Par1s* Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 θα νοίκιαζα ένα σπίτι στην Φιλοθέη. Θα νοικιαζες? Με τοσα χρηματα θα νοικιαζες? Θα μου πεις ΕΝΦΙΑ, σε καταλαβαινω Κατατα Παλαιο Ψυχικο ειναι σαφως πιο γκλαμουρια Και τα προβλήματά σου να είναι αυτά 6
headbanger Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Σπίτι σε κανα νησάκι. Επένδυση σε bonds για να ζω από τα επιτόκια. Στην χειρότερη μιλάμε για 2-3% επιτόκιο, στα 5.000.000 είναι 150 χιλιάδες τον χρόνο. ζεις δεν ζεις στη μιζέρια. 1
panos0100 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Borat?! Is that you? Sent from a galaxy far faaar away. nenya ξεχασα το καλυτερο, θα παμε μαζει διακοπες αν το θες και εσυ βεβαια θα σε παω οπου θες εσυ
panosno1com Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 οι φυσητήρες φάλαινες δεν είναι; μπορεί να εννοεί αυτους : [επισυναψη] on topic : θα εδινα ενα καλο μερτικό στον πρακτορα να μη με καρφώσει οτι κερδισα Στην οικογενεια ενα σεβαστο ποσό , θα έκανα το κεφι μου με καμποσα .Τα υπολοιπα στη τραπεζα κλειστά [αν και με το περιουσιολογιο θα τα βλεπε το 'κρατος" ,οποτε θα πληρωνα ( ) για να με παρουν σε δουλειά (συν οτι θα βαριεμαι μετα απο λιγο καιρο αμα δεν κανω τιποτα και τα λεφτα μειωνονται κιολας
lifeowner771 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 on topic : θα εδινα ενα καλο μερτικό στον πρακτορα να μη με καρφώσει οτι κερδισα Aυτο.Οτι πιο σημαντικο,για να μην σε θυμηθει ο καθε μακρινος ξαδερφος και τυχαρπαστος "φιλος" 1
drake. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Παιδιά ο θείος θα κάνει κι άλλο ΤΖΑΚ ΠOT πρέπει να πάει στα 10 εκατομμύρια μπας και πάρουν καμια στήλη παραπάνω τόσα έξοδα έχουν
TeZaS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Όποιος έχει facebook θα γνωρίζει μάλλον (αν δεν γνωρίζει ας το ψάξει), θα προσπαθούσα να κάνω για όσο θα φτάνουν τα λεφτά την ζωή του Dan Bilzerian χωρίς την καύλα που έχει στα όπλα.
n0la Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 To πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να ανοίξω καινούριο τόπικ εδώ a la Site: Dan να πάθετε κοκομπλόκο Εdit: Ρε αποπάνε σοβαρά τώρα? Πες και 6 νούμερα 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 και εννω ημουν οκ παει και πεφτει το ματι μου εδω και μου γ@@ει την ψυχολογια .. http://www.fpress.gr/diafora/item/19821-diamerisma-ton-300-ekat-eyro ψιχουλα θα παρω αυριο - ουτε το 1/60 απο ενα διαμερισματακι δε θα παρω ... 1
HALF EVIL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 και εννω ημουν οκ παει και πεφτει το ματι μου εδω και μου γ@@ει την ψυχολογια .. http://www.fpress.gr/diafora/item/19821-diamerisma-ton-300-ekat-eyro ψιχουλα θα παρω αυριο - ουτε το 1/60 απο ενα διαμερισματακι δε θα παρω ... Όπως τονίζεται, το ονειρεμένο ρετιρέ δεν απευθύνεται σε όλους παρά μόνο σε πολυεκατομμυριούχους που θα ήθελαν να έχουν στην ιδιοκτησία τους κάτι μοναδικό. Πάλι καλά που το τονίζουν γιατί αλλιώς θα κάνανε ουρά οι αγοραστές. 5
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Θα έχτιζα ένα καινούργιο σπίτι σε ενα μεγάλο απομονωμένο οικόπεδο και ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικά με κλουβιά κτλ για να γίνει ζωολογικός κήπος. Θα έφερνα από την αφρική ελέφαντες τίγρεις χιμπατζίδες και όσο περισσότερα διαφορετικά είδη αγρίων ζώων υπήρχαν και θα τα είχα στα κλουβιά, επίσης κατάλληλο προσωπικό που θα το πλήρωνα για την φροντίδα των ζώων. Επένδυση του σπιτιού με άριστη ηχομόνωση για να μην ακούγεται κιχ στην περιοχή, τοποθέτηση εξαεριστήρων για τον απαραίτητο αέρα και όλα τα τζάμια κλειστά με 4πλο κρύσταλο για να μην ακούγεται τίποτα. Γύρω από τα κλουβιά θα κάνω τις κλασσικές δραστηριότητες, τηλεόραση, υπολογιστής, φαϊ χέσιμο και ύπνος και θα μου κάνουν παρέα όλα τα ζώα. Α και ξέχασα, θα αγοράσω και την ακριβότερη ράτσα σκύλου εκείνο το θιβετιανό κόκκικο σκυλί που κοστίζει 2.000.000 ευρώ και θα το έχω ελεύθερο μέσα στο σπίτι (αν μου περισέψουν τα φράγκα).
drake. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 και εννω ημουν οκ παει και πεφτει το ματι μου εδω και μου γ@@ει την ψυχολογια .. http://www.fpress.gr/diafora/item/19821-diamerisma-ton-300-ekat-eyro ψιχουλα θα παρω αυριο - ουτε το 1/60 απο ενα διαμερισματακι δε θα παρω ... www.youtube.com/watch?v=Jg6JLFTcXUk Αυτά είναι
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=mK0A9k9yJKU Όνειρα και όνειρα... 3
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Εναλλακτική ιδεά, να αγόραζες ένα αμάξι και:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα