Προς το περιεχόμενο

samsung 850 pro θεματα με το magician

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην να βαλω καποια benchmarks που δοκιμασα με rapid mode και χωρις. Γενικα εχετε θεματα με το magician και τη cpu? εμενα μου την κραταγε τσιτα στα 3.5 χωρις να εχω load. To εκανα uninstall γιαυτο το λογο. Ειναι φυσιολογικο? Επισης τα benchmarks ειναι φυσιολογικα γιαυτο το δισκο? Νομιζω οτι ειναι πολυ λιγοτερα απο αυτα που επρεπε να πιανει και απο ο τι διαβαζω...

thanx

post-209586-0-51521400-1408562264_thumb.jpg

post-209586-0-41182700-1408562269_thumb.jpg

Δημοσ.

Ok το προγραμμα σταματησε να μου εχει ψηλα τη cpu διαρκως. Τα benchmarks μηπως ειναι χαμηλοτερα λογω του οτι εχω συνδεδεμενο το δισκο στην marvel sata? Το λειτουργικο μου ειναι σε raid 0 στην ιντελ sata. Και οι 2 υποτιθεται ειναι 6gbs sata ports αλλα καπου διαβασα οτι πιθανον δεν πιανουν τις ιδιες ταχυτητες. Ισχυει?

Δημοσ.

Επίσης , απ ότι βλέπω , μάλλον τον έχεις συνδέσει σε σατα 2 και τον μέτρησες !! Βάλτον στη δεύτερη  σατα 3 θύρα και μέτρα τον .............λιγάκι δύσκολο βέβαια , γιατί βλέπω RAID 0 , αρα έχεις πιασμένες και τις 2 διαθέσιμες σατα 3 θύρες . Οι πίσω E-SATA που έχεις , δε ξέρω κατα πόσο δουλεύουν σαν 6gb/sec , μπορεί να κάνουν δουλειά , ρύθμισέτες απο το BIOS και βλέπεις

Μα ρε πστ μου .......επιτρέπεται mobo 220 ευρώ να έχει μόνο 2 σατα 3 ; :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να το βάλεις σε Sata 3 Port του Chipset και να έχεις βάλει τελευταίους Sata Drivers.

Όταν το κάνεις ρίξε ξανά μία μέτρηση και πόσταρε μας τα αποτελέσματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης , απ ότι βλέπω , μάλλον τον έχεις συνδέσει σε σατα 2 και τον μέτρησες !! Βάλτον στη δεύτερη  σατα 3 θύρα και μέτρα τον .............λιγάκι δύσκολο βέβαια , γιατί βλέπω RAID 0 , αρα έχεις πιασμένες και τις 2 διαθέσιμες σατα 3 θύρες . Οι πίσω E-SATA που έχεις , δε ξέρω κατα πόσο δουλεύουν σαν 6gb/sec , μπορεί να κάνουν δουλειά , ρύθμισέτες απο το BIOS και βλέπεις

Μα ρε πστ μου .......επιτρέπεται mobo 220 ευρώ να έχει μόνο 2 σατα 3 ; :blink:

σε sata3 το έχει συνδέσει, σε sata2 δεν θα έβλεπες πάνω από 280MB/sec read...

4 sata έχει απλά τα άλλα 2 είναι στον marvel controller...

Δημοσ.

Ναι παιδια σε σατα 3 το ειχα συνδεσει. Στην marvell συγκεκριμενα. Το εβαλα πλεον στην ιντελ και οι χρονοι ειναι κανονικοι :)

Τωρα βεβαια δε ξερω για ποιο λογο αλλα οταν συνδεσω και τους αλλους δισκους το loadind screen εκει που λεει welcome αργει πολυ κανει περιπου 40 sec... Ιδεεσ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...