Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπήκα στο Router για να δω τι Downstream και τι Upstream μου παρέχεται καθώς και το SNR Margin και το Attenuation. Και έκανα ένα speedtest και έχω ~1.5mbps downstream κάτω από αυτό που μου δίνει το Router μου και ~0.5mbps Upstream. Είμαι με Wireless connection και μένω Πανόραμα στον Νόμο.

Τι λύσεις μπορείτε να μου προτείνετε;

post-255512-0-52471000-1408564919_thumb.jpg

post-255512-0-03890700-1408565117_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον θα φταίει το ασύρματο. Αν θες τσέκαρε και με ενσύρματη σύνδεση αν και είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι

Δημοσ.

Και εγώ στην θέση σου αυτό θάκανα.

Τσέκαρε με καλώδιο, και μετά τηλεφωνάκι στη αγαπητή μας εξυπηρέτηση πελατών.

• Super Moderators
Δημοσ.

τα screenshots με "μπέρδεψαν"...

το router δείχνει attainable 8700kbps, που σημαίνει ότι router έχει actual rate λίγο πιο κάτω...

το screenshot του speedtest δείχνει 6.45mbps πράγμα αποδεκτό από την στιγμή που το υπάρχουν overheads...

που το πρόβλημα?

Δημοσ.

Αρχικά να πούμε ότι η ADSL δεν είναι Leased line = no guaranteed bandwith από τον πάροχο σε ότι συγχρονίζει το router. 

Από εκεί και πέρα, κάλεσε στο 13888 και δήλωσέ το βλάβη να κοιτάξουν μήπως έχει πρόβλημα το VLAN σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι γιατί μέρος του bandwidth ξοδεύεται για overheads...

άσε που το attainable rate που λέει το screenshot του router, δεν είναι το κλείδωμα (actual rate) το router, αλλά το max rate...

το πρόβλημα κανονικά θα έπρεπε να είναι ο συγχρονισμός, για 27.5db attenuation ο συγχρονισμός είναι αρκετά χαμηλός...

Δημοσ.

βγαλε ολα τα τηλεφωνα απο πανω και βαλε το ρουτερ στην κεντρικη πριζα να δεις εκει συγχρονισμο.αν πιανοουν τα χερια σου δοκιμασε κατανεμητη.οπως ειπε o thresh χαμηλος συγχρονισμος για τετοιο attenuation.μηπως εχεις κανα συναγερμο χωρις φιλτρο ή κανα τηλεφωνο χωρις φιλτρο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...