν καταλαβαινω τι θα κερδισεις, απο τα +133ΜΗΖ, αφου εχεις 8πυρηνο και 8gb μνημη, εξηγησε μου, τι εννοεις? 

Δημοσ.

φιλε διαφορες δεν θα δεις ... πολλες φορες οταν κανεις o.c. της ραμ γινονται αστεθες με αποτελεσμα να ειναι ακομη χειροτερα απο οτι πριν ... πιστευω οτι εισαι μια χαρα... και πως ακομη και εαν εβλεπες εστω την παραμικρή διαφορα δεν αξιζει να το ρισκαρεις  ... :) 

Δημοσ.

Ναι άλλα η βλακεία είναι ότι άπλα χάνονται 1866mhz όπως και λέει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. αν ισχύει αυτό με τα 4 θέσεις μπορώ να πω ότι είναι αρκετά βλακεία γιατί άμα ήταν έτσι θα αγόραζα από την αρχή 1600mhz Ram 

Δημοσ.

πρέπει να βάλω λογικά μεγαλύτερο τροφοδοτικό και σύμφωνα με αυτά που άκουσα πάνω ότι δεν κάνει κάλο OC στις Ram, τώρα φοβάμαι 

Δημοσ.

Ναι άλλα η βλακεία είναι ότι άπλα χάνονται 1866mhz όπως και λέει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. αν ισχύει αυτό με τα 4 θέσεις μπορώ να πω ότι είναι αρκετά βλακεία γιατί άμα ήταν έτσι θα αγόραζα από την αρχή 1600mhz Ram 

?????????????

δεν σε καταλαβαινω...!!!  γιατι κολλας σε ψιχουλα?  τα 133ΜΗΖ σε μαρανανε?  

αν θες να ωφεληθεις σοβαρα, ανεβασε τον επεξεργαστη σου...!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...