Anorymous Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Αν τα λεφτα τα βγαλεις στην ελβετια και μεινεις ελλαδα αλλα δεν εχεις τιποτα στο ονομα σου πληρωνεις φορο ? εννωο φορο καταθεσεων , γιατι ξερω αν πχ κερδισεις 1000000 θα παρουν το 20% τα υπολοιπα 800 χιλιαρικα δεν φορολογουντια φορολογουνται μονο οι τοκοι αν τα εχεις στην τραπεζα. οποτε αν εχεις τα λεφτα στην ελβετια τι γινετε ?
redhotstef Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω τι συζητατε αλλα θα σας πως για μια ερευνα που ειχα διαβασει. ..Ελεγε πως ακομα και αν καποιοι ανθρωποι κερδιζαν πολλα λεφτα, δεν θα εκαναν τιποτα ουσιαστικο στη ζωη τους με αυτα τα λεφτα. Κλασσικα θα τα ετρωγαν ολα σε καταναλωτικα ειδη και υπηρεσιες. Λιγοι θα τα επενδυαν καπου, σε μια δικη τους επιχειρηση πχ, λιγοι θα συνεχιζαν την εργασια τους, κτλ. Με αποτελεσμα οταν τους τελλιωσουν τα λεφτα, να ξαναειχαν την ιδια ζωη που ειχαν και πριν πχ.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω τι συζητατε αλλα θα σας πως για μια ερευνα που ειχα διαβασει. ..Ελεγε πως ακομα και αν καποιοι ανθρωποι κερδιζαν πολλα λεφτα, δεν θα εκαναν τιποτα ουσιαστικο στη ζωη τους με αυτα τα λεφτα. Κλασσικα θα τα ετρωγαν ολα σε καταναλωτικα ειδη και υπηρεσιες. Λιγοι θα τα επενδυαν καπου, σε μια δικη τους επιχειρηση πχ, λιγοι θα συνεχιζαν την εργασια τους, κτλ. Με αποτελεσμα οταν τους τελλιωσουν τα λεφτα, να ξαναειχαν την ιδια ζωη που ειχαν και πριν πχ. Νομίζω αυτό ισχύει και δεν χρειάζεται κάποια έρευνα για να το καταλάβουμε. Για να μπείς στον κόπο να κάνεις επένδυση και να δημιουργήσεις κάτι το οποίο θα σου παράγει κέρδη πρέπει να έχεις πάνω απ' όλα μυαλό. Αν η επένδυση δεν αφορά τομέα που εργάζεσαι/σπούδασες εκεί πρέπει να επιλέξεις και τους κατάλληλους συνεργάτες. Ακόμα και επένδυση να κάνεις μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι διάφορα κόστη που αποτελούν χασούρα ζημίες και τζάμπα λεφτά, έτσι κάποια στιγμή θα τα χάσεις όλα τα λεφτά. Επίσης θέλει και κάποιον κόπο, δεν λέω να σκάβεις, αλλά να ελέγχεις την επιχείρηση να ξέρεις να διευθύνεις, αλλιώς θα έχεις από κάτω σου τα λαμόγια που θα κοιτάνε πως να αρπάξουν τα λεφτά σου και να φύγουν και στο τέλος bye bye. 1
Backpacker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω τι συζητατε αλλα θα σας πως για μια ερευνα που ειχα διαβασει. ..Ελεγε πως ακομα και αν καποιοι ανθρωποι κερδιζαν πολλα λεφτα, δεν θα εκαναν τιποτα ουσιαστικο στη ζωη τους με αυτα τα λεφτα. Κλασσικα θα τα ετρωγαν ολα σε καταναλωτικα ειδη και υπηρεσιες. Λιγοι θα τα επενδυαν καπου, σε μια δικη τους επιχειρηση πχ, λιγοι θα συνεχιζαν την εργασια τους, κτλ. Με αποτελεσμα οταν τους τελλιωσουν τα λεφτα, να ξαναειχαν την ιδια ζωη που ειχαν και πριν πχ. Άμα δεν τζογάρεις και δεν κάνεις τελείως ακραίες και παράλογες αγορές δεν μπορούν να τελειώσουν αυτά τα λεφτά...δεν μιλάμε για 600-700 χιλ που είναι καλά λεφτά να ξεκινήσεις με άνεση κάτι στην ζωή σου..(1-2 επιχειρηματικές κινήσεις και αγορά ενός καλού σπιτιού και ενός αμαξιού) Εδώ μιλάμε για καθαρά κέρδη γύρω στα 6,4 εκατομύρια ευρώ..ΚΑΘΑΡΑ μετά τους φόρους. Με αυτά τα λεφτά εννοείτε ότι παρατάς την εργασία σου και η ιδέα της σου γίνεται ξένη για την υπόλοιπη ζωή σου...δεν χρειάζεται πλέον να δουλεύεις για λεφτά καθώς τα λεφτά από δω και πέρα θα δουλεύουν μόνα τους και θα βγάζουν λεφτά! Είτε με τόκους είτε σε επενδύσεις χαμηλότατου ρίσκου και σταθερή απόδοσης αυτά τα λεφτά δεν ξοδεύονται...μόνο αυξάνονται! ΥΓ 1 Σου λεώ εγώ ότι το 1,4 μύρια το τρως μέσα στα πρώτα 1-2 χρόνια κάνοντας παρανοική ζωή και βγάζοντας άγρια γούστα...ε μετά τα άλλα 5 πρέπει να είσαι απλά χαζός και τρομακτικά ηλίθιος για να χαθούν! Μόνο οι τόκοι είναι ένα καταπληκτικό ετήσιο εισόδημα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ που σου επιτρέπουν να κάνεις ζωάρα! ΥΓ 2 Αυτά τα λεφτά αγοράζουν το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει...χρόνο...την στιγμή που οι περισσότεροι ξοδεύουν από τα 25 τους σου βάζω μέχρι τα 60 τους..από 35 χρόνια της ζωής τους δλδ το 1/3 περίπου σε εργασία..(8ώρες την ημέρα σου βγάζω άδεια και σ/κ)..δλδ γλυτώνεις 10 χρόνια από την ζωή σου σταματώντας να δουλεύεις. ΥΓ 3 off topic μια που μίλησα για ώρες και χρόνο...πόσο καταθλιπτικό είναι ότι αν ζήσουμε τον μέσο όρο ζωής..τα 75 χρόνια δλδ....χάνουμε 25 ολόκληρα χρόνια ζωής στον ύπνο?? Όποτε το σκέφτομαι αυτό με πιάνει ένα ψυχοπλάκωμα!!25 χρόνια χαμένα... YΓ 4 Επίσης τι εννοείς με το ουσιαστικό...το να τα ξοδεύει κάποιος σε ταξίδια και εμπειρίες είναι κάτι το τρομερά ουσιαστικό...εκτός με το ουσιαστικό αν εννοεί η "έρευνα" επιχειρηματικά και οικονομικά ουσιαστικό. 6
Mau-Maus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 αυτο ακριβως ! εξαρτατε το ποσο που θα κερδισεις .. το να φας 6 εκατομυρια και να γυρισεις στην κατασταση που ησουν πριν πρεπει να εισαι μεγας κοπανος για να το καταφερεις να το κανεις , θελει μεγαλη προσπαθεια ... 2
redhotstef Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 8 ατομα τελικα κερδισαν 59 χιλαδες.. και 87 ατομα 2.500! http://www.opap.gr/web/guest/joker-draw-results Και αυτα τα λεφτα καλα ειναι παντως.. Αν κερδιζα πολλα λεφτα το πρωτο που θα εκανα θα ηταν να ξεχρεωνα σπιτι και αυτοκινητο των γονιων μου. Να μην εχουμε να χρωσταμε στις τραπεζες δηλαδη. Το δευτερο να ανοιξω καποιο μαγαζι πχ και τριτα να παρω διαφορα τεχνολογικα καλουδια. Επισης θα ταξιδευα.. Ελλαδα.. οδικως ή με πλοιο σε κανα νησι κοντα. Σε αεροπλανο δεν θα εμπαινα για να παω ταυλανδη πχ... εχω τη κλασσικη φοβια που εχουν ολοι.. μην πεσει... και χαιρονται αλλοι τα λεφτακια μου.. 1
Tenshi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 αυτο ακριβως ! εξαρτατε το ποσο που θα κερδισεις .. το να φας 6 εκατομυρια και να γυρισεις στην κατασταση που ησουν πριν πρεπει να εισαι μεγας κοπανος για να το καταφερεις να το κανεις , θελει μεγαλη προσπαθεια ... Δέν έχεις ιδέα τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει μία (1) και μόνο πρόθυμη γυναίκα. Μια βόλτα Λονδίνο και το έφαγες το μύριο.
Backpacker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δέν έχεις ιδέα τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει μία (1) και μόνο πρόθυμη γυναίκα. Μια βόλτα Λονδίνο και το έφαγες το μύριο. Γεμίσαμε Dan Bilzerian εδώ μέσα που δεν βγαίνουν από το σπίτι τους αν δεν έχουν μισό μύριο στο πορτοφόλι...5 πορνοστάρ αγκαζέ και την black mastercard στην κωλοτσέπη.
Mau-Maus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δέν έχεις ιδέα τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει μία (1) και μόνο πρόθυμη γυναίκα. Μια βόλτα Λονδίνο και το έφαγες το μύριο. δεν αμφιβαλω καθολου - εξαλου σε τουτο τον κοσμο ολα γυρω απο την γυναικα γυριζουν και ολα για το Μ%#@ι γινονται ! ο Ωνασης ειχε πει καποτε πως διχως την γυναικα τα λεφτα δε θα ειχαν καμμια αξια ! παντως παιζει ρολο και ο ανθρωπος .. αν πεσουν σε μενα τα λεφτα μη δοκιμασει καμμια να μου τα φαει γιατι πιο πιθανο ειναι να φαω εγω τα δικα της , οσα εχει
CROM271 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Όσο για το τι θα έκανα αν κέρδιζα πάνω από ένα μύριο.....αν βγουν 8 τυχεροι π.χ Αποπληρωμή όλων των χρεών μου (προσωπικών οικογενειακών) Αποπληρωμή των χρεών των γονιών μου (για να βγει επιτέλους η μάνα σε σύνταξη) Αποπληρωμή των χρεών της πεθεράς μου. Αγορά εξοχικού κοντά στην Αθήνα για αποδράσεις με την φαμίλια κάθε σκ χειμώνα καλοκαίρι Κάποια βοήθεια στην αδερφή μου για να αποπληρώσει κάποια χρέη. Αγορά αυτοκινήτου μέχρι 1600 κ.ε Δεν παρατάω την δουλειά αλλά θα ξεκινήσω παράλληλα και κάτι δικό μου Αγορά ενός δίσκου και 2gb ram επιπλέον για το pc στο σπίτι Πω πω πρεπει να σου εχει βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι η πεθερα! Να πω πως ησουν large και θα ξεπληρωνες τα χρεη ολων των οικειων και μεσα σε αυτους και της πεθερας αντε να παει στο διαολο!!! Αλλα ''καποια βοηθεια στην αδερφη για καποια απο τα χρεη'' απο την μια και ''αποπληρωμη των χρεων της πεθερας'' απο την αλλη μιλαμε για τρομοκρατια...
Anorymous Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 αυτο ακριβως ! εξαρτατε το ποσο που θα κερδισεις .. το να φας 6 εκατομυρια και να γυρισεις στην κατασταση που ησουν πριν πρεπει να εισαι μεγας κοπανος για να το καταφερεις να το κανεις , θελει μεγαλη προσπαθεια ... ενα σπιτι στην βουλα ενα εξοχικο στην μυκονο μια φερραρι και κοκαινη και τα εφαγες σε χρονο dt
Mau-Maus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ενα σπιτι στην βουλα ενα εξοχικο στην μυκονο μια φερραρι και κοκαινη και τα εφαγες σε χρονο dt 500 το σπιτι στην βουλα και 1 για σουπερ εξοχικο στην μυκονο μας κανουν 1.5 ! και αλλα 300 για την φεραρι παμε στα 1,800 μας μενουν αλλα 4.2 και θα εχουμε αγορασει σπιτια και αμαξαρα ! ασε θελει μεγαλη προσπαθεια σου λεω ... τα περι κοκας τα αφηνω ασχολιαστα γιατι ερχεσαι στα λογια μου ποσο μεγαλος κοπανος πρεπει να εισαι για να τα φας ετσι 2
CROM271 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ 6 μυρια εκτος και αν εισαι ΜΕΓΑΣ Μ@Λ@Κ@Σ (ή φας κανενα κουρεμα στυλ Κυπρου αλλο αυτο...) ΟΣΗ κοκα και να πιεις ΟΣΕΣ πουτ@νες και να γ@μησεις! Τωρα αμα πας και αγορασεις 2 σπιτια απο 1,5 μυριο το καθενα, 2-3 αμαξια με 300000 το καθενα και σε γελανε οι γκομενες ανηκεις στην κατηγορια του ΜΕΓΑ Μ@Λ@Κ@ ΥΓ. Βασικα αυτο με το σουπερ ουαου σπιτι δεν μπορω να το καταλαβω. Για ποιο λογο να σκασω π.χ. 1 μυριο για να αγορασω σπιτι καπου σε ενα συγκεκριμενο μερος π.χ. Μυκονο. Αν με 6 μυρια περιοριζεσαι στη Μυκονο εισαι για κλαματα... 3
Backpacker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Πραγματικά συμφωνώ απόλυτα...το να έχεις τέτοια τρελά λεφτά και να τα δίνεις για να σε δεσμεύουν σε ένα μέρος είναι τουλάχιστον ηλιθιότητα...να δώσω 1 μύριο για σπίτι σε ένα νησί...γιατί?Θα έχω την δυνατότητα να πηγαίνω σε όποια γωνιά του πλανήτη υπάρχει και γω θα πηγαίνω συνέχεια στο ίδιο μέρος? #fail 3
Peleus17 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Το πρώτο πράγμα που θα κάνω αν κερδίσω τα λεφτά είναι να πάω για σουβλάκια με τον αδερφό μου και τον κολλητόμου. Μετά ο θεός βοηθός! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα