gatokoritso Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 ελεγα να μην παιξω αλλα σιγα μην σε αφησω να κερδισεις τοσα λεφτα και να μην εχεις τι να τα κανεις. αρχικα εχω μια μικρη λιστα που παει ως εξης: τσιμπαμε το παραδακι κολωνακι για ρουχα της προκοπης γλεντι στη παραλιακη οπου θα δωθουν 50 χιλιαδες σε γνωστους/συγγενεις για να μην με γλωσσοφανε και υποσχεσεις και καλα για περισσοτερα παλι για να μην με γλωσοφανε. καινουργιο κινητο καινουργιο πσ αμαξαρα σπιταρονα μπιχλιμπιδια δαχτυλια ε και οτι μεινει θα το αφησω για συντηρηση/γεραματα αντε θα αφησω και ενα κατομμυριο για καμια επενδυση....ξερετε καμια καλη μετοχη? 2
Pantelwolf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 δε μπορω να τα παιξω, ειμαι εκτος ελλαδος. Και σιγα μην τα επαιζα, τα ζακια εντος ινσομνια εχουν ήδη γράψει τα νουμερα και τρέχουν στο πρακτορείο οπότε θα πήγαινε δια πόσους τρελούς το ποσό δεν αξίζει κατα τα άλλα θα τα επένδυα, δεν είναι πολλά 6.5 μύρια αλλά αυγατίζουν εύκολα. προσωπική ζωή μάλλον σαν τον John McAffee με βλέπω, να ζω στον αμαζόνιο με πιπίνια και προσωπικό στρατό και να φτιάχνω νέους τύπους ναρκωτικών για να δοκιμάζω. 2
Gtr34 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Θα εδινα ενα σεβαστο ποσο σε αυτους που τα εχουν αναγκη. Θα εριχνα μπαν στον Hal Τα υπολοιπα θα τα ετρωγα σε ταξιδια. Υ.Γ. Mau-Maus, αν κερδισεις και δεν δωσεις χαρτζιλικι, μην τολμησεις να φερεις το ποντικι σου εδω μεσα 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 μμμμ πολυ καλη ιδεα .. ποσο να κανει αραγε αυτη ??
nicoc89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 δε ξέρω ποσο πηγαίνει αυτή , εγώ πάντως θα την πήγαινα με χίλια μέχρι να σπάσει η μηχανή της :3
David20 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 ελεγα να μην παιξω αλλα σιγα μην σε αφησω να κερδισεις τοσα λεφτα και να μην εχεις τι να τα κανεις. αρχικα εχω μια μικρη λιστα που παει ως εξης: τσιμπαμε το παραδακι κολωνακι για ρουχα της προκοπης γλεντι στη παραλιακη οπου θα δωθουν 50 χιλιαδες σε γνωστους/συγγενεις για να μην με γλωσσοφανε και υποσχεσεις και καλα για περισσοτερα παλι για να μην με γλωσοφανε. καινουργιο κινητο καινουργιο πσ αμαξαρα σπιταρονα μπιχλιμπιδια δαχτυλια ε και οτι μεινει θα το αφησω για συντηρηση/γεραματα αντε θα αφησω και ενα κατομμυριο για καμια επενδυση....ξερετε καμια καλη μετοχη? Ναι,ξερω....17 μαυρο στην ρουλετα..
mathsrule Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 θα αγόραζα την scarlett johansson Επικόοοοοοοος!
Pantelwolf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 η σκαρλετ βγαζει τοσα σε ενα χρόνο, οχι σαν εσάς τους φτωχομπινεδες που σας εκατσε μια φορα.. 1
nicoc89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 η σκαρλετ βγαζει τοσα σε ενα χρόνο, οχι σαν εσάς τους φτωχομπινεδες που σας εκατσε μια φορα.. γιαυτό θα την αγοράσω , καλη επενδυση 7
evoracing Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αρχικά θα αγόραζα μετοχές της Apple, μετά κανένα αμαξάκι για να περάσει η ώρα (evo, gt-r, gallardo, sesto elemento, M3-6) μετά κανένα δίκυκλο να παίξω και μετά θα νοίκιαζα ένα σπίτι στην Φιλοθέη. Τα υπόλοιπα δώρα 1
panos2171 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μιας και είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν να φτιάξω ένα καρατούμπανο PC να παίζω επιτέλους παιχνίδια σε full αναλύσεις και ultra ρυθμίσεις. Έπειτα θα έπαιρνα μια Ferrari και ένα σπιτι, όχι απαραίτητα τεράστιο. Θα βοηθούσα κάποιους συγγενείς που έχουν ανάγκη, καμια δωρεά σε καποιο ορφανοτροφείο και τα υπόλοιπα κλείσιμο στην τράπεζα, φαντάζομαι τα επιτόκια θα είναι καλά για να φυτρώσουν κι άλλα. Α, και θα ξεκινούσα κάποια αγαπημένα hobby, σκοποβολή, καρτ, συλλογή αυτοκινήτων (κλίμακας αρχικά ) 1
gatokoritso Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 <p>η σκαρλετ βγαζει τοσα σε ενα χρόνο, οχι σαν εσάς τους φτωχομπινεδες που σας εκατσε μια φορα..</p> καλή ιδέα ρε!!! Λοιπόν το εκατομμύριο δεν θα το επενδύσω αλλά θα το χρησιμοποιησω για να κάνω καριέρα στο Hollywood ρίχνω μια πλαστική στη μύτη και ποιος με πιάνει ★☆★ 2
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 θα νοίκιαζα ένα σπίτι στην Φιλοθέη Θα νοικιαζες? Με τοσα χρηματα θα νοικιαζες? Θα μου πεις ΕΝΦΙΑ, σε καταλαβαινω Κατατα Παλαιο Ψυχικο ειναι σαφως πιο γκλαμουρια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα