dimosthenis1984 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 παιδια καλησπερα. σχετικα απειρος στη φωτογραφια εχω μια nikon coolpix L620. μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα αλλα μου γυαλισε η παραπανω. μπορει καποιος να μου πει ποσο καλυτρτη ειναι ? αξιζει η αλλαγη ?? επισης αν στην coolpix εχω ζοομ 14χ στην samsung πως ειναι σαν αναλογια? ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Παρε το νεο μοντελο φιλε. https://www.skroutz.gr/s/5024259/Samsung-NX3000-Kit.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+nx3000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Παρε το νεο μοντελο φιλε. https://www.skroutz.gr/s/5024259/Samsung-NX3000-Kit.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+nx3000 πας αρκετα ψηλα εκει και μαλλον θα προτιμουσα κατι σε canon. με το zoom τι ακριβως παιζει? ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Το zoom εξαρτάται από τον φακό. Η nx2000 με τον φακό του που παρέχεται μπορείς να πεις ότι έχει 2,5x αλλά το νούμερο αυτό είναι το αποτέλεσμα το πόσο μεγαλύτερο είναι το maximum mm του φακού ως προς του minimum και όχι το πόσες φορές φέρνει πιο κοντά το αντικείμενο.Αυτή που ήδη έχεις έχει φακό από 4.5-63 εξού και το 14x. Μπορεί να είναι απλό αλλά εγώ νόμιζα στην αρχή ότι είναι το πόσες φορές πιο κοντά το φέρνεις και για αυτό το λέω.Νομίζω η διαφορά είναι αισθητή όπως αισθητό είναι και το μεράκι που πρέπει να έχεις γιατί θέλει λίγο ψάξιμο. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2014 από pagratios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα