ultraxmode Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αν κοψεις το βυσμα και το ματισεις στο καινουργιο ανεμιστηρακι, μια χαρα θα παιζει. To ψιλοφοβάμαι γαμώτο.. Έχω ένα φίλο ηλεκτρονικό, ίσως του πω να μου το φτιάξει.. (καλύτερα θα είναι.. )
rfc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεν εχεις να φοβασαι κατι, απλα μονωσε τις επαφες εκει που θα τις στριψεις.
+~CyBeR~+ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειπα να γραψω εδω μιας και εχω και εγω ενα θεμα με το fan του psu. Το προβλημα ειναι οτι οταν παιζω καποιο παιχνιδι η οταν κανω καποιο stresstest-benhmark ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου παραγει παρα πολλυ δυνατο θορυβο με αποτελεσμα να γινεται σπαστικος. οποτε εχω δυο λυσεις 1) ανοιγω το τροφοδοτικο και αλλαζω fun δλδ χανω την εγγυηση η 2) το παω για επιστροφη "εαν" γινεται Το τροφοδοτικο ειναι ενα thermaltake lt600 και το εχω το πολλυ 50 μερες δλδ ειμαι εντως εγγυησης ευχαριστω εκ των προτερων
ultraxmode Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα αυτό, μιας κ δεν έχω βρεί ακόμα λύση.. Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια fans που θα μπορούσα να αγοράσω για να κάνω αυτό που είπατε και να τα εγκαταστήσω? ... Σας ευχαριστώ. EDIT : Καλά ε.. είμαι αδικαιολόγητος.. Τελικά είχα καθαρίσει ΜΙΑ ΧΑΡΑ το ανεμιστήρι του τροφοδοτικού.. αλλά έχει και 2ο στο πίσω μέρος για το οποίο ούτε μου πήγε το μυαλό πως μπορεί να είναι αυτό που κάνει τόσο θόρυβο!!! κι όμως!! χθες το βράδυ τα δοκίμασα σταματώντας την κίνησή τους με ένα κατσαβίδι κ τελικά το μικρό fan κάνει τη δουλειά!!! οπότε σήμερα θα κάτσω και θα καθαρίσω το μικρό.. Το μεγάλο που είχα καθαρίσει είναι εντελώς αθόρυβο!!! Ευχαριστώ κ πάλι παιδιά κ sorry.. δικιά μου μακακία!! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2014 από ultraxmode
ultraxmode Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 To καθάρισα.. πλέον ο Server είναι απολύτως αθόρυβος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα