Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνεις στο Skype και ανοίγοντας το chat γράφεις

/showplaces Για να σου εμφανίσει από πόσες συσκευές είσαι συνδεδεμένος.

/remotelogout Για να σε αποσυνδέσει από όλες τις συσκευές εκτός από αυτή από την οποία έκανες το /remotelogout

Οκ και μετα τί? Και να το κάνεις αυτό, εαν ξεχαστείς και δεν το βάλεις σε κατάσταση "appear offline" θα σε δείχνει πάλι online για τον αιώνα τον άπαντα..

Τι ποιο λογικό δηλαδή απο το οταν κάνεις log out να κάνει όντως log out? Τόσο δύσκολο πια για τους devs τους?

• Like 3
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

/remotelogout Για να σε αποσυνδέσει από όλες τις συσκευές εκτός από αυτή από την οποία έκανες το /remotelogout

Αυτό έκανα και εγώ.Αν το κάνεις από android τότε το skype του android κρασάρει αιωνίως και θέλει reinstall..

Δημοσ.

Επίσης είναι πολύ εκνευριστικό που όταν κάποιος σε καλέσει και απαντήσεις μειώνει αυτόματα τον ήχο σε ότι άλλο είχες εσύ ανοιχτό στο background... (έκδοση pc)

αυτό εσύ το ρυθμίζεις μέσα από τα windows.

jeeeeez πια!

• Like 1
Δημοσ.

Στην έκδοση android, το έφτιαξαν επιτέλους όταν το κινητό είναι standby (σβηστή οθόνη), όταν σε καλούν οι άλλοι να ξυπνάει η συσκευή?

Ακριβώς για αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιούμε hangouts και Ovoo.

Δημοσ.

ουτε καν. ουτε επανεγκατασταση, ουτε log out απ το κινητο, ουτε uninstall απ το κινητο, ουτε rename τον φακελο που ειδα καπου αλλου. ειμαι παντα μεσα. εγω, και αλλα 3-4 ατομα που εχω δω. εβαλα και αυτους να το κανουνε. τιποτα ολοι μεσα ολη μερα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην έκδοση android, το έφτιαξαν επιτέλους όταν το κινητό είναι standby (σβηστή οθόνη), όταν σε καλούν οι άλλοι να ξυπνάει η συσκευή?

Ακριβώς για αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιούμε hangouts και Ovoo.

Δοκιμασε με την επιλογη να φαινεται συνεχεια στη status bar.Σε δυο κινητα με CM 10.1 και CM 11 λειτουργει κανονικα.

Δημοσ.

Αυτό έκανα και εγώ.Αν το κάνεις από android τότε το skype του android κρασάρει αιωνίως και θέλει reinstall..

Οκ και μετα τί? Και να το κάνεις αυτό, εαν ξεχαστείς και δεν το βάλεις σε κατάσταση "appear offline" θα σε δείχνει πάλι online για τον αιώνα τον άπαντα..

Τι ποιο λογικό δηλαδή απο το οταν κάνεις log out να κάνει όντως log out? Τόσο δύσκολο πια για τους devs τους?

Δεν λέω ότι δεν θέλει φτιάξιμο.

Απλά το λέω σε περίπτωση που κάποιος δεν γνώριζε αυτή την προσωρινή λύση. 

Είναι απίστευτα εκνευριστικό και δεν πιστεύω ότι είναι τόσο δύσκολο να διορθωθεί.

• Like 1
Δημοσ.

...Ωραία, τώρα θα ξέρουν και ποια συσκευή χρησιμοποιώ την κάθε στιγμή!!!

Γιατί είχα μια ανησυχία... 

Δημοσ.

Ρε παλιό..... Πότε θα διορθώσουν το bug που ανεξαρτήτως συσκευής αν δεν είσαι appear offline πριν κλείσεις το σκαιπ σε δείχνει αιώνια μέσα?

Αυτό που διχνει συνέχεια συνδεδεμενα άτομα χωρίς να είναι στην πραγματικότητα συνδεδεμένα πότε θα το φτιαξουνε άραγε?

Επίσης να μεταφέρονται σωστά οι επαφές και τα nicknames μεταξύ Mobile και desktop... Και στο mobile να σου έχει όλα τα status όχι μόνο available και offline

Οι άνθρωποι είναι ΓΤΠ.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με χρήση από εκατομμύρια χρήστες, για να μην πω δισεκατομμύρια και δεν μπορούν εδώ και χρόνια να φτιάξουν τα στοιχειώδη.

Προσωπικά θεωρώ πως δεν έχω skype στο κινητό. Όποτε το χρειαστώ εκτός σπιτιού είναι ένας πονοκέφαλος. Να μην ξέρεις ποιος είναι πραγματικά on και ποιος off και να μην υπάρχουν οι καταστάσεις away και busy. Και γιατί να μην έχουν διορθωθεί αυτά τα απλά πράγματα τόσο καιρό? ΓΤΠ και τίποτα άλλο.

α ρε msn, αθάνατο...

Δημοσ.

χρήσιμα αυτά!

που τα βρήκες?

υπάρχουν κι άλλες τέτοιες εντολές?

Δημοσ.

Ειναι μεγαλοι Καραγκιόζηδες οι τυποι που δεν εχουν φτιαξει αυτη τη μαλακια τοσο καιρο.

Παντως για οσους θελουν να το ξεσκαλοσουν δοκιμαστε απεγκατάσταση απο τη συσκευη (κινιτο, ταμπλετ) αλλαγη κωδικου και την εντολη /remotelogout οπως αναφερθηκε.Σε εμενα με αυτα παντως ενιωσε.

Δημοσ.

Και πάλι μαλακία κάνουνε. Ας πούμε εγώ στο σταθερό και μόνο θέλω να συγχρονίζονται τα μυνήματα. Ενώ εαν μπαίνω από κάποιο pc κοινόχρηστο όχι. Θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή ώστε να τσεκάρεις στον εκάστοτε client εάν θέλεις να συγχρονίζει τα μηνύματα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Και πάλι μαλακία κάνουνε. Ας πούμε εγώ στο σταθερό και μόνο θέλω να συγχρονίζονται τα μυνήματα. Ενώ εαν μπαίνω από κάποιο pc κοινόχρηστο όχι. Θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή ώστε να τσεκάρεις στον εκάστοτε client εάν θέλεις να συγχρονίζει τα μηνύματα σου.

Σωστή παρατήρηση, ανοίγω το skype στο κινητό και το μετανιώνω με τα άπειρα μηνύματα που κάνει sync.

Δεν πρόκεται βέβαια να διορθωθεί εντός της 10ετίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...