leonidas_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας κ αναφέρθηκε η Cyta να προσέξεις για την τιμή των 10 ευρώ να πρόκειται για FULL LLU διότι αν είναι Single Play πρόκειται για Shared LLU και θα πληρώνεις πάγιο και σε ΟΤΕ. Εκτός κ αν απλά δε δίνει VOIP και δίνει μόνο internet σε αυτή την τιμή με FULL LLU. Αν γνωρίζει κάποιος αυτή τη λεπτομέρια ας απαντήσει για να ξέρουμε.
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχω ακουσει shared llu σε cyta.γενικοτερα οι παροχοι οσο γινεται αποφευγουν το shared llu γιατι δεν εχει και κερδος. Μιας κ αναφέρθηκε η Cyta να προσέξεις για την τιμή των 10 ευρώ να πρόκειται για FULL LLU διότι αν είναι Single Play πρόκειται για Shared LLU και θα πληρώνεις πάγιο και σε ΟΤΕ. Εκτός κ αν απλά δε δίνει VOIP και δίνει μόνο internet σε αυτή την τιμή με FULL LLU. Αν γνωρίζει κάποιος αυτή τη λεπτομέρια ας απαντήσει για να ξέρουμε. 1
jimex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή είμαι και εγώ ανάμεσα στο σκέτο internet της forthnet με 17.9€ και το double play με 24.9€ συγκλίνοντας προς το πρώτο, τι παίζει από τέλη ενεργοποιήσης σε νοικιασμένο σπίτι που δεν έχει τώρα τηλέφωνο; 69.9€ που είδα σε τιμοκατάλογο της forthnet ισχύει; Και ο ΟΤΕ αντίστοιχα 34.9€; Γιατί αν είναι έτσι να δω και για ΟΤΕ μεριά...
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν υπαρχει υπαρχουσα γραμμη ναι δυστυχως ειναι 70ευρω.ενω αν υπαρχει ηδη ΕΝΕΡΓΗ γραμμη και απλα την μεταφερεις forthnet ειναι 35 ευρω.απλα ο οτε στα παιρνει μετα απο τις τιμες που εχεις.γενικως το τελος ενεργοποιησης για ανενεργο βρογχο ποναει στους εναλλακτικους.
Griffon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή είμαι και εγώ ανάμεσα στο σκέτο internet της forthnet με 17.9€ και το double play με 24.9€ συγκλίνοντας προς το πρώτο, τι παίζει από τέλη ενεργοποιήσης σε νοικιασμένο σπίτι που δεν έχει τώρα τηλέφωνο; 69.9€ που είδα σε τιμοκατάλογο της forthnet ισχύει; Και ο ΟΤΕ αντίστοιχα 34.9€; Γιατί αν είναι έτσι να δω και για ΟΤΕ μεριά... στο σκέτο ιντερνετ της forthnet έχει και πιο φθηνά αν κάνεις προπληρωμή για ένα χρόνο στα 15 ευρώ το μήνα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα